leros2004 Δεκέμβριος 20, 2010 #521 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Καλά συγνώμη τόσα μαγαζιά την έχουν φθηνά Philips 32PFL5605H 32'' - Skroutz.gr & εσύ παρακαλάς το Πλαίσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 20, 2010 #522 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να έχει την τιμή κολλημένη στα 499€ και αφού την έχουν Κωτσόβολος και Mediamarkt στην τιμή που σε συμφέρει δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις από Πλαίσιο.Από το απόγευμα μέχρι και τώρα φαίνεται διαθέσιμη ξανά.Όχι δεν με κατάλαβες. Κώτσος και Media την είχαν στα 589. Το πλαίσιο την έβαλε στα 499 με την προοπτική οτι δεν θα την ξαναφέρει.@leros2004: Τα έχω δει τα μαγαζιά που λές, τους πήρα και τηλέφωνο και σε όλα η TV που θέλω δεν ήταν ετοιμοπαράδοτη. Και τα 4 που την είχαν πιο χαμηλά μου τα μάσαγαν, σε στυλ "εεεεε ναι μας έχει τελειώσει, ΙΣΩΣ φέρουμε απο τέλη Γενάρη, ίσως μετα την πρωτοχρονιά, κλπ" και δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να μείνω 1 μηνα χωρίς TV. H αρραβωνιάρα θέλει να βλέπει σήριαλ του στυλ πικρή πικρή μου αγάπη, ε κι εγώ σαν αγοράκι καμιά μπαλίτσα που και που....:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2010 #523 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Σε αυτή την περίπτωση απλά άργησες να την παραγγείλεις. Έπρεπε να κάνεις αμέσως παραγγελία είτε τηλ. είτε online. Όταν μια προσφορά είναι εξαιρετική υποθέτεις πάντα το worst case scenario ότι εκείνη την στιγμή όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ετοιμάζεται να την αγοράσει και άρα να εξαντλήσει τα αποθέματα. Δεν το αφήνεις για αύριο. Αν αργότερα το μετανιώσεις ή δεις ότι βιάστηκες απλά ακυρώνεις την παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 20, 2010 #524 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Σε αυτή την περίπτωση απλά άργησες να την παραγγείλεις. Έπρεπε να κάνεις αμέσως παραγγελία είτε τηλ. είτε online. Όταν μια προσφορά είναι εξαιρετική υποθέτεις πάντα το worst case scenario ότι εκείνη την στιγμή όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ετοιμάζεται να την αγοράσει και άρα να εξαντλήσει τα αποθέματα. Δεν το αφήνεις για αύριο. Αν αργότερα το μετανιώσεις ή δεις ότι βιάστηκες απλά ακυρώνεις την παραγγελία. Ε πόσο άργησα ο φουκαράς; Σάββατο βράδυ 8 παρά δέκα πήγα στο κατάστημα και την είδα, χτες Κυριακή 10 το πρωί πήγα να την αγοράσω. ούτε 14 ώρες δεν μεσολάβησαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2010 #525 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Σε 5' χάνεις τέτοιες προσφορές (μιλάμε για -90€ στην τιμή) όχι σε 14 ώρες.(αν και εδώ που τα λέμε δεν είναι και κατ' ανάγκη και τόσο προσφορά αν οι άλλοι που την έχουν φτηνά την έχουν και ετοιμοπαράδοτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquasonic Δεκέμβριος 21, 2010 #526 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2010 Πρεπει να παραδεχτω οτι τα παιζουν εξυπνα... (και ναι ). Τωρα οι μνημες ειναι με διαφορετικο κωδικο (αλλα το ιδιο μοντελο φυσικα) με full pcb στην φωτογραφια και 6 ευρω παραπανω στην τιμη. Και χθες επειδη ηταν τα γεννεθλια της κοπελας μου δεν ασχοληθηκα παραπανω. Βλακεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 22, 2010 #527 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτόΑγαπητέ κε *******Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμενα σας ενημερώσουμε ότι:Τα παρακάτω προϊόντα έχουν status 72 ωρών:1303457 SpinPoint M7 HM500JI 500GB 2.5" HDD BULK (8MB Cache,5400RPM, Sata 3.0Gb/s)Η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα γίνει εντος 72 ωρών.Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 800-11-12345(χωρίς χρέωση) από κινητό 210-2895000και μέσω e-mail στο: eorders@plaisio.grΣας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας.Με εκτίμηση,ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Εκαι πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόνhttp://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν.τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Δεκέμβριος 22, 2010 #528 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτό και πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόν http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν. τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σας μια χαρα που σου εδωσαν και αυτον σε τετοια τιμη.ειπαμε απο τα ελληνικα μπακαλικα να κρατας μικρο καλαθι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 22, 2010 #529 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτόκαι πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόνhttp://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν.τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σαςΌσο ασχολούμαστε δυστυχώς αυτήν την αντιμετώπιση θα έχουμε,αφού βλέπουν ότι πιάνει και ξεπουλάνε αυτό που θέλουν να διώξουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 22, 2010 #530 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Μια από τα ίδια και εδώ... Fragma μου πουλάς τον δικό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Δεκέμβριος 22, 2010 #531 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτόκαι πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόνhttp://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν.τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σαςΕΣΥ φταίς ! αλλη φορά ποιο γρήγορα!:dance3:θα ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο με 1 λεπτό μετα απο το ανέβασμα της προσφοράς να δω τι θα κάνουν !στείλε και ενα μαιλ παραπόνων (ας τους τα πρήξουμε κ εμεις λιγο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 22, 2010 #532 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτόκαι πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόνhttp://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν.τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σαςΚαι εγω εβαλα παραγγελια χθες το βραδυ αλλα ειναι ακομα σε επεξεργασια...Οταν παρουν τηλ θα απαιτησω και εγω παρομοια μεταχειριση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 22, 2010 #533 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Μια από τα ίδια και εδώ...Fragma μου πουλάς τον δικό σου αμέ...τιμή πλαισίου ακα 59ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Δεκέμβριος 22, 2010 #534 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Παρήγγειλα χθες βράδυ ούτε μισή ώρα αφού ανέβηκε η προσφορά για τους 500άριδες Samsung 500gb στα 19.90ευρώ. Εβαλα στο καλάθι 2 κομμάτια.λίγες ώρες μετά σκάει το email επιβεβαίωσης παραγγελίας.......και σήμερα το πρωί σκάει αυτό και πρίν λίγο έσκασε τηλέφωνο οτι εξαντλήθηκαν και μου αντιπρότειναν αυτόν http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Hdd-Sata-500Gb-St9500325As-ST9500325AS.htm στην ίδια τιμή...αλλά 1 κομμάτι.....παρά τις προσπάθειες μου να απαιτήσω 2 τεμάχια όπως είχα προ-παραγγείλει το παλικάρι ήταν ανένδοτο...ή 1 ή κανέναν. τα συμπεράσματα για ακόμα μια προσφορά, με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σας +1 ακόμα από εδώ, αυριο παραλαβή στο κατάστημα στουρνάρη, μόνο έναν όμως είπαν να ελαττώσουν το κράξιμο που ήδη τους ρίχναμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 22, 2010 #535 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 το κανανε σε όλους από έναν για να εξυπηρετηθούμε όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 22, 2010 #536 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 το κανανε σε όλους από έναν για να εξυπηρετηθούμε όλοι λυπάμαι αλλά δε το δικαιολογώ.....αν θέλουν εξαρχής να είναι εντάξει να γράφουν ''Προσφορά και ισχύει για 1 τεμάχιο ανα πελάτη'' το να μου αλλάζεις παραγγελία για 2 κομμάτια με ένδειξη ''ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 72ωρών'' (άρα προπαραγγελία για όταν υπάρξει στοκ) και να μου λες λυπάμαι θα πάρεις άλλο κωδικό ΚΑΙ 1 κομμάτι το θεωρώ κοροιδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Δεκέμβριος 22, 2010 #537 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 το κανανε σε όλους από έναν για να εξυπηρετηθούμε όλοι οταν παραλαβετε να ποστάρετε για το τι βρήκατε μεσα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 22, 2010 #538 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 μια από τα ίδια και σε μένα και σε φίλο, μας πήραν τηλέφωνο για 1 δίσκο ΜΟΝΟ. μετανιώνω βέβαια που είπα στον bro, ασε θα σου παραγγείλω εγώ μαζί με τον δικό μου, ενώ έπρεπε να τον βάλω να κάνει και αυτός παραγγελία για να τον παραλάβει.. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 22, 2010 #539 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 Και εγώ είχα παραγγείλει έναν και μου τον αλλάξανε με τον seagate. θα μου επιτρέψετε πάντως να πω ότι η στάση του ήταν πολύ σωστή. Ούτε εξαντλήθηκαν, (παρήγγειλα αρκετά αργότερα από τον fragma), ούτε τυπογραφικό λάθος, ούτε να σας δώσουμε άλλον με έκπτωση, ούτε δεν θα πάρεις που να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο. Έχοντας αναμνήσεις και εμπειρίες από παλιότερες παρόμοιες καταστάσεις, με άλλα μαγαζιά αλλά ΚΑΙ το ίδιο το Πλαίσιο, δεν έχω παρά να δώσω συγχαρητήρια στο Πλαίσιο για τον τρόπο που αντιμετώπισε το θέμα αυτή τη φορά.με χτύπημα ονλαην στο μισάωρο, δικά σαςΈχω γράψει αλλού την απόψή μου ότι σε τέτοιες προσφορές ακόμα και τα 5' είναι τεράστιο χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι πόση ώρα μένει on line μια προσφορά. Αν μείνει online όλη μέρα και μοιράσουν μόνο 10 κομμάτια ενώ θα έχουν παραγγελθεί δεκάδες ή και εκατοντάδες τότε ναι, θα είναι για κράξιμο διότι θα μας δουλεύουν κανονικότατα.οταν παραλαβετε να ποστάρετε για το τι βρήκατε μεσα......Αυτοί λογικά είναι καινούριοι και απλά κάποιος χτύπησε 1 αντί για 5 όταν έβαζε την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Δεκέμβριος 22, 2010 #540 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2010 για πολλοστή φορά λπν επαληθεύεται η αρχαία ρήση "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"Επίσης αν το ψάξεις λίγο, μπορεί να βρεις τα ίδια προιόντα σε καταστήματα εξωτερικού, και σε καλύτερες τιμές (ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.