τακης Οκτώβριος 6, 2010 #241 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 .....αλλά δε με πιάνει και κατάθλιψη να γκρινιάζω ένα μήνα στα forum επειδή δεν πέτυχα μια προσφορά......Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι οτι αυτή τη λέξη την ακουύω συχνά τελευταία....μην τυχόν και κάποιος αντιδράσει οταν αισθανθεί ότι τον πιάνουν μ@λ@κ@....αμμέσως....γκρινιάζει...φτάσαμε οι υγειείς αντιδράσεις ενός ανθρώπου να χαρακτηρίζονται κάπως...λοβοτομή τελείως λέμε......μένεις μακριά αλλιώς θα σου έλεγα να πίναμε ένα καφεδάκι για την ιστορία του pc των 2000+ της υπογραφής μου και για ανθρώπους με πρόβλημα αναβάθμισεις....anyway....no hard feelings... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 6, 2010 #242 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ενταξει εδω που τα λεμε Yanni δεν εχει και τελειως αδικο . Η ολη κατασταση θυμιζει κοροιδο με 5-10 ατομα <-- ( εδω μπαινει το καταστημα ) να κρατανε μερικες '' προσφορες '' Και αλλους 5-10 αγανακτισμενους ( πελατες ) να τρεχουν απο καταστημα σε καταστημα προσπαθωντας να στησουν μηχανημα με '' προσφορες του πλαισιου '' . Αφου βλεπετε οτι δεν παει γιατι το ζορίζετε ? ? ? Ειναι το μοναδικο καταστημα στην Ελλαδα μηπως ? Επισης αφου παλι βλεπετε πως δεν συμμορφώνονται γιατι επιμενετε σε αυτους ? Στην τελικη μπορει να τους αρεσει να δουλευουν με αυτον τον τροπο γιατι απο την μια τους στηρίζετε αγοράζοντας και απο την αλλη κραζετε στα φορα. . . . ????????? Ειναι απλο . ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ . Προτείνετε ο καθενας και σε 4-5 γνωστους αλλο καταστημα και τελος . Εχει καταντησει σαπουνοπερα με το πλαισιο .Κάνεις τα κλασικά δύο λάθη που κάνουν πολλοί στα φόρα. Πρώτον μπουκάρεις - sorry για την έκφραση αλλά μόνο αυτή μου ταιριάζει - σε μια συζήτηση με σκοπό να κάνεις τι; να ανοίξεις τα μάτια σε όλους τους άλλους; να τους δείξεις το φως το αληθινό; Και δεύτερον, όπως λες, δεν προσβάλλεις κάποιον συγκεκριμένα, αλλά όλους διότι γενικεύεις. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να γενικεύεις....και βέβαια στην προσπάθειά σου να διευκρινήσεις το πρώτο σου post συνεχίζεις, όχι μόνο με γενικεύσεις του τύπου "αλλά δε με πιάνει και κατάθλιψη να γκρινιάζω ένα μήνα στα forum" αλλά και με σχόλια που πλέον έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη "οικονομικά μη ευκατάστατος και υπογραφή συστήματος 2000ευρώ+ δεν πάνε μαζί". Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2010 #243 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ενταξει εδω που τα λεμε Yanni δεν εχει και τελειως αδικο . Η ολη κατασταση θυμιζει κοροιδο με 5-10 ατομα <-- ( εδω μπαινει το καταστημα ) να κρατανε μερικες '' προσφορες '' Και αλλους 5-10 αγανακτισμενους ( πελατες ) να τρεχουν απο καταστημα σε καταστημα προσπαθωντας να στησουν μηχανημα με '' προσφορες του πλαισιου '' . Αφου βλεπετε οτι δεν παει γιατι το ζορίζετε ? ? ? Ειναι το μοναδικο καταστημα στην Ελλαδα μηπως ? Επισης αφου παλι βλεπετε πως δεν συμμορφώνονται γιατι επιμενετε σε αυτους ? Στην τελικη μπορει να τους αρεσει να δουλευουν με αυτον τον τροπο γιατι απο την μια τους στηρίζετε αγοράζοντας και απο την αλλη κραζετε στα φορα. . . . ????????? Ειναι απλο . ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ . Προτείνετε ο καθενας και σε 4-5 γνωστους αλλο καταστημα και τελος . Εχει καταντησει σαπουνοπερα με το πλαισιο .Το δίκιο το χάνεις όταν μπαίνεις μέσα και αρχίζεις με το καλημέρα να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ως εθισμένους, λιγούρηδες, καταθλιπτικούς. Το Πλαίσιο τα κάνει αυτά διότι μπορεί και τα κάνει αυτά στηριζόμενο σε δύο πράγματα. Το καλό του όνομα και αντίστοιχα το κακό όνομα του e-shop. Μάλιστα το δεύτερο είναι που οδηγεί το thread στις 12 και περισσότερες σελίδες. Διότι αν το e-shop δεν είχε την ρετσινιά πάνω του ως κακό μαγαζί στο aftersales, θα είχε βγει ήδη το πόρισμα από την 2η, 3η σελίδα. Μια μούντζα στο Πλαίσιο και πολύ του είναι. Ότι είναι κοροϊδία κατά 90%* είναι. Εγώ π.χ. έχω παραγγείλει μια ψηκτρούλα ακόμα, αυτή πλέον φαίνεται στο κατάστημα που την έχω παραγγείλει ως διαθέσιμη από το κατάστημα και ειλικρινά δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι θα φάνε άκυρο μην γνωρίζοντας ότι η ψήκτρα αυτή είναι κρατημένη. Βασικά δεν γνωρίζω καν αν θα παραλάβω την ψήκτρα διότι μπορεί μέχρι να πάω να την πάρω - αν μάλιστα δεν πάω σήμερα - να γίνει κάποιο... λάθος.* δεν μπορώ να βάλω 100% όταν εγώ έχω βρει προσφορές. Γενικά τρώω και 2-3 άλλα άκυρα για κάθε προσφορά που βρίσκω.Όσον αφορά τα υπόλοιπα μαγαζιά πέραν του Πλαισίου και του e-shop. Και αυτά έχουν την Ελληνική νοοτροπία, οπότε ποιος θα παρατήσει κάτι που ξέρει (πλαίσιο/e-shop/multirama) για να πάει σε κάτι άγνωστο και ίσως το ίδιο ή χειρότερο; Μου έχει ρίξει άκυρο π.χ. το mgmanager επειδή έκανα ιντερνετική παραγγελία και όχι τηλεφωνική! Η δικαιολογία ήταν ότι δεν θεωρούσαν αξιόπιστες τις ιντερνετικές παραγγελίες!!!! οπότε στο πρώτο τηλεφώνημα που τους έγινε για το προϊόν έριξαν άκυρο σε μένα!!! Μου έχει ρίξει άκυρο και το U διότι αυτό που μου είχαν επιβεβαιώσει ότι υπήρχε στις 10 το πρωί, ουπς δεν υπήρχε στις 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 6, 2010 #244 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Παλι τα ιδια μου λες . Γιατι παραγγειλες την ψυκτρουλα απο το πλαισιο λοιπον ? Αν σου χρειαζεται τοσο πολυ ψαχτην αλλου η φτασε μεχρι το ebay . ΑΦΟΥ λες οτι ξερεις πως δουλευουν οι κρατημενες προσφορες γιατι συνεχιζεις να ψωνιζεις ? ? ? Τι ειναι τοσο αναγκαιο με αυτες τις προσφορες του πλαισιου τελος παντων που δεν το βρισκετε αλλου ? Τα ιδια και τα ιδια 15 σελιδες , γιατι λοιπον συνεχιζετε με δ΄αυτους ? Μου θυμιζει την παροιμια ποναω αλλα μ'αρεσει /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Οκτώβριος 6, 2010 #245 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Εγω πηγα στο Πλασιο στο Περιστερι την μητρικη μου ECS X58B-A γιατι δεν κρατουσε τις ρυθμισεις στις μνημες στα 1333 και μου εκαναν αντικατασταση με αλλη επισκευασμενη οπως μου ειπαν.Τελικα παλι προβληματα εχει και αυτη και την πηγα στο Πλαισιο στην Στουρναρη γιατι ειχα και δουλεια εκει.Το θεμα μου ξερετε ποιο ειναι?Μου ειπαν πως αν δεν υπαρχει αλλη να μου κανουν αντικατασταση θα μου κοψουν πιστωτικο 133 ευρω γιατι αυτη ειναι η αξια της μητρικης σημερα.Εγω ομως πληρωσα 250 για να την παρω και με αυτα τα 133 περνω αλλη για i7 η θα δωσω αλλα τοσα?Εχετε κατι να προτεινετε μεχρι 160 ευρω συνολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2010 #246 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 έχω να σου προτείνω να μη δεχθείς το πιστωτικό των 160ευρώ αλλά να απαιτήσεις των 250 που υποχρεούνται να σου δώσουν. .&- Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2010 #247 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Παλι τα ιδια μου λες . Γιατι παραγγειλες την ψυκτρουλα απο το πλαισιο λοιπον ? Αν σου χρειαζεται τοσο πολυ ψαχτην αλλου η φτασε μεχρι το ebay . ΑΦΟΥ λες οτι ξερεις πως δουλευουν οι κρατημενες προσφορες γιατι συνεχιζεις να ψωνιζεις ? ? ? Τι ειναι τοσο αναγκαιο με αυτες τις προσφορες του πλαισιου τελος παντων που δεν το βρισκετε αλλου ? Τα ιδια και τα ιδια 15 σελιδες , γιατι λοιπον συνεχιζετε με δ΄αυτους ? Μου θυμιζει την παροιμια ποναω αλλα μ'αρεσει /. Πρώτα από όλα δεν ασχολούμαι καθόλου με τις προσφορές που υπάρχουν μόνο στο τάδε κατάστημα. Όταν λέω καθόλου εννοώ ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν έχω κάνει ούτε ένα μέτρο ψάχνοντας κάποια προσφορά. Δεύτερον την παρήγγειλα διότι και είναι καλύτερη από αυτή που έχω και σε τιμή που δεν μπορώ να βρω αλλού και διότι θα μου χρησιμεύσει και τώρα και μελλοντικά όταν θα αποφασίσω να δώσω τον 9750 ( τον έχω πάρει από φίλο χωρίς ψήκτρα). Τρίτον η παραγγελία είναι ιντερνετική. Μηδέν κόπος. Απλά δύο κλικ στο site του Πλαισίου. Μου παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο από το να απαντήσω στο post σου. Τώρα όσον αφορά το τι είναι αναγκαίο, το αν θα επιλέξεις να αποφύγεις πλήρως να ασχοληθείς με τις προσφορές - όποιες τέλος πάντων υπάρχουν πραγματικά - και το αν θα καταφύγεις σε αγορές από εξωτερικό, είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Όπως είναι προσωπική επιλογή του καθενός να βάλει τις φωνές επειδή το σύστημα που χρησιμοποιεί το μαγαζί που επιλέγει για τις προσφορές του δεν είναι, ηθελημένα ή όχι, το σωστό ή να σταματήσει να αγοράζει γενικότερα από εκεί. Αν τώρα μου πεις ότι δεν σου λέω τίποτα αλλά λέω πάλι τα ίδια, τότε προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις. Ε εντάξει, συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Οκτώβριος 6, 2010 #248 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 έχω να σου προτείνω να μη δεχθείς το πιστωτικό των 160ευρώ αλλά να απαιτήσεις των 250 που υποχρεούνται να σου δώσουν. .&-Το θεμα ειναι πως πραγματι εχουν την μητρικη μου στα ραφια με 133.10 ευρω αλλα το θεμα ειναι γενικα εχουν πεσει η τιμες η αυτη την μητρικη την εβαλαν μιση τιμη γιατι ειναι για κλωτσιες?Φυσικα 2 φορα αντικατασταση δεν θα δεχτω θα παρω οτι καλυτερο μπορω σε πιστωτικο και θα παρω αλλη μαρκα εκτος απο Ellite που ειναι μονο για φρυγανιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koeman Οκτώβριος 6, 2010 #249 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Πρώτον, δεν αναφέρθηκα σε κάποιον προσωπικά.Δεύτερον, για να απαντήσω σε κάποιον που το ανέφερε παραπάνω, ναι πηγαίνω στις εκπτώσεις, αλλά δε με πιάνει και κατάθλιψη να γκρινιάζω ένα μήνα στα forum επειδή δεν πέτυχα μια προσφορά, η οποία λίγο-πολύ είναι γνωστό ότι είναι μούφα.Τρίτον, οικονομικά μη ευκατάστατος και υπογραφή συστήματος 2000ευρώ+ δεν πάνε μαζί. Σε κανα άλλο φόρουμ ίσως, αλλά εδώ οι περισσότεροι δεν πεινάνε κιόλας...υσ. και μπροστά από την οθόνη πάλι το ίδιο θα έλεγα. Γιατί, παίζει να με κάνανε ντα άμα τους έλεγα να ξεκολλήσουν από τις πουστιές του κάθε Πλαισίου και τον υπερκαταναλωτισμό ;Επιμένεις ότι αυτό που κάνουμε είναι γκρίνια, οκ άποψή σου. Αν διάβαζες 12 σελίδες όπως είπες και όχι μόνο τον τίτλο θα έβλεπες ότι δεν μιλάμε 1 μήνα για ΜΙΑ προσφορά αλλα για διάφορες κατά καιρούς και σε διάφορα υποκαταστήματα. Μούφα δεν είναι όλες αφού είπαμε ότι είναι και πολιτική τους για να φέρουν κόσμο στο κατάστημα, κι αν ήταν τελείως φαντάσματα δεν θα είχαμε καταλήξει να προλάβουμε ούτε μία τέτοια προσφορά. Κι όμως προλάβαμε κάποιες και το θέμα μας είναι η αξιοπιστία των όσων αναρτεί στο site του το Πλαίσιο, από διαθεσιμότητα μέχρι και τις τιμές.Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις επειδή προφανώς δεν είχες μέχρι τώρα προσωπική εμπειρία για αυτό που συζητάμε, κάνε κλικ σε άλλο θέμα ή σε άλλη σελίδα. Τι μπήκες να μας το παίξεις έξυπνος και καλά ο συνηδητοποιημένος που δεν ασχολείται και δήθεν υπεράνω; Κάνε μας την χάρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 6, 2010 #250 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 [quote=yanni;1062894904Τρίτον η παραγγελία είναι ιντερνετική. Μηδέν κόπος. Απλά δύο κλικ στο site του Πλαισίου. Μου παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο από το να απαντήσω στο post σου. Ε μην απαντας τοτε , συνεχισε τις αγορες σου .... Καποτε ομως για το εσοπ οταν συνέβαινε κατι παρομοιο ουτε ανεμιστηρα δεν ξαναγοραζατε απο κει λεγατε. Τωρα σας κοροιδευουν με τις προσφορες μπροστα στα ματια σας αλλα εκει εσεις . Πιστοι . :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 6, 2010 #251 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 πιθανόν γιατί είμαστε ακόμα δύσπιστοι με το καλό παρελθόν που έχει υπάρξει..... αλλά ο καιρός να αναθεωρήσεις μια άποψη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος πλέον που οι απαιτήσεις αυξήθηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Οκτώβριος 6, 2010 #252 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Η πλακα ειναι πως αν βαλει καποιος για πουλημα κατι οι αλλοι του λενε "το ειχε τοσο προσφορα το Πλαισιο"Ασχετα αν η προσφορα ετρωγε μπανανες η ηταν για 3 κομματια μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 6, 2010 #253 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ξερετε τι του χρειαζεται του συγκεκριμενου μαγαζιου(και ολα οσα λειτουργουν ετσι)? Παραγγελιες σε πραγματα που ειναι διαθεσιμα και την επομενη μερα αμεσως μετα το γνωστο μηνυμα στο κινητο ακυρωση των παραγγελιων! Φανταστειτε να εχουν επιβεβαιωσει 200 παραγγελιες και να ακυρωθουν ολες κατα την παραδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Οκτώβριος 6, 2010 #254 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Εγω πηγα στο Πλασιο στο Περιστερι την μητρικη μου ECS X58B-A γιατι δεν κρατουσε τις ρυθμισεις στις μνημες στα 1333 και μου εκαναν αντικατασταση με αλλη επισκευασμενη οπως μου ειπαν.Τελικα παλι προβληματα εχει και αυτη και την πηγα στο Πλαισιο στην Στουρναρη γιατι ειχα και δουλεια εκει.Το θεμα μου ξερετε ποιο ειναι?Μου ειπαν πως αν δεν υπαρχει αλλη να μου κανουν αντικατασταση θα μου κοψουν πιστωτικο 133 ευρω γιατι αυτη ειναι η αξια της μητρικης σημερα.Εγω ομως πληρωσα 250 για να την παρω και με αυτα τα 133 περνω αλλη για i7 η θα δωσω αλλα τοσα?Εχετε κατι να προτεινετε μεχρι 160 ευρω συνολο?250 evro πιστωτικο θα διεκδικισεις η αλλιως την ιδια μητρκη κουτατη.αν δεν συμφωνουν παρε στα κεντρικα και αναφερε το θεμα.παιδια οποιος εχει καποιο θεμα με το πλαισιο ας το αναφερει και στο scrountz για να βλεπουν και την βαθμολογια των υπηρεσιων τους.απο εγκυρη πηγη το πλαισιο παει για φουντο και θα λειτουργει πλεον με την μορφη eshop,κρατωντας μονο 2 κεντρικα μαγαζια για φυσικη παρουσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 6, 2010 #255 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 να αναθεωρήσεις την εγκυρότητα της πηγής σου...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Οκτώβριος 6, 2010 #256 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 250 evro πιστωτικο θα διεκδικισεις η αλλιως την ιδια μητρκη κουτατη.αν δεν συμφωνουν παρε στα κεντρικα και αναφερε το θεμα.παιδια οποιος εχει καποιο θεμα με το πλαισιο ας το αναφερει και στο scrountz για να βλεπουν και την βαθμολογια των υπηρεσιων τους.απο εγκυρη πηγη το πλαισιο παει για φουντο και θα λειτουργει πλεον με την μορφη eshop,κρατωντας μονο 2 κεντρικα μαγαζια για φυσικη παρουσιαΤο θεμα ειναι πως δεν θελω να παρω την ιδια γιατι αυτη η εταιρια μονο για φρυγανιες κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Οκτώβριος 6, 2010 #257 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 έχω να σου προτείνω να μη δεχθείς το πιστωτικό των 160ευρώ αλλά να απαιτήσεις των 250 που υποχρεούνται να σου δώσουν. .&-δικαιούσαι ή αντικατάσταση με το ίδιο ή καλύτερο προιόν ή 250 ευρώπουλα, μη σε πιάσουν κορόιδο, απείλησ΄έ τους με εξώδικο και δημοσιοποίηση του θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Οκτώβριος 6, 2010 #258 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 να αναθεωρήσεις την εγκυρότητα της πηγής σου...:giveup:εγκυροτατη ,απο μεγαλομετοχοτο να δουλευεις μεσα δεν παει να πει οτι γνωριζεις.τα κανονια του ναβαρονε βαρανε 9/10 φορες χωρις προοιδοποιηση.ενα ακομη ενδεικτικο ειναι η ελλειψη νεων προιοντων και το αναμενεται συντομα και διαθεσιμο κ.π σε ολες τις κατηγοριες εδω και κανα τριμηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 6, 2010 #259 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 δε δουλεύω μέσα... ούτε καν κοντά... απλά έχω κ εγώ έγκυρες πηγές Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 6, 2010 #260 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 :hehe: Όχι δεν έχεις, τις πούλησα τις μετοχές μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.