Jump to content

Plaisio και (απαράδεκτη) συμπεριφορά προς πελάτες

crmaris

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
3 ημέρες πριν αγόρασα στα 25€ αυτήνακριβώς την κάρτα γραφικών.....bulk....τώρα γιατί έχει 50€? (bulk πάλι) !!!!!

Γιατί τα "μεγάλα" κεφάλια του Πλαισίου (που ανάθεμα αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου) ψάχνουν τρόπους να κονομίσουνε. Αμ δε. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Προτειμώ να πάω στο συνοικιακό μαγαζί και ας πληρώσω και 10-15-20 ευρώ πιο πολλά.

Ασε τον προλογο.... μετοχος εισαι κι εσυ....

εγω παντως τις μετοχες τις πουλησα... γι'αυτο δεν γραφω τοσο καιρο...

ακου εκει να εχεις και τελεια εξυπηρετηση... δεν ισχυει αυτο. Ψευδεσαι μαλλον....

Να μας δωσεις τις συνομιλιες με τον πωλητη ή τα βιντεο απο το κυκλωμα παρακολουθησης or

it didn't happen....

αν και νομίζω οτι έχω κατακτήσεις εκεί μέσα, δυστυχώς του ίδιου φύλου, μάλλον θα με μπέρδεψαν με ένα από τα 2 γνωστά member του lab :to_pick_ones_nose3:

Δηλαδη για να κανεις σωστα τη δουλεια σου πρεπει να μαθεις τα παιδια εκει?ειναι λογικη αυτη?

δεν τα ήξερα από πριν , έτυχε και τα γνώρισα στα τυπικά

δεν φταίω εγώ αν έχω απίθανη προσωπικότητα :look:

3 ημέρες πριν αγόρασα στα 25€ αυτήνακριβώς την κάρτα γραφικών.....bulk....τώρα γιατί έχει 50€? (bulk πάλι) !!!!!

Tώρα που το καλοσκέφτομαι....αν πάω με την λογική τους στο θέμα 'πιστωτικό',αν αύριο μου πάθει κατι η καρτούλα θα πρέπει να μου κόψουν 50€ πιστωτικό και όχι 25€ που γράφει η απόδειξη....σωστα? :whistle2:

απο το στοκ η απο καταστημα κανονικο?πολυ φθηνα ωραιος!

Κανονικο καταστημα (Καλαμαρια Θεσσαλονικης) την ειχα δει στο site : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-Pci-E-9800Gtx-512Mb-90-C3CGA0-J0UAY00T.htm και πηγα να παρω μια AS5 και ρωτησα αν υπαρχει και μου λει ναι μισο να τη φερω

Κανονικο καταστημα (Καλαμαρια Θεσσαλονικης) την ειχα δει στο site : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-Pci-E-9800Gtx-512Mb-90-C3CGA0-J0UAY00T.htm και πηγα να παρω μια AS5 και ρωτησα αν υπαρχει και μου λει ναι μισο να τη φερω

Δεν ξέρω αν θα έπερνα ποτέ εκθεσιακά κομμάτια σε hardware...

Δεν ξέρω αν θα έπερνα ποτέ εκθεσιακά κομμάτια σε hardware...

δεν βλεπω το λογο γιατι οχι ετσι και αλλιως 20 ευρω ειναι κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν παιζει η καρτα δουλευει μια χαρα , στη αποδειξη λει 3 χρονια εγγυηση αρα δεν βλεπω το λογο γιατι να μην την αγοραζα και σε καρτα γραφικων το εκθεσιακο δεν μπορω να καταλαβω να την ειχαν σε κανενα demo μηχανημα ? ε και τι εγινε?

Τυχερέεεεε!!!!!

Εγώ πέρασα την Πέμπτη (χτες) κατά το μεσημέρι και δέν είχε τίποτα από κάρτες γραφικών, περίμεναν να φέρουν σήμερα.

Τυχερέεεεε!!!!!

Εγώ πέρασα την Πέμπτη (χτες) κατά το μεσημέρι και δέν είχε τίποτα από κάρτες γραφικών, περίμεναν να φέρουν σήμερα.

γενικοτερα το καταστημα ηταν σχεδον αδιο μονο τις καρτες ειδες εσυ ? :p τροφοδοτικα πανο απο 750w τιποτα παντως για αυτα που λει διαθεσιμα μονο σε καποιο καταστημα θελει ερωτηση δεν τα εχουν καπου να φενοντε

http://www.plaisio.gr/Campaign/Plaisio-New-Features.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=1010_Plaisio_New_Features

Μου ήρθε mail που με ενημέρωνε για το παραπάνω link. Δεν μιλάμε πλέον για απλό ξεστοκάρισμα αλλά για αλλαγή πολιτικής από την μεριά του Πλαισίου. Τα bulk και τα "μόνο στο τάδε κατάστημα" ήρθαν για να μείνουν.

το πλαίσιο εγινε λαική αγορά....πας βλέπεις-ζουλάς τις ντομάτες και αν σου αρέσουν αγοράζεις....αν ζητήσεις τηλεφωνικά να σου έρθουν οι ντομάτες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αμφιλεγόμενης ποιότητας -χτυπημένες.

Εγώ πάντως θα τους πρότεινα να φορμάρουν τους δίσκους πριν τους δίνουν διότι θα εκτεθούν πολύ άσχημα κάποια μέρα. Όχι απέναντι σε αυτόν που θα τους αγοράσει, αλλά απέναντι σε αυτόν που του αντικατέστησαν τον δίσκο. Δεν λέω τίποτα περισσότερο μιας και έχω ήδη φορμάρει και χρησιμοποιήσει τους δίσκους.

Είναι για γέλια και για κλάμματα ταυτόχρονα. Απαράδεκτοι σε όλα τους. Δεν τους είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση - τώρα με τις "προσφορές" απλώς με έχασαν από πελάτη τους, ελπίζω για πάντα.

Μου ηρθε σημερα ενα antec mini p180 κατεστραμενο:crazy:... Ολη η προσοψη κομματια, στραβωμενα τα πλαινα στη γωνια, μεχρι περτσινια ειχε κομμενα.. Και η πλακα ειναι οτι το χαρτοκουτο ηταν αθικτο. Ευτυχως η κοπελα στο τηλεφωνο ηταν πολυ εξυπηρετικη και απο δευτερα θα δουμε τι θα γινει..

Εν τω μεταξυ μου 'χουν στειλει και 2 φορες λαθος κατι ηχεια, -επιμενουν απο το ζευγος των truth 2031a να μου στελνουν μονο το ενα:p-, περιμενω τριτη και φαρμακερη.. (παλι πολυ εξυπηρετικη η ιδια κοπελα στο τηλεφωνο.. να ΄ναι καλα..)

Ψιλομπαχαλο το μαγαζι..:(

γιατί όχι? 50€ μια 9800gt με non reference cooler και hdmi με 3 χρόνια εγγύηση

Απλά είναι το πως αισθάνομαι. Να μου την βγάλουν απο στημένο μηχάνημα ναι, αλλά εκθεσιακή όπως στην Μεταμόρφωση που τις έχουν σε κοινη θέα και μπορεί ο καθένας ανενόχλητος να την τραβολογάει, να τρώει κουλουράκια και καφέ από πάνω της, ε μου κάνει κάπως... Για την εγγύηση οκ αλλά επειδή δουλευω περίεργες ώρες δεν έχω πάντα τον χρόνο να τρέξω.Όσες φορές έκανα αλλαγή ελλατωματικού προϊόντος το minimum που κράτησε η διαδικασία ήταν 3 τέταρτα.

Όσες φορές έκανα αλλαγή ελλατωματικού προϊόντος το minimum που κράτησε η διαδικασία ήταν 3 τέταρτα.

LOL! sorry αλλά είπα να χρησιμοποιήσω το support του U. Από βδομάδα θα με ειδοποιήσουν!!!! Καταπληκτικά είναι τα 3 τέταρτα πίστεψέ με...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.