Dark Oblivion Οκτώβριος 17, 2010 #361 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 μάλλον οι διαμαρτυρίες πρέπει να φτάσουν πιο "ψηλά"γιατί και δε φταίνε οι υπάλληλοι αλλά και ο λόγος τους, αν το αναφέρουν σε κάποιον στην εταιρεία, δεν θα λαμβάνεται και πολύ σοβαρά υπ'όψιν.....Καταρχην ΚΑΛΗΜΕΡΑ (σε ολους)...Εχω μια θεωρια... (μιας και παλιος υπαλληλος του Πλαισιου)... Αν μετα απο τοσα χρονια αποφασισε το Πλαισιο να βαλει (μεχρι σεντς) τις ιδιες τιμες με το E-SHOP (αρκετα φθηνοτερα με πριν)....αρα αλλα τοσα χρονια θα πρεπει να περιμενουμε να οργανωθει στο θεμα 'ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑΣ'!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Οκτώβριος 17, 2010 #362 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Πέρασα προχτές από το εν λόγω κατάστημα και μόνο παρέλαση δεν γινόταν. Μάλλον όλος ο ντόρος καλό τους έκανε και ας μην πουλάνε τίποτα. Όλο και κάτι θα κάτσει :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 17, 2010 #363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Πέρασα προχτές από το εν λόγω κατάστημα και μόνο παρέλαση δεν γινόταν. Μάλλον όλος ο ντόρος καλό τους έκανε και ας μην πουλάνε τίποτα. Όλο και κάτι θα κάτσει :dance3: Ενα πραγμα μονο θα τους βαλει μυαλο.... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ (για μια βδομαδα σου λεω τωρα).... Να βγαζουν οτι βγαζουν απο μολυβακια! Αλλα ουτε οι υπαλληλοι,ουτε οι 'πιο ψηλα' φταινε..... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ που παμε εκει και στηνουμε 'την επιφανεια που εναποθετουμε δια καθιστην σταση για αναπαυση' και μας τα κανουν αυτα!!! Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ ΝΕΤ... Θα σου ελεγα εγω μετα για το ΠΛΑΙΣΙΟ.... ο ιδιος ο ΓΕΡΑΡΔΟΣ (το big boss) με την μερτσεντα του θα μας τα εφερνε σπιτια μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 17, 2010 #364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Από που και ως που δεν μπορούν ή μάλλον δεν πρέπει να το υπολογίσουν; Επειδή ο υπάλληλος θέλει να ξεμπερδεύει στα γρήγορα θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό ή να έχω την 8800GT κάδρο διότι δεν μπορώ να την κάνω SLI με την GTS450? Δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα.Και εγω ειχα cf με 3870 και η μια εβγαλε προβλημα στις μνημες και μου εδωσαν 4870,την ιδια που εχω μεχρι τωρα.να τους ελεγα,οχι δεν την θελω γιατι δεν κανει με το cf?εγω πιστευω οτι δεν ειναι δικο τους θεμα αυτο.τους πας την καρτα,δεν εχουν ιδια,σου δινουν το παρομοιο η καλυτερο που δικαιουσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2010 #365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Εγώ πάντως βλέπω να πουλάνε ακόμα 8800GT(S) και 9800GTs.Από που και ως που δεν μπορούν ή μάλλον δεν πρέπει να το υπολογίσουν; Επειδή ο υπάλληλος θέλει να ξεμπερδεύει στα γρήγορα θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό ή να έχω την 8800GT κάδρο διότι δεν μπορώ να την κάνω SLI με την GTS450? Δεν έχεις δίκιο. Δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα.Απο οσο ξερω η 9800 δεν βγαινει καινουρια πλεον (αν δεν κανω λαθος) αρα αυτοι που θα τη βρουνε ? Μια περιπτωση ειναι να βρουνε καποια που εχει μεινει stock σε μαγαζι η καποια επισκευασμενη , αν ομως του δειναν επισκευασμενη η καποια χωρις συσκευασια /δουλεμενη τοτε ναι να κραξει οσο θελει και με το δικιο του Τωρα για το τροφοδοτικο δεν νομιζω να εχει προβλημα στο τροφοδοτικο να σηκωνε την 9800 και να μην σηκωνει την 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 17, 2010 #366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Το κοίταξα λίγο περισσότερο και η 450 φαίνεται - έστω και με κάποιο overclocking - να καλύπτει τις επιδόσεις των δύο 8800GT σε SLI. Με βάση αυτό ήμουν υπερβολικός μιας και δεν χάνει σε επιδόσεις. Θέμα θα υπήρχε αν η 450 ήταν π.χ. στο 70% των επιδόσεων των δύο 8800GT σε SLI. Εκεί η λύση που θα του είχαν προτείνει κατά την γνώμη μου δεν θα ήταν και η καλύτερη εκτός και αν μπλέξουμε στην λογική των αγοραπωλησιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Οκτώβριος 17, 2010 #367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 παιδια η αλλαγη που του εκαναν του ανθρωπου ηταν καλη, αν ζητουσε βεβαια θα μπορουσαν να παραγκειλουν απο αντιπροσωπια 9800 και να περιμενει. κακος χειρισμος θα ηταν να του πουν, φιλαρακο η καρτα ρου τωρα κανει 30 ευρω καινουρια, παρτα πιστωτικο και χ&«@&€ μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 17, 2010 #368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 παίδες μόλις κάηκε το psu ενός φίλος που του είχα στήσει το pc είναι αυτό: Chieftec CFT-750-14C 24pin PSU (750W) - Τροφοδοτικά - plaisio.grΔεν ανάβει καν και μάλιστα ο φίλος μου, μου είπε οτι έπεσε η ασφάλεια του σπιτιού και οταν την ανέβασε αυτο άρχισε να μυρίζει και το έβλαγε απο την πρίζα.Τώρα με αυτά που ακούγονται για το εν λόγω κατάστημα θα γίνει αντικατάσταση ή επισκευή?Συγγνωμη αν είναι χαζη η ερώτηση μου αλλα δεν μου έχει ξαναχαλάσει psu.Επίσης αν βγει πιστωτικό κόβεται στην τότε τιμή ή στην σημερινή ? και βλέπω με 75 ευρω οτι έχει μόνο εκθεσιακά..... Τι να κάνω?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 17, 2010 #369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 παίδες μόλις κάηκε το psu ενός φίλος που του είχα στήσει το pc είναι αυτό: Chieftec CFT-750-14C 24pin PSU (750W) - Τροφοδοτικά - plaisio.grΔεν ανάβει καν και μάλιστα ο φίλος μου, μου είπε οτι έπεσε η ασφάλεια του σπιτιού και οταν την ανέβασε αυτο άρχισε να μυρίζει και το έβλαγε απο την πρίζα.Τώρα με αυτά που ακούγονται για το εν λόγω κατάστημα θα γίνει αντικατάσταση ή επισκευή?Συγγνωμη αν είναι χαζη η ερώτηση μου αλλα δεν μου έχει ξαναχαλάσει psu.Επίσης αν βγει πιστωτικό κόβεται στην τότε τιμή ή στην σημερινή ? και βλέπω με 75 ευρω οτι έχει μόνο εκθεσιακά..... Τι να κάνω?ΕυχαριστώAντικατασταση θα γινει (επισκευη σε τροφοδοτικο δεν μου ετυχε ποτε) τωρα για πιστωτικο αν πανε να κοψουν στα 75 μην το δεχτεις και ζητα ενα τροφοδοτικο 750W Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 17, 2010 #370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 παίδες μόλις κάηκε το psu ενός φίλος που του είχα στήσει το pc είναι αυτό: Chieftec CFT-750-14C 24pin PSU (750W) - Τροφοδοτικά - plaisio.grΔεν ανάβει καν και μάλιστα ο φίλος μου, μου είπε οτι έπεσε η ασφάλεια του σπιτιού και οταν την ανέβασε αυτο άρχισε να μυρίζει και το έβλαγε απο την πρίζα.Τώρα με αυτά που ακούγονται για το εν λόγω κατάστημα θα γίνει αντικατάσταση ή επισκευή?Συγγνωμη αν είναι χαζη η ερώτηση μου αλλα δεν μου έχει ξαναχαλάσει psu.Επίσης αν βγει πιστωτικό κόβεται στην τότε τιμή ή στην σημερινή ? και βλέπω με 75 ευρω οτι έχει μόνο εκθεσιακά..... Τι να κάνω?ΕυχαριστώΠριν μία εβδομάδα επέστρεψα ένα chieftec 500w για πρόβλημα στην 5άρα γραμμή...μου δώσανε το ίδιο καινούργιο (μόλις το 'χα πάρει)....λογικά και σε σένα το ίδιο θα κάνουν αν υπάρχει διαθέσιμό.Αν δεν υπάρχει το ίδιο απαίτησε ενα ισάξιο με αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 17, 2010 #371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Aντικατασταση θα γινει (επισκευη σε τροφοδοτικο δεν μου ετυχε ποτε) τωρα για πιστωτικο αν πανε να κοψουν στα 75 μην το δεχτεις και ζητα ενα τροφοδοτικο 750WΟποιοδήποτε 750αρι? Γιατί αν του πω (πιστεύω) ένα άλλο 750αρι μπορεί να μου πει να πάρε αυτο το NO NAME και θα είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 17, 2010 #372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Οποιοδήποτε 750αρι? Γιατί αν του πω (πιστεύω) ένα άλλο 750αρι μπορεί να μου πει να πάρε αυτο το NO NAME και θα είσαι μια χαρά.ισάξιο σε χαρακτηριστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 18, 2010 #373 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 ισάξιο σε χαρακτηριστικάΣυμπεριλαμβανομένου και μάρκας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 18, 2010 #374 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Πήγα στο Πλαίσιο στο κεντρο στη Θεσσαλονίκη τα παιδιά απο το service άψογοι στην εξυπηρέτηση μου έδωσαν μέσα σε 10 λεπτά αυτό: Chieftec A-135 Series PSU Modular 750W 80+ (APS-750C) - Τροφοδοτικά - plaisio.grτώρα απο το μπλε που είχε ο φίλος μου βλέπω 4% διαφορά στο efficiency. Δεν νομίζω να παίζει τόσο πολύ ρόλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 18, 2010 #375 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Μια χαρά είναι το A135. Η πλέον λογική αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2010 #376 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Πλαισιο QQ Thread μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 19, 2010 #377 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Μπήκα μία Πλαίσιο και μου κάνει κάτι κουλά το site τους στο ψάξιμο.Σας τα κάνει και εσάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 19, 2010 #378 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Μάλλον θα τους παρουσίασε πρόβλημα το σύστημα με τα φίλτρα (αν ήταν να κάνουν αλλαγές δεν θα τις κάνανε μεσημεριάτικα με την κίνηση στο full). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 22, 2010 #379 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 και το δούλεμα πάει σύννεφοστήνω 2 οσο το δυνατόν πιο οικονομικά πισι για 2 φίλους μου..Εχθες βλέπω στο σαιτ διαθέσιμες 2 κάρτες 9800gt στα 30 ευρώ και μια 4850 στα 30 επίσης.Τις παραγγέλνω και σήμερα μου ήρθε μαιλ για την 4850 το γνωστό σε όλους επικοινωνήστε μαζι μας μπλα μπλα μπλα.. Μετά απο 1 ώρα με παίρνουν τηλέφωνο για τις 9800 και φυσικά δεν υπήρχαν και αυτές.Με πήρε τηλέφωνο βασικά ένας υπεύθυνος του τα είπα λίγο και μου απαντούσε τα κλασσικά.Παρ' όλα αυτά μου έδωσε το προσωπικό του νούμερο και μου είπε, ότι θέλω να παραγγέλνω να τον παίρνω τηλέφωνο και να τα κλείνω τηλεφωνικός.(έχω πολλές περισσότερες πιθανότητες είπε)EDIT:και κάτι που είδα τώρα... Διαθέσιμες 6850/6870.... Sapphire 6870 (PCI-Express, GDDR5 , 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Οκτώβριος 22, 2010 #380 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Τα ιδια εχουν πει κ σε μενα 1 μηνα τωρα...Ειτε απο internet ειτε απο τηλεφωνο(που εχουν δωσει 3 υπαλληλοι...) παντα μετα απο 2-3 μερες email με προβλημα διαθεσιμοτητας...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...Παρεγγελιες χθεσινες 700 ευρω ακυρωθηκαν ολες...Απο αυτες περιμενω 2 μητρικες κ 2 μνημες που μου ειπαν οτι θα ερθουν σπιτι μου την δευτερα....Βεβαια ακομα περιμενω 12 προιοντα που θα ερχοντουσαν σπιτι μου αλλα τιποτα...Μπορει να ερθουν του χρονου..Ποτε δεν ξερεις...Σημερα μου ηρθε με ταχυδρομειο ενα δεμα με ημερομηνια 21/11/09....Το ειχα αγορασει περυσι απο ebay,πηρα τα λεφτα μου πισω απο refund απο paypal κ ηρθε σημερα μετα απο 1 χρονο...Εκει βλπω να καταληγουμε κ με το Πλαισιο...Αλλα αντι για χρονο θα περιμενουμε μια ζωη...Τραγελαφικα πραγματα παιδια...ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ GETITNOW.Κ τις οθονες 23" με 114 ευρω κ τα παιχνιδια με 3 ευρω τα εστειλε...Μπραβο τους...ΝΑΙ τους κανω διαφημιση.Κ οχι δεν δουλευω εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.