Dark Oblivion Σεπτέμβριος 22, 2010 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 δεν λεω οτι ειναι δυσκολο αλλα η δουλεια τις τηλεφωνητριας δεν ειναι να σου δινει κωδικους εχτος αν ηταν απο τη τεχνικη υποστιριξη που εκει ναι θα επρεπε να σε βοηθησει αν οχι δεν νομιζω οτι ειχε λογο να ξερει και τους κωδικους απο το καθε modem τουςΔλδ θες να μου πεις οτι στην ΟΝ και στην Tellas που ειχα οι τηλεφωνητριες 'εχουν δουλεια' και ξερουν τους κωδικους??? Εκτως και αν παιρνουν παραπανω μισθο για αυτο το πραγμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 23, 2010 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Δλδ θες να μου πεις οτι στην ΟΝ και στην Tellas που ειχα οι τηλεφωνητριες 'εχουν δουλεια' και ξερουν τους κωδικους??? Εκτως και αν παιρνουν παραπανω μισθο για αυτο το πραγμα....δεν ειπα οτι στην οn ειναι δουλεια τους απλως εκει ετυχε και τους ξεραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 23, 2010 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 δεν ειπα οτι στην οn ειναι δουλεια τους απλως εκει ετυχε και τους ξερανΚαι στην Tellas ετυχε.... οπως στοιχημα αν παρουμε τηλ και την forthnet θα τυχει.... η 'τυχη' περιτριγιριζει τους ISP ,μονο στην HOL ειναι απο οτι φαινεται οι πιο γκαντεμηδες....Φιλε μου..... σχεδον σε ολες τις συσκευες οι κωδικοι ειναι admin ,admin. Ακομα και ενα tp-link access point,pepeater που εχω παρει admin ,admin εχει κωδικους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 23, 2010 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Και στην Tellas ετυχε.... οπως στοιχημα αν παρουμε τηλ και την forthnet θα τυχει.... η 'τυχη' περιτριγιριζει τους ISP ,μονο στην HOL ειναι απο οτι φαινεται οι πιο γκαντεμηδες....Φιλε μου..... σχεδον σε ολες τις συσκευες οι κωδικοι ειναι admin ,admin. Ακομα και ενα tp-link access point,pepeater που εχω παρει admin ,admin εχει κωδικους.τωρα παιζουμε τη κολοκυθια εδω ετυχε δεν ετυχε μια απλη τηλεφωνητρια που δουλεια τις ειναι αν σηκωνει ενα τηλεφωνο και αν σε συνδεει στο αντιστοιχο τμημα τη πληρωνουν για να κανει αυτη τη δουλεια οχι για να δινει κωδικους και δεν νομιζω οτι χρειαζετε επειδη δουλευει σε καποιο τηλεφωνικο κεντρο μιας ετεριας τηλεφωνιας να λει καπου οτι αναγκαστηκα πρεπει να μαθει και τους κωδικους απο τα modem αν το modem που πηρες δεν ειχε κωδικο μεσα ευθηνες ζητα απο εκεινη την ετερια οχι απο τη hol και τις τηλεφωνητριες τις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 23, 2010 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 τωρα παιζουμε τη κολοκυθια εδω ετυχε δεν ετυχε μια απλη τηλεφωνητρια που δουλεια τις ειναι αν σηκωνει ενα τηλεφωνο και αν σε συνδεει στο αντιστοιχο τμημα τη πληρωνουν για να κανει αυτη τη δουλεια οχι για να δινει κωδικους και δεν νομιζω οτι χρειαζετε επειδη δουλευει σε καποιο τηλεφωνικο κεντρο μιας ετεριας τηλεφωνιας να λει καπου οτι αναγκαστηκα πρεπει να μαθει και τους κωδικους απο τα modem αν το modem που πηρες δεν ειχε κωδικο μεσα ευθηνες ζητα απο εκεινη την ετερια οχι απο τη hol και τις τηλεφωνητριες τιςΕνταξει ...για να λυξει κιολας εδω το θεμα.... δεν ειναι τηλεφωνητες/τηλεφωνητριες..... ειναι 'τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων'.... αρα το να προμηθευτουν ενα χαρτακι με 2 κωδικους για ενα router που αλλαζει η καθε εταιρια καθε 2-3 χρονια ,προκειμενου να μην βαζουν εμενα στην αναμονη 8 ωρες για να μαθω 2 κωδικους ,η προκειμενου να αφηνουν ελευθερες τις γραμμες των τεχνικων για πιο σοβαρα θεματα.... δεν νομιζω οτι ειναι κατι εξωπραγματικο!!! Το να μου πεις οτι ολες οι εταιριες ειναι ετσι και απλα μια 'ετυχε' οπως λες να ξερει τους κωδικους να το δεχτω.....αλλα εγω εχω αλλαξει 2 ISP,δουλευα και στο πλαισιο και τα εχω δει....Και δεν με καταλαβες..... δεν ειπα οτι πηρα αλλο router. Ειπα οτι πηρα μια συσκευη δικτυου για αλλη χρηση και απλα την ανεφερα σαν παραδειγμα οτι και αυτη ακομα εχει κωδικους admin admin οπως σχεδον ολα τα router. Το router που υπαρχει στο σπιτι της μητερας μου ειναι της HOL και δεν ειχε πουθενα κωδικους.............αρα απο που ζηταω λοιπον ευθηνες??? Οπως βλεπεις αλλα ελεγα ,αλλα ελεγες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Σεπτέμβριος 23, 2010 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Ηρθε τεχνικος να μας σεταρει το τηλ και μου ειπε οτι μεσα στο courier ηταν οι κωδικοι μου.! μονο που αυτο το χαρτι δεν υπηρχε!Οταν πηρα λοιπον τηλ στην HOL και ζητησα τους κωδικους για να σεταρω το Thomson 585 με πηγαινανε απο τον ενα τυπο στον αλλον..!! μεχρι που μετα απο 1+ ωρα με πηρε ενας τεχνικος και μου ειπε τι username / psw να βαλω..!Δηλαδη δεν θα μπορουσε στον υπολογιστη να ψαξει και να βρει τους κωδικους ?Αληθεια τωρα..οτι δεν τους κανουν σεμιναρια και τετοια ειναι γνωστο! Αλλα εστω τα βασικα να τα ξερουν!Για τα υπολοιπα ειναι και οι τεχνικοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 23, 2010 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Ηρθε τεχνικος να μας σεταρει το τηλ και μου ειπε οτι μεσα στο courier ηταν οι κωδικοι μου.! μονο που αυτο το χαρτι δεν υπηρχε!Οταν πηρα λοιπον τηλ στην HOL και ζητησα τους κωδικους για να σεταρω το Thomson 585 με πηγαινανε απο τον ενα τυπο στον αλλον..!! μεχρι που μετα απο 1+ ωρα με πηρε ενας τεχνικος και μου ειπε τι username / psw να βαλω..!Δηλαδη δεν θα μπορουσε στον υπολογιστη να ψαξει και να βρει τους κωδικους ?Αληθεια τωρα..οτι δεν τους κανουν σεμιναρια και τετοια ειναι γνωστο! Αλλα εστω τα βασικα να τα ξερουν!Για τα υπολοιπα ειναι και οι τεχνικοι!Δεν ειναι θεμα σεμιναριου φιλε μου.... οταν μια εταιρια δινει ενα μοντελο router καθε 2-3 χρονια δεν ειναι δυσκολο να πανε οι τεχνικοι και να κολησουν σε ΟΛΕΣ τις οθονες των τηλεφωνητριων/ων ενα ασπρο χαρτακι με το 'name/password' του router που δινουν.Εγω εχω 2 router,ενα NAS,ενα κατεβαστηρι,ενα access point και εχω ενα χαρτακι με name/passwords κολημενο στην οθονη μου....Δεν μπορουν να εχουν αυτοι για μια συσκευη???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsogos Σεπτέμβριος 23, 2010 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Κανονικα οχι χαρτακι αλλα folder στο τοπικο Pc τους με manual - pdf του καθε router Πρεπει να εχουν.Αλλα απο εκει φαινεται η οργανωση του καθε παροχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2010 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Εμπειρικο συγκριτικο 5 χρονων....- On Telecoms, Forthnet & HOL --> Περιμενεις πολυ ωρα στην αναμονη, κανουν κατι χαζες ερωτησεις για το πως εχεις στησει το δικτυο κ επιλυση μετα απο 6-10 μερες.- Otenet --> Πιο ακριβο, αλλα αμεση ανταποκριση (μου εφτιαξαν την γραμμη σε 3 μερες και μου εφεραν καινουργιο modem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 23, 2010 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 εχω να παρατηρήσω τά εξής με τις μεχρι τώρα εμπειρίες μου1) ολα τα ρούτερ που μου δώσανε οι πάροχοι η αγόρασα είχαν πάντα manual στο οποίο φυσικά υπήρχαν και οι κωδικοί 2) απ'οτι ξέρω στη HOL οταν παίρνεις τηλέφωνο για να αναφέρεις πρόβλημα η να ζητήσεις οδηγίες αυτό που κάνουν ειναι η καταγραφή του και η προώθησή του στον τεχνικό που θα σε πάρει τηλέφωνο (η όχι) σε άλλοτε άλλο διάστημα. Στον ΟΤΕ τέτοια προβλήματα συνήθως στο 1242 σου τα επιλύουν (αν μπορούν )με απ΄ευθείας συζήτηση η σε προτρέπουν να δηλώσεις βλάβη για τα περαιτέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 23, 2010 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Η forthnet φιλε μου εβγαλε fastpath γιατι δεν περνεις ενα τηλεφωνακι για να βαλεις???Tracing route to www.forthnet.gr [193.92.150.50]over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms my.siemens [192.168.1.1] 2 7 ms 7 ms 7 ms bbras-llu-kln-02L0.forthnet.gr [194.219.231.89] 3 7 ms 7 ms 7 ms core-kln-01-Gi6-0-0.forthnet.gr [62.1.37.129] 4 7 ms 7 ms 8 ms core-ath-08G4-0-0.forthnet.gr [212.251.94.5] 5 9 ms 7 ms 8 ms serv-ath-02.forthnet.gr [194.219.227.206] 6 7 ms 7 ms 7 ms www.forthnet.gr [193.92.150.50]Trace complete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 23, 2010 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 1oΝ) εχει ξεφυγει πολυ η συζητησηκαι 2ον ) τι εννοεις fastpath ?:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.