dunkel_Stern Δεκέμβριος 2, 2010 #461 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 btw οι ανεμιστήρες συνεχίζουν να κάθονται στο εγκατελειμμένο site του πλαισίου.επαγγελματίες τις πλακας!ρε υπάρχει κανένας υπεύθυνος που να μπορώ να πάρω για να κράξω γενικά αυτήν την κατάσταση? όχι για να καταφέρω κάτι, αλλα για να ανταποδώσω το πρήξιμο. και επίσης κάθε φορα που δεν γίνετε η δουλειά μου, να περνώ εκεί τηλεφωνα να τους πρήζω, να γκρινιάζω και γενικά να τους χαλάω την μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #462 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Για να πουμε και του στραβου το δικιο σημερα πηγα τη καρτα μου (sapphire 5870 6 ef edition) πισω γιατι εδω και καμια βδομαδα απο οτι μου ειπε ο αδερφος μου τα επαιξε σαββατο γυρισα απο τριπολη γιατι ειμαι φανταρος και μου δωσαν 5970 χωρις να πληρωσω τιποτα (αποδειξη ειχα 459 ευρω) και η καινουρια αποδειξη ειναι 591 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Δεκέμβριος 6, 2010 #463 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Απο αυριο λοιπον ολοι για RMA στην Τριπολη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #464 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Απο αυριο λοιπον ολοι για RMA στην Τριπολη!Θεσσαλονικη ειμαι τριπολη ημουν φανταρος (κεντρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Δεκέμβριος 6, 2010 #465 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 ΑΚΥΡΟ παιδια!Καντε αναστροφη κ παμε Σαλονικα για RΜΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Δεκέμβριος 6, 2010 #466 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Για να πουμε και του στραβου το δικιο σημερα πηγα τη καρτα μου (sapphire 5870 6 ef edition) πισω γιατι εδω και καμια βδομαδα απο οτι μου ειπε ο αδερφος μου τα επαιξε σαββατο γυρισα απο τριπολη γιατι ειμαι φανταρος και μου δωσαν 5970 χωρις να πληρωσω τιποτα (αποδειξη ειχα 459 ευρω) και η καινουρια αποδειξη ειναι 591 ευρωΗ αντικατάσταση έγινε με καινούργια κάρτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #467 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Η αντικατάσταση έγινε με καινούργια κάρτα ?Ναι σφραγισμενο κουτι εγω ανοιξα και τη ζελατινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 6, 2010 #468 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Θεσσαλονίκη κέντρο απλά The Best στο service τέλεια εξυπηρέτηση μόνο καλά έχω να λεω για εκείνο το κατάστημα..Ελπιζω να μην χαλάσει όπως τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #469 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Θεσσαλονίκη κέντρο απλά The Best στο service τέλεια εξυπηρέτηση μόνο καλά έχω να λεω για εκείνο το κατάστημα..Ελπιζω να μην χαλάσει όπως τα υπόλοιπαΗ αντικατασταση εγινε στο καταστημα τις καλαμαριας (το μονο παραπονο που εχω απο τις καλαμαριας ειναι μια φορα για καμενο τροφοδοτικο με τραβουσαν 1 βδομαδα περα δωθε γιατι το βρηκαν 5-6 φορες οτι δουλευει αλλα μολις πηγαινα εκει χαλουσε αντε ξανα ελεγχος) στο κεντρο τωρα οσες φορες χρειαστηκα κατι ποτε δεν ειχα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 6, 2010 #470 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Παρακαλώ τους mods να επέμβουν και να καθαρίσουν το thread από τα post του evolutionΕδώ κύριε μου γκρινιάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, θάβουμε. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ και να μας πετάς ένα "μου αντικατέστησαν την 5870 με μια 5970"Γιατί μας χαλάς το γλυκό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #471 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Παρακαλώ τους mods να επέμβουν και να καθαρίσουν το thread από τα post του evolutionΕδώ κύριε μου γκρινιάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, θάβουμε. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ και να μας πετάς ένα "μου αντικατέστησαν την 5870 με μια 5970"Γιατί μας χαλάς το γλυκό ?Oπως γραφουμε τα κακα για το μαγαζι πρεπει να γραφοντε και τα καλα και εγω τα εχω παρει με τις προσφορες φαντασμα απο το πλαισιο τα bulk προιοντα και οτι αλλο εχει κανει για να φερει κοσμο στα καταστηματα και δεν αναφερομε μονο σε 200-500-1000 ατομα που κατεχουν το ζητημα και δεν θα παρουν κατι αν δεν το χρειαζοντε αλλα μιλαω για τον κοσμο που παει για ενα cpu προσφορας τον 50 ευρω και επειδη δεν εχει ιδεα του φορτωνουν ενα cpu με 120 ευρω που ισως να ειναι και χειροτερο αυτο τις προσφορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 6, 2010 #472 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 το έσωσες (xoymorιστικο ήταν το προηγούμενο ποστ μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 6, 2010 #473 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 το έσωσες (xoymorιστικο ήταν το προηγούμενο ποστ μου ) Το καταλαβα παντως οπως λεμε τα κακα για το καταστημα πιστευω οτι πρεπει να φενοντε και τα καλα που κανει αν καποιος δεν συνφωνει δεν εχω προβλημα να σβηστει το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 6, 2010 #474 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 και τώρα πες λίγο την εμπειρία σου με κάτι τροφοδοτικά και κάρτα γραφικών στο κατάστημα τις καλαμαριάς έτσι να γουστάρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Δεκέμβριος 11, 2010 #475 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 και τώρα πες λίγο την εμπειρία σου με κάτι τροφοδοτικά και κάρτα γραφικών στο κατάστημα τις καλαμαριάς έτσι να γουστάρουμε Kαλα οντως αυτο το καταστημα με αγαπαει πολυ Επιστρεφω HX1000 καικε + το τελευταιο καιρο χωρις λογο ανεβαζε στροφες ο ανεμηστηρας και εκανε υπερβολικο θορυβο(και δελτα ανεμηστηρες να ειχα τοσο πολυ θορυβο δεν νομιζω να καναν ) αποδειξη αγορας 223 ευρω παρα κατι λεπτα επιστρεφω με σκοπο να παρω ιδιο (αντικατασταση) και μου λενε οτι δεν το φερνουν η τουλαχιστον δεν θα ερθει συντομα και μου κοψαν πιστωτικο το θεμα ειναι οτι το πιστωτικο κοπηκε στα 259 ευρω που ηταν η τιμη του εκεινη τη στιγμη επομενως πηρα ενα ΑΧ850 και μου μηνα και περιπου 40 ευρω και τωρα με τη καρτα SRY για τη καθυστερηση αλλα η μαμα πατριδα με εστειλε διδυμοτειχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Δεκέμβριος 13, 2010 #476 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 όντας πελάτης του πλαισίου από την αρχή της λειτουργίας του πίσω στα 80s να σας καταθέσω και τη δικιά μου εμπειρία από την σημερινή επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα (δεν έχει σημασία σε ποιό) διότι απότι καταλαβαίνω πρέπει κάθε μέρα να βιωνουμε ότι είμαστε σε κρίση και ότι κάποιοι αντί να προσαρμόζονται κοιτάζουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. ενδιαφερόμουν για κάποιο μηνιαίο broadband internet και η υπάλληλος με κατατόπισε για το μηνιαίο κόστος καθώς επίσης και για το κόστος αγοράς εξοπλισμού ενώ απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις μου. πάω μετά στo hardware για σετάκι μητρικής- επεξεργατή - μνήμης. (εχω ανοίξει σχετικό ποστ). κοιτάζω το ράφι και βλέπω κάτι gigabyte από 180 ευρώ και πάνω και κάτι foxcon στα 70. τιποτε άλλο του λέω τι θέλω και μου λέει επεξεργαστής E5500 τόσο μητρική foxcon τόσο και μνήμες κοιτάζει τον πάγκο κουνάει το κεφάλι του υπολόγισε μου λέει 80 ευρώ (γύρω στα 200). καλά του λέω γράψτα σε ένα χαρτί γραφει επεξεργαστής.....γράφει μητρική...........μνήμες λέει δεν έχω τώρα πάω στο γραφείο και τι να δώ 775 το ένα 13... το άλλο. πως θα κουμπώσουν τα 2 αυτα ο θεός και η ψυχή τους. απότι καταλαβαίνω η νοοτροπία πλέον του πλαισίου είναι όποιος μπαίνει πρέπει κάτι να ψωνίζει. εγώ του είπα ενδιαφέρομαι - ο πωλητής σου λέει α αυτός δεν ειναι για να τα σκάσει πές του ένα συνδυασμό που έχω στο ράφι. και ρωτάω αν έπερνα το σετ επεξεργαστή - μητρικής και πήγαινα να τον κουμπώσω και γινόντουσαν όλα πατούρα θα μου το άλλαζαν????τέλος θέλω να τονίσω ότι στο παρελθόν ότι πρόβλημα υπήρξε μου το αντικατέστησαν αλλά με αυτά που είδα σήμερα κάνω το σταυρό μου μην καεί τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquasonic Δεκέμβριος 13, 2010 #477 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Καλησπερα παιδια. Παρακαλω να σημειωθει οτι αυτη την στιγμη οι μνημες βρισκονται ακομα στο site Transcend 1GB DDR2-800 Ram Dimm (PC2 6400, 5-5-5-15, JM800QLJ-1G) Bulk - Μνήμες - plaisio.gr γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα γελασουμε αυριο παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2010 #478 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Καλησπερα παιδια. Παρακαλω να σημειωθει οτι αυτη την στιγμη οι μνημες βρισκονται ακομα στο site Transcend 1GB DDR2-800 Ram Dimm (PC2 6400, 5-5-5-15, JM800QLJ-1G) Bulk - Μνήμες - plaisio.gr γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα γελασουμε αυριο παρα πολυ.Τις έχεις παραγγείλει; Αν ναι και η παραγγελία σου είναι ακόμα σε αναμονή/Σε Επεξεργασία απλά δεν πρόλαβες. Εγώ πριν λίγες μέρες που πέτυχα AM2 Athlon Χ2 4800+ στα 15€ την στιγμή που τον ανεβάσανε στο site -δεν πρόλαβε να φανεί καν στην λίστα των προϊόντων, έπρεπε να βάλεις φίλτρο bulk για να τον δεις- τον παρέλαβα κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 13, 2010 #479 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Τις έχεις παραγγείλει; Αν ναι και η παραγγελία σου είναι ακόμα σε αναμονή/Σε Επεξεργασία απλά δεν πρόλαβες. Εγώ πριν λίγες μέρες που πέτυχα AM2 Athlon Χ2 4800+ στα 15€ την στιγμή που τον ανεβάσανε στο site -δεν πρόλαβε να φανεί καν στην λίστα των προϊόντων, έπρεπε να βάλεις φίλτρο bulk για να τον δεις- τον παρέλαβα κανονικά. Δεν μπορείς να το παραγγείλεις από το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2010 #480 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Δεν μπορείς να το παραγγείλεις από το site. Πρέπει να ήταν σαν bulk αυτό πριν κάποιες ώρες και κανονικά διαθέσιμο online και κάποιος να το παρήγγειλε με παραλαβή από το κατάστημα Αγ. Παρασκευής. Τώρα το γιατί ενώ λογικά είναι δεσμευμένο φαίνεται ως διαθέσιμο στο εν λόγω κατάστημα είναι άλλη ιστορία, η ίδια ιστορία εξαιτίας της οποίας αγνοώ πλήρως όπως έχω ήδη αναφέρει τα προϊόντα με σήμανση ότι είναι διαθέσιμα μόνο σε κατάστημα/καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.