gkmanpower Δεκέμβριος 16, 2010 #501 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ρε φίλε μας δουλεύεις ? Αφου η Toshiba δίνει εγγύηση "Οτι και αν συμβεί". Λές να πλήρωσε το πλαίσιο από την τσέπη του το ανταλακτικό ? Φιλαράκο δεν δουλεύω κανένα. Εγώ από το Πλαίσιο το πήρα και στο Πλαίσιο το πήγα. Το τι έκανε από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ ξέρω ότι δεν έδωσα μία παρά τη βλακεία που έκανα και ότι το πήρα μέσα σε 5 ημέρες έτοιμο. Όσο για τα 4 χρόνια εγγύηση, το laptop δινόταν με 2 χρόνια (όπως όλα) και άλλα δύο από το ίδιο το Πλαίσιο το οποίο παρεπιπτόντως είναι και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Toshiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmanpower Δεκέμβριος 16, 2010 #502 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Το γνωρίζεις οτι αυτό είναι εξαπάτηση, ε...; Οπότε όχι μόνο να παραπονιέσαι δεν έχεις δικαίωμα, ακόμα και αν δεν στο κάλυπταν αλλα καλύτερα που το αγόρασες απο το πλαίσιο και δεν εξαπάτησες κανενα συνοικιακό μαγαζάκι που δουλεύει για μεροκάματο...Είμαστε τελικά... πολύ μπροστά σαν λαός...Με είδες να παραπονιέμαι για κάτι??? Ίσα ίσα που λέω τα καλύτερα λόγια για το Πλαίσιο και το service του.Και δε νομίζω ότι εξαπάτησα κάποιον από τη στιγμή που όπως είπαν και οι προηγούμενοι η ίδια η Toshiba δίνει εγγύηση για ότι κι αν συμβεί!!!Δηλαδή θες τώρα να μας πεις ότι εσύ θα πήγαινες και θα τους έλεγες "Καλημέρα σας...μου έπεσε καφές στο laptop, μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι???" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 16, 2010 #503 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 ^^ Εντάξει χαμπάρι δεν πήρες από αυτό που σου είπα εγώ και ο creye 2 posts παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 16, 2010 #504 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Το γνωρίζεις οτι αυτό είναι εξαπάτηση, ε...; Οπότε όχι μόνο να παραπονιέσαι δεν έχεις δικαίωμα, ακόμα και αν δεν στο κάλυπταν αλλα καλύτερα που το αγόρασες απο το πλαίσιο και δεν εξαπάτησες κανενα συνοικιακό μαγαζάκι που δουλεύει για μεροκάματο...Είμαστε τελικά... πολύ μπροστά σαν λαός... Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά το σηματάκι της εγγύησης δείχνει καφέ να χύνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 16, 2010 #505 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 τελικά ειχα και εγω μια κακή συμπεριφοράπαίρνω χτες τηλ στο κατάστημα λαρισας για μια οθόνημου λένε την έχουν εκείπαω και ηταν εκθεσιακό κομμάτιπαραγγέλνει άλλη και μου λέει αύριο(δηλ σήμερα) θα την έχωπαω σήμερα και βλέπω το κουτί, ο πωλητής κοιτάει περίεργα του κουτί...κοιτάω και εγω και βλέπω σε μια κακή κατάσταση το κουτί, μου λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και έχετε κανονικά εγγύησηρωτάω: ετσι ήρθε απο αθηνα?μου λέει ναι...πλησιάζω το κουτί να δω την ετικέτα παραλαβής, αυτός κοντοστεκόταν αμήχαναπαράλληλα πήρε γραμμή και ο υπεύθυνος(κάτι ήξερε από πριν) και ερχετε και με γνωρίζει φατσικος και μου μιλάει ευγενέστατα αλλα τελείως υποκριτικάστο κουτί βλέπω την ετικέτα παραλαβήςτους λέω, αυτή η οθόνη ήρθε σήμερα?εε ναι μου λένεκαι τους λέω, αφου εδω γραφεί ημερομηνία παραλαβής 20/7/2010...δεν μιλούσανε και κοιτούσε ο ενας τον άλλον και κάποια στιγμη ο υπεύθυνος κατι τον ψιθύρισε τον πωλητή...μου λένε κάποιο λάθος θα έγινε...μην πολυλογώ άλλο, μου πρότειναν απο ενα σημείο και μετά να ξανα γίνει παραγγελία άλλη για αύριοάντε να δούμεευτυχώς κρατήθηκα γιατί είδαν οτι άρχισα να χάνω την ψυχραιμία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 16, 2010 #506 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά το σηματάκι της εγγύησης δείχνει καφέ να χύνεται Ναι αλλά τι καφές; Ελληνικός; Καπουτσίνο; Ματσιάτο; Λούνγκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 16, 2010 #507 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά το σηματάκι της εγγύησης δείχνει καφέ να χύνεται Φάνη μου καμία αντίρρηση... Ισα-ίσα που αν είχα εγγύηση τέτοιου τύπου θα τους το πήγαινα και θα τους έλεγα οτι ειναι και espresso διπλός illy... Η κουτοπονηριά είναι που με βιδώνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 16, 2010 #508 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ναι αλλά τι καφές; Ελληνικός; Καπουτσίνο; Ματσιάτο; Λούνγκο;Λούγκρο :hehe:Sorry για το off-topic αλλά δεν κρατήθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ametanoitos Δεκέμβριος 16, 2010 #509 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Συγγνώμη για την επέμβαση, αλλά το σηματάκι της εγγύησης δείχνει καφέ να χύνεται :dance3::dance3::dance3: ΓΜΤ σχόλιο! Οντως η Τοσίμπα έχει την καλύτερη εγγύηση. Αρκετά χρόνια και για παν ενδεχόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquasonic Δεκέμβριος 17, 2010 #510 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Πες τους πολύ απλά ότι εχτές (καλά διάβασες εχτές) το μεσημέρι ήταν ξανά διαθέσιμες για παραγγελία online και άρα όχι διαθέσιμες μόνο από το εν λόγω κατάστημα. Μπορεί να παίζει μπέρδεμα με τις διαθεσιμότητες της αποθήκης, μπορεί πάλι να ...κανιβαλίζουν παλιά μηχανήματα και να βάζουν ένα ένα τα υλικά που βγάζουν για παραγγελία online και όποιος προλάβει. Επειδή δεν ξέρουν τι υλικά έχει το κάθε PC που αποσύρουν δεν μπορούν να σου πουν να περιμένεις μπας και βρουν άλλη ίδια μνήμη οπότε σου λένε απλά ότι τελείωσαν. Just a theory.Η ίδια φάση παίχτηκε με τον Χ2 που πήρα εγώ. Παραγγελία την μία μέρα και μήνυμα μετά από κάποιες ώρες για πρόβλημα διαθεσιμότητας. Τηλέφωνο από το πλαίσιο την επομένη ότι δεν υπήρχε ο επεξεργαστής και λίγες ώρες αργότερα τον ξανά πέτυχα online, ίδιο μοντέλο ίδια τιμή. Απλά την δεύτερη φορά τον πρόλαβα. Εντελως κατα τυχη εμφανιστηκαν 3 κομματια σημερα στην αποθηκη... (και στο καταστημα) τα οποια θα παραλαβω με επιβαρυνση 3 ευρω (μαλλον μεταφορικα... λες και φταιω). Την μια δεν εχουν και δεν θα ξαναφερουν, την αλλη βρισκουν τρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2010 #511 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Είναι οι 3 που είχαν πέσει πίσω από το ράφι και τις βρήκε η καθαρίστρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 18, 2010 #512 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 τελικά ειχα και εγω μια κακή συμπεριφοράπαίρνω χτες τηλ στο κατάστημα λαρισας για μια οθόνημου λένε την έχουν εκείπαω και ηταν εκθεσιακό κομμάτιπαραγγέλνει άλλη και μου λέει αύριο(δηλ σήμερα) θα την έχωπαω σήμερα και βλέπω το κουτί, ο πωλητής κοιτάει περίεργα του κουτί...κοιτάω και εγω και βλέπω σε μια κακή κατάσταση το κουτί, μου λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και έχετε κανονικά εγγύησηρωτάω: ετσι ήρθε απο αθηνα?μου λέει ναι...πλησιάζω το κουτί να δω την ετικέτα παραλαβής, αυτός κοντοστεκόταν αμήχαναπαράλληλα πήρε γραμμή και ο υπεύθυνος(κάτι ήξερε από πριν) και ερχετε και με γνωρίζει φατσικος και μου μιλάει ευγενέστατα αλλα τελείως υποκριτικάστο κουτί βλέπω την ετικέτα παραλαβήςτους λέω, αυτή η οθόνη ήρθε σήμερα?εε ναι μου λένεκαι τους λέω, αφου εδω γραφεί ημερομηνία παραλαβής 20/7/2010...δεν μιλούσανε και κοιτούσε ο ενας τον άλλον και κάποια στιγμη ο υπεύθυνος κατι τον ψιθύρισε τον πωλητή...μου λένε κάποιο λάθος θα έγινε...μην πολυλογώ άλλο, μου πρότειναν απο ενα σημείο και μετά να ξανα γίνει παραγγελία άλλη για αύριοάντε να δούμεευτυχώς κρατήθηκα γιατί είδαν οτι άρχισα να χάνω την ψυχραιμία μουτέλος καλά, όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 18, 2010 #513 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Ρε Borg φίλε μου,που το είδες το τέλος καλό όλα καλά?(φιλικά πάντα!)Εδώ μας δουλεύουν και λένε ψέματα μέσα στη μάπα μας και στηρίζονται στο να μην το πάρουμε χαμπάρι και άμα το πάρουμε χαμπάρι τότε ξεκινάνε τις άλλες δικαιολογίες και λέμε όλα καλά!!!Δεν είναι όλα καλά!Αλλά για αυτό μια ζωή δεν πάμε μπροστά!Δεν υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 20, 2010 #514 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Απορώ γιατί τέτοια καταστήματα τα εμπιστευόμαστε ακόμα. Εγώ κοίταζα για μια 32αρα TV, και είχα καταλήξει σε μια LED Phlips. H τιμή της ήταν στα 499. Πήγα χτές να την αγοράσω και βλέπω τιμή 589. Κοντά στα 100€ + μέσα σε ένα απόγευμα. Απατεώνες εις την νιοστή βαθμίδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 20, 2010 #515 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Απορώ γιατί τέτοια καταστήματα τα εμπιστευόμαστε ακόμα. Εγώ κοίταζα για μια 32αρα TV, και είχα καταλήξει σε μια LED Phlips. H τιμή της ήταν στα 499. Πήγα χτές να την αγοράσω και βλέπω τιμή 589. Κοντά στα 100€ + μέσα σε ένα απόγευμα. Απατεώνες εις την νιοστή βαθμίδα.... Δεν το έχεις καταλάβει; Ζουν ανάμεσά μας. Μόλις σε δουν να γλυκοκοιτάζεις ένα προϊόν ανεβάζουν την τιμή για να πληρώσεις παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2010 #516 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Απορώ γιατί τέτοια καταστήματα τα εμπιστευόμαστε ακόμα. Εγώ κοίταζα για μια 32αρα TV, και είχα καταλήξει σε μια LED Phlips. H τιμή της ήταν στα 499. Πήγα χτές να την αγοράσω και βλέπω τιμή 589. Κοντά στα 100€ + μέσα σε ένα απόγευμα. Απατεώνες εις την νιοστή βαθμίδα....Οι τιμές αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη, δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για αυτό. Δηλαδή τι ήθελες να γράψει το κατάστημα στο site? Αγοράστε την σήμερα διότι αύριο η τιμή της θα αυξηθεί; Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρισκόταν κάποιος να τους κατηγορήσει για εκβιασμό. Μπορεί να ήταν σε προσφορά το μοντέλο και η προσφορά να έληξε. Μπορεί να είναι νέα παραγγελία οι Philips των 589€ (ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετική παραγγελία με διαφορετική τιμή). Η τιμή μπορεί να άλλαξε από την Philips.Πάντως δεν βλέπω Philips στα 589€ και προσωπικά μου φαίνεται ολίγον δύσκολο LED 32'' κάτω από 500€. Ποιο μοντέλο ήταν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquasonic Δεκέμβριος 20, 2010 #517 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Αφοτου ειχαμε κανονισε την παραλαβη σημερα, και με ειχαν διαβεβαιωσει οτι υπηρχαν τα 3 τεμαχια που ειχα παραγγειλει, ξαφνικα με περνουν τηλεφωνο και λενε πως ειχε γινει λαθος στις αποθηκες γιατι εχουν παρομοιους αριθμους προιοντων με αλλες μνημες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2010 #518 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Αφοτου ειχαμε κανονισε την παραλαβη σημερα, και με ειχαν διαβεβαιωσει οτι υπηρχαν τα 3 τεμαχια που ειχα παραγγειλει, ξαφνικα με περνουν τηλεφωνο και λενε πως ειχε γινει λαθος στις αποθηκες γιατι εχουν παρομοιους αριθμους προιοντων με αλλες μνημες.... Μίλα με τον υπεύθυνο και εξήγησέ του ότι έχει επιβεβαιωθεί η παραγγελία σου. Όλο και κάποιο ζευγάρι μνημών εμφανίζεται εδώ και εκεί. Ζήτα να σου βρούνε μνήμες αντίστοιχες με αυτές που είχες παραγγείλει, δεν είναι ανάγκη να είναι ίδια μάρκα, απλά ίδια ταχύτητα και τύπος. Οφείλουν να σου βρούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 20, 2010 #519 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Οι τιμές αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη, δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για αυτό. Δηλαδή τι ήθελες να γράψει το κατάστημα στο site? Αγοράστε την σήμερα διότι αύριο η τιμή της θα αυξηθεί; Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα βρισκόταν κάποιος να τους κατηγορήσει για εκβιασμό. Μπορεί να ήταν σε προσφορά το μοντέλο και η προσφορά να έληξε. Μπορεί να είναι νέα παραγγελία οι Philips των 589€ (ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετική παραγγελία με διαφορετική τιμή). Η τιμή μπορεί να άλλαξε από την Philips.Πάντως δεν βλέπω Philips στα 589€ και προσωπικά μου φαίνεται ολίγον δύσκολο LED 32'' κάτω από 500€. Ποιο μοντέλο ήταν;H Philips32PFL5605. Μίλησα με έναν φίλο που δουλεύει στον τομέα του Home Cinema, και η τιμή της από την Philips δεν άλλαξε καθόλου. Απλά τους είχαν μείνει 7 κομμάτια στην αποθήκη, δεν ξέραν αν θα την φέρουν ξανά, και την ρίξαν 100€ για να χτυπήσουν την τιμή του Κοτσώβολου και του Media Mrkt. Τώρα λέει που παρέλαβαν την πήγαν στην κανονική της τιμή, στα 589. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί πρέπει να με νοιάζει εμένα ο ανταγωνισμός τους με τα άλλα καταστήματα; Ποσώς με ενδιαφέρει αν το Πλαίσιο κερδίσει η όχι. Εμένα με νοιάζει να κερδίσει η τσέπη μου. Εν παση περιπτώση μίλησα και με έναν υπεύθυνο και 8α μου την αφήσουν στα 499€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2010 #520 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να έχει την τιμή κολλημένη στα 499€ και αφού την έχουν Κωτσόβολος και Mediamarkt στην τιμή που σε συμφέρει δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις από Πλαίσιο. Αφοτου ειχαμε κανονισε την παραλαβη σημερα, και με ειχαν διαβεβαιωσει οτι υπηρχαν τα 3 τεμαχια που ειχα παραγγειλει, ξαφνικα με περνουν τηλεφωνο και λενε πως ειχε γινει λαθος στις αποθηκες γιατι εχουν παρομοιους αριθμους προιοντων με αλλες μνημες.... Από το απόγευμα μέχρι και τώρα φαίνεται διαθέσιμη ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.