PolomanGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 Εχοντας αρκετο καιρο να ασχοληθω με τα "νεα" στους υπολογιστες (λιγο οτι εδινα φετος,λιγο οτι ειχα αρκετα χρονια να παρω καλο υπολογιστη,δεν ενδιαφερθηκα) εχω μεινει λιγο πισω..... Τωρα,και αφου περασα εκει που ηθελα,μου ειπαν να μου παρουν ενα Η/Υ μεχρι ενα χιλιαρικο.... Στο θεμα μας,οθονη δεν θα παρω,θα το συνδεσω με τηλεοραση,οποτε εχω ολοκληρο το χιλιαρικο για το κουτι.... Σκληρος-κουτι-RAM: Για κουτι εχω ηδη επιλεξει το Soprano της thermaltake (50€),RAM 4GB(~100€) και σκληρο 500GB μου φτανουν (50€) => ~200€ Οποτε εχω 800 € για: Επεξεργαστη: Ερωτηση: Αξιζει ο 6πυρηνος τα ~100 € παραπανω απο τον αντιστοιχα χρονισμενο 4πυρηνο;;;; Γενικα ειμαι υπερ τον AMD μιας και εχουν καλυτερη αναλογια αποδοσης/κοστους... Μεχρι τωρα δεν εχω καταληξει σε καποιον,οποτε καθε προταση δεκτη.... VGA: Για καρτα γραφικων θελω κατι πολυ καλο,και θα δωσω μεχρι και 400€ (ή και 500€ αν αξιζει-περισευουν),μιας και θα τον εχω και ως παιχνιδομηχανη.... Εδω περα πραγματικα εχω χαθει με τις διπλες καρτες,μεγεθοι,χρονισμους,και οσο διαβασω αρθρα τοσο πιο πολυ μπερδευομαι......και εδω προτιμω ATI... Ειναι καλυτερα μια καρτα (πχ 5870) ή δυο μικροτερες (πχ 2χ5770);;; Τροφοδοτικο-Μητρικη: Καποια που να ταιριαζουν με τα παραπανω... Ευχαριστω οσους ενδιαφερθουν να βοηθησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 Επειδη δεν βλεπω κινηση,και επειτα απο λιγο ψαξιμο εχω καποια κομματια υποψιν:Επεξεργαστη:AMD Phenom II X4 965 (~160 €) ήAMD Phenom II X6 1050T (~200 €) ήAMD Phenom II X6 1090T (~260 €)Αν και κλεινω προς τον 965,δεν πιστευω οτι ειναι ειναι χρησιμος ο 6πυρηνος ακομα τουλαχιστον....Καρτα γραφικων:2χ5830 ή5870 ή 2χGTX460 ή GTX470 ή ;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 Man δεν υπάρχει κίνηση γιατί έχουν ανοίξει ένα σωρό threads με το ίδιο θέμα.Μπορείς να μπεις εκεί και να διαβάσεις και από κει και πέρα να ρωτήσεις ότι θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.