Jump to content

Playstation 2: Δεν παίζει αυθεντικά cd/dvd

edward

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω το playstation 2 το κλάσσικό όχι το slim. Το είχα πάρει καινούριο πριν 6 χρόνια περίπου και δεν είναι τσιπαρισμένο. Παίζω που και που games αλλά κυρίως βλέπω ταινίες. Eδω και λίγο καιρό ότι ταινία και να βάλω δεν την παίζει. Κολλάει στην αρχική οθόνη και προσπαθεί να διαβάσει το dvd. Έβαλα και μερικές ταινίες απο τις εφημερίδες με dvd αγρατζούνιστα. Τίποτα. Τι να κάνω ρε παιδία? Το έχω σαν καινούριο αν το δείτε, τι να έπαθε?

ματι και RIP?

δε μπορει να ανοιχτει και να καθαριστει το ματι ;

αλλιως τοσα CD ROM / RW / θα ειχαν πεταχτει τα παλια καλα χρονια

Αν μπορεί να το κάνει μόνος του ναι (δεν έχει κ το slim που το μάτι είναι φάτσα κάρτα), διαφορετικά δεν νομιζώ ο τεχνικός να μπει στη διαδικασία να το καθαρίσει...

Θα του πει ότι ψόφισε...

Εγώ πάντως σε ένα πρόσφατο περιστατικό με ps2 slim, έλουσα το μάτι με οινόπνευμα και "ξανάνιωσε"!

Υπήρχαν παλια κατι καθαριστικά CD-DVD της philips, ηταν δηλαδή ενα κανονικό δισκάκι και ειχε 2 πολύ μικρά βουρτσάκια απο κατω για να καθαριζουν το ματι των CD-DVD player..Αν δεν ήθελες να ανοίξεις την συσκευή σου ηταν πολύ καλή λύση....

Α, βρήκα και link με παράδειγμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.