Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

δεν παίζει με τίποτα να ζητάνε ταυτότητα, μα δεν είναι κρυφό το προιόν δεν έχει εγγύηση ονομαστικά! η απόδειξη είναι η εγγύηση όποιος και να το έχει, κάποιος #$%%@^^ υπάλληλος θα το είπε αυτό. εγώ σε όποιο μαγαζί (και στο πλαίσιο) έχω πάει με απόδειξη σε άλλο όνομα το λέω και δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τι να σου πω βρε man . Εγώ στο Σύνταγμα που είχα πάει να ξοφλήσω ένα πιστωτικό στο όνομα του πατέρα μου και μου ζήτησαν απόδειξη, την είδε η ταμίας και μου είπε πως δεν μπορώ . Φώνάξαμε τον διευθυντή καταστήματος ... το ίδιο και αυτός...και σκέψου η απόδειξη στο ίδιο επώνυμο και στην ταυτότητα μου, να αναγράφετε το όνομα του πατέρα μου !

Αντίθετα στο κατάστημα της Καλλιθέας κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα .

μια απορια εχω γιατι τελευταια ζητανε ταυτοτητα οταν εχεις πιστωτικο στην καρτελα σου.υποτιθεται οτι αγοραζω ενα προιον εντος εγγυησης πλαισιου απο καποιον με ονομαστικη αποδειξη.στη συνεχεια το προιον παρουσιαζει προβλημα και εφοσον σου κοψουν πιστωτικο που θα κοπει το πιστωτικο?στο ονομα αυτου που γραφει η αποδειξη η σε εμενα που εχω το προιον τωρα?

όπα τωρα το είδα, αν είναι σε άλλο όνομα απλα΄σου κάνει μόνο αντικατάσταση δεν παίρνεις πιστωτικο, ή σε ακραία περιπτωση επιστροφή χρημάτων. δεν μπορείς δηλαδή με περασμένο πιστωτικό σε άλλο όνομα να ψωνήσεις εκτός και αν γίνει εκείνη τη στιγμή αντικατάσταση.

@Noodle

Ποια ειναι διπυρυνη? lol :p

Που τους βρισκουν ηθελα να'ξερα...

γι' αυτό έβαλα τελίτσες εκει φίλε μου... :p

όπα τωρα το είδα, αν είναι σε άλλο όνομα απλα΄σου κάνει μόνο αντικατάσταση δεν παίρνεις πιστωτικο, ή σε ακραία περιπτωση επιστροφή χρημάτων. δεν μπορείς δηλαδή με περασμένο πιστωτικό σε άλλο όνομα να ψωνήσεις εκτός και αν γίνει εκείνη τη στιγμή αντικατάσταση.

Θεσσαλονικη πιστωσαν κανονικα στον λογαριασμο μου προιον απο ονομαστικη αποδειξη με διαφορετικο ονομα..Σε ποιον θα πεσεις ειναι...

Τι να σου πω βρε man . Εγώ στο Σύνταγμα που είχα πάει να ξοφλήσω ένα πιστωτικό στο όνομα του πατέρα μου και μου ζήτησαν απόδειξη, την είδε η ταμίας και μου είπε πως δεν μπορώ . Φώνάξαμε τον διευθυντή καταστήματος ... το ίδιο και αυτός...και σκέψου η απόδειξη στο ίδιο επώνυμο και στην ταυτότητα μου, να αναγράφετε το όνομα του πατέρα μου !

Παρόμοιο σκηνικό έκατσε και σε μένα στο πλαισιο στουρνάρη :getlost:

Πήγα χτες μια φωτογραφική για rma και μου λέει θα χρεωθώ 6 ευρώ μεταφορικά στην αντιπροσωπεία...

Είμαι μέσα στην εγγύηση, στέκει αυτό που λέει?

Οχι δεν στεκει. Και να μην το δεχτεις.

Πες τους οτι το προϊον το αγορασες απο αυτους οχι απο την αντιπροσωπια.

offtopic λοιπόν παρήγγειλα έναν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htm και 2x http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-TT-GTX460-768D5E-HDMI.htm πριν 2 ώρες που μίλησα μαζί τους.περίμεναν να τα παραλάβουν σήμερα κι η κατάσταση από "αναμένεται σύντομα" έγινε άμεσα διαθέσιμο με το που έφτασαν τα προϊόντα στο πλαίσιο.ερώτηση αφού η κατάσταση άλλαξε τόσο γρήγορα γιατί δεν αλλάζει το ίδιο γρήγορα με τις ευκαιρίες που έχουν εξαντληθεί μέρες πριν?:fist:

offtopic λοιπόν παρήγγειλα έναν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htm και 2x http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-768-MB-TT-GTX460-768D5E-HDMI.htm πριν 2 ώρες που μίλησα μαζί τους.περίμεναν να τα παραλάβουν σήμερα κι η κατάσταση από "αναμένεται σύντομα" έγινε άμεσα διαθέσιμο με το που έφτασαν τα προϊόντα στο πλαίσιο.ερώτηση αφού η κατάσταση άλλαξε τόσο γρήγορα γιατί δεν αλλάζει το ίδιο γρήγορα με τις ευκαιρίες που έχουν εξαντληθεί μέρες πριν?:fist:

ειπαμε το τυρακι μενει στη φακα:sick:

Οσοι εχουν δουλεψει σε αλυσιδες ξερουν οτι πολλες φορες οτι αποθεμα 1 ισον κανενα.Αυτο μπορει να συμβαινει επειδη π.χ. κλαπηκε,λαθος παραστατικο,λαθος κωδικος,το φαγαν τα ποντικια κ.α. .Ο διευθυντης του καταστηματος δεν εχει την δυνατοτητα να το βγαλει απο το συστημα γιατι ετσι καλλιστα θα μπορουσε να εξαφανισει και οτι αλλο για την παρτυ του...Οταν λοιπον βγαινει απο τα κεντρικα μια προσφορα-ξεστοκαρισμα στο συστημα φαινεται οτι τα καταστηματα εχουν αποθεμα χωρις να υπαρχει.

Πρεπει λοιπον να το αναφερει στον ανωτερο π.χ. περιφερειακο διευθυντη για να σβηστει το λαθος αποθεμα.Οταν τα λαθη αυτα ειναι πολλα πρεπει και να λογοδοτει και για αυτα.Ετσι λοιπον δεν κανουν κατι και συνεχιζεται η κατασταση.Οπως και στον στρατο η λαθος αποθηκη αλλαζει χερια χωρις απογραφη..

Δεν μπορω να σκεφτω αλλη λογικη εξηγηση δεδομενου οτι αυτη η κατασταση των προσφορων ειναι μονο δυσφημιση για το πλαισιο ...Οχι φυσικα οτι και παλι ειναι δικαιολογημενο.

Πήγα χτες μια φωτογραφική για rma και μου λέει θα χρεωθώ 6 ευρώ μεταφορικά στην αντιπροσωπεία...

Είμαι μέσα στην εγγύηση, στέκει αυτό που λέει?

Οχι δεν στεκει. Και να μην το δεχτεις.

Πες τους οτι το προϊον το αγορασες απο αυτους οχι απο την αντιπροσωπια.

Μίλησα σήμερα με INKA και ΓΓΚ. Μου είπαν ο νόμος δεν προβλέπει κάτι για την μεταφορά του αντικειμένου.

Άρα θα πληρώσω...

Μίλησα σήμερα με INKA και ΓΓΚ. Μου είπαν ο νόμος δεν προβλέπει κάτι για την μεταφορά του αντικειμένου.

Άρα θα πληρώσω...

Αλητεία.... 6€ κερατιάτικα δηλαδή....

Μπορω επιτελους να αλλαξω τον τιτλο του θεματος σε Βασιλης Καιλας : Δακρυα για το Πλαισιο?

πραγματικά και να θες να ψάξεις ή να παρακολουθήσεις κάτι δεν μπορείς

χωνευτήρι έγινε....

πραγματικά και να θες να ψάξεις ή να παρακολουθήσεις κάτι δεν μπορείς

χωνευτήρι έγινε....

Η αλήθεια είναι οτι και το πλαισιο το έχει παραξηλώσει πλέον...

Άρα θα πληρώσω...

Και γιατι δεν το πας εσυ κατ'ευθειαν στην αντιπροσωπια και πρεπει να το δωσεις στο Πλαισιο?

Μου την έδωσαν την επιλογή αυτή...είμαι Πάτρα, πάει Αθήνα, το κόστος είναι δεδομένο...

Καλημερα παιδια!

Ακουστε κ την καινουρια μου ιστορια απο το Πλαισιο....

Προχθες βραδυ παραγγειλα μεσω internet 3 καρτες γραφικων,ενα ποντικι κ μια μνημη που ηταν διαθεσιμα για αγορα.Κανω την παραγγελια,μου ερχεται email επιβεβαιωσης,ολα καλα.To πρωι μου ερχεται email οτι υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας κ να επικοινωνησω μαζι τους.Ετσι κ εκανα.

Πηρα τηλεφωνο μιλησα 10-15 λεπτα με ενα ευγενεστατο υπαλληλο κ μου ειπε για το προβλημα που υπαρχει με το συστημα online κλπ.Μετα απο αρκετη ωρα προσπαθησαμε να βρουμε μια αλλη καρτα γραφικων(αφου δεν υπηρχαν μνημη-ποντικι σε χαμηλες τιμες..)κ καταληξαμε σε μια καρτα γραφικων που υπηρχε διαθεσιμη ΣΙΓΟΥΡΑ οπως μου ειπε κ θα την παραλαμβανα σημερα το πρωι απο το καταστημα που ηθελα...

Σημερα το πρωι λοιπον πηρα τηλεφωνο στο καταστημα για να παω να παραλαβω.

Στο καταστημα δεν ηξεραν τιποτα για το κωδικο παραγγελιας που μου εδωσαν χθες ουτε υπαρχει καρτα γραφικων στο ονομα μου...

Πηρα στα κεντρικα κ μετα απο αρκετη ωρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ουτε αυτη η καρτα...

Να σημειωθει οτι ο υπαλληλος χθες ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Κ RETAIL....

Τοση κοροιδια δεν την περιμενα παντως....

Το μαγαζι το μονο που κανει τις τελευταιες 3 εβδομαδες ειναι να παιζει μαζι μας.

Οποιαδηποτε λεπτομερεια για τα προιοντα,κωδικο παραγγελιας,το ονομα μου! αν μου τα ζητησει καποιος μπορω να τα δωσω κ να μιλησουμε αν νομιζει οτι λεω ψεμματα.Εχω προσπαθηθει να παραγγειλω πανω απο 50 προιοντα κ το μονο που εχω παρει ειναι 1 που τυχαια ηρθε στα χερια μου οταν ημουν σε ενα καταστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.