edward Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 Καλησπέρα. Έχω το playstation 2 το κλάσσικό όχι το slim. Το είχα πάρει καινούριο πριν 6 χρόνια περίπου και δεν είναι τσιπαρισμένο. Παίζω που και που games αλλά κυρίως βλέπω ταινίες. Eδω και λίγο καιρό ότι ταινία και να βάλω δεν την παίζει. Κολλάει στην αρχική οθόνη και προσπαθεί να διαβάσει το dvd. Έβαλα και μερικές ταινίες απο τις εφημερίδες με dvd αγρατζούνιστα. Τίποτα. Τι να κάνω ρε παιδία? Το έχω σαν καινούριο αν το δείτε, τι να έπαθε?
GoMaR Σεπτέμβριος 19, 2010 #3 Σεπτέμβριος 19, 2010 ματι και RIP? δε μπορει να ανοιχτει και να καθαριστει το ματι ; αλλιως τοσα CD ROM / RW / θα ειχαν πεταχτει τα παλια καλα χρονια
HotPeanut Σεπτέμβριος 19, 2010 #4 Σεπτέμβριος 19, 2010 ματι και RIP? δε μπορει να ανοιχτει και να καθαριστει το ματι ; αλλιως τοσα CD ROM / RW / θα ειχαν πεταχτει τα παλια καλα χρονιαΑν μπορεί να το κάνει μόνος του ναι (δεν έχει κ το slim που το μάτι είναι φάτσα κάρτα), διαφορετικά δεν νομιζώ ο τεχνικός να μπει στη διαδικασία να το καθαρίσει...Θα του πει ότι ψόφισε...Εγώ πάντως σε ένα πρόσφατο περιστατικό με ps2 slim, έλουσα το μάτι με οινόπνευμα και "ξανάνιωσε"!
edward Σεπτέμβριος 19, 2010 Author #5 Σεπτέμβριος 19, 2010 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!! Το έλυσα και καθάρισα με μια μπατονέτα και οινόπνευμα το μάτι. Μπορώ και βλέπω πάλι τις ταινίες μου.:clap::happy2:
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 19, 2010 #7 Σεπτέμβριος 19, 2010 Ε βεβαια...Ανοιγμα και καθαρισμα..Εδω εγω το ανοιγα οταν ειμουν 11-12 χρονον! ο οποιοσδηποτε μπορει να το κανει!! :tongue:
MUL Σεπτέμβριος 20, 2010 #8 Σεπτέμβριος 20, 2010 Υπήρχαν παλια κατι καθαριστικά CD-DVD της philips, ηταν δηλαδή ενα κανονικό δισκάκι και ειχε 2 πολύ μικρά βουρτσάκια απο κατω για να καθαριζουν το ματι των CD-DVD player..Αν δεν ήθελες να ανοίξεις την συσκευή σου ηταν πολύ καλή λύση....Α, βρήκα και link με παράδειγμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.