Jump to content

Ποιον πάροχο ίντερνετ να επιλέξω?

Guest

Recommended Posts

Ποιον πάροχο ίντερνετ να επιλέξω?

Ιδού η ερώτηση

Απο την στιγμήπου η Forthnet έβγαλε το 384kbps Download,απο τοτε ειμαι χρηστης της,δηλαδη μιλαμε για πολλα,χρόνια.

Είμαι ενας αρκετα ευχαριστημενος χρηστης του ιντερνετ,παροτι αρκετες φορες πεφτει,μετα τεχνικη υποστηριξη κτλ. για να μαθω το οτιδηποτε.

Μένω Θεσσαλονίκη, Τριανδρια.

Σκέφτομαι να αλλαξω πάροχο,γιατι μου λενε οτι η Forthnet τωρα ποια δεν παρεχει ταχυτητες καλες,απο την μια και η εξυπηρετηση της δεν ειναι καλη.

Προσωπικα εχω μιλησει με τεχνκους ολα αυτα τα χρονια 6 φορες,ΜΟΝΟ και παντα βοηθουσαν,απο ταχυτητα εχω ενα παραπονο,

έως 24 λενε,και εχω καθαρα 9,αποσταση απο το κομβο νομιζω εχω 2 χιλιομετρα γιατι ειναι στον αποστολο παυλο.

Φτανει με αυτα.

Υπαρχει καποιος παροχος που να μου παρεχει εστω καποια καλυτερη ταχυτητα και αξιοποιστια χωρις πεσιματα ?

(Double Play ,πάντα μιλάμε,αστικά και υπεραστικά FREE!)

μου έχουν πει καλά λόγια για HOL,

ΓΙΑ ΟΤΕ δεν το σκεφτομαι,δεν ξερω απο τοτε που ειχα παθει την ζημια με οτι με ειχαν χρεωσει και εγω δεν φανταζομαι ποσο ,ουτε θυμαμαι φοβαμαι.

Οποτε για πειτε μου ?

Παιδια της θεσσαλονικης κιολας...:fun::fun::fun::fun:

Kαλη ειναι και η On telecoms επειδι εχει να διαλεξεις profils μεσα απο το site....

Επισης αρκετα καλη ειναι και η Netone εχοντας φανταστικη εξυπηρετηση!!!

Σχετικα με την ΗΟΛ διαβασε το παρακατω...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=427410

εγω ειμαι της αποψης αφου εισαι απο τους τυχερους κατοχους της φορθνετ , μεινε με αυτην και μη μπλεκεις με αλλες εταιριες..

γιατι τπτ δεν ειναι σιγουρο στο adsl

Απο σταθεροτητα η HOL ειναι βραχος! Τουλαχιστον σε εμενα! Απο ταχυτητα παει καλα! Αλλα στα ping μας τα χαλαει!Ο Οτε εχει καλα ping..! Ολοι οι αλλοι εχουν +20-30 τουλαχιστον!

Υπαρχουν μερες που εχω super ping και αλλες που ειναι για ντοματες! :tomato:

Και μια χαρα τιμουλες!

μπορεις να παρεις τον ΟΤΕ τηλεφωνο να ρωτησεις περιπου ποσο υπολογιζουν οτι θα συγχρονισεις.Συμφωνα με την αποσταση απο το κεντρο

καταρχίν στον ΟΤΕ υπάχει το Double Play ?

Επίσης,μπορώ αν διαλέξω σε ποιο κέντρο να παω ? Εάν με βάλουν σε κόμβο στον άγιο παύλο μόνο ίδιο θα είναι τίποτα άλλο.

Απο σταθεροτητα η HOL ειναι βραχος! Τουλαχιστον σε εμενα! Απο ταχυτητα παει καλα! Αλλα στα ping μας τα χαλαει!Ο Οτε εχει καλα ping..! Ολοι οι αλλοι εχουν +20-30 τουλαχιστον!

Υπαρχουν μερες που εχω super ping και αλλες που ειναι για ντοματες! :tomato:

Και μια χαρα τιμουλες!

ΗΟL & Forthnet = θα γινουν μια εταιρια.

Απο Ping?

ping www.forthnet.gr -t = average ping 45 ms.

Οπότε μόνο καλό δεν είναι.Αλλά με βάση την ταχύτητα ειδικά.:to_pick_ones_nose3:

καταρχίν στον ΟΤΕ υπάχει το Double Play ?

Επίσης,μπορώ αν διαλέξω σε ποιο κέντρο να παω ? Εάν με βάλουν σε κόμβο στον άγιο παύλο μόνο ίδιο θα είναι τίποτα άλλο.

α σορρυ , δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν για double play κλπ....οποτε ψαξου για HOL.

δε νομιζω να μπορεις να διαλεξεις κεντρο.Το κοντινοτερο θα σε βαλουν.

εγώ είχα 4net αρκετά χρόνια...Απο ταχύτητες κτλπ ελεγά πάντα δεν υπάρχει καλύτερη γιατί φίλοι μου σε hol-ote-tellas κτλ μου έλεγαν διάφορα κουλά που τους έκαναν οι παροχείς...

Το θέμα είναι ότι μία μέρα χρειάστικα κάτι και εκεί ανακάληψα την χάλια εξυπηρέτηση...

Με μέσο χρόνο αναμονής 1ώρα και 45 λεπτά...Να μου λένε ότι θα το δούν και θα με πάρουν σε 5 λεπτά πίσω και ούτε σε 5 μέρες δεν τηλεφ/σαν..

Έτσι λοιπόν πήγα στην netone με μισή καρδιά γιατί δεν την είχα ακούσει καν....Και λέω θα είναι μάπα οι ταχύτητες κτλ...

Μέσα σε 20 μέρες περίπου είχα κανονικά internet και τηλ!!!Στην 4νετ είχαν περάσει 2 μήνες και ακόμα παρακάλαγα...

Κάποια στιγμή το routerάκι τα ''παίζει'' και λέω την κάτσα-με...Τους πήρα τηλ και το σήκωσαν αμέσως όμως!!Λέω έτυχε...Τους λέω αυτό και αυτό και αφού μου έδιναν οδηγείες τι να κάνω μίπως και φτιάξει μου λένε αύριο θα έχετε καινούργιο σπιτι σας..(Και σκέφτομαι (ναι καλα....))

Και όμως την άλλη μέρα το μεσημεράκι είχα ένα καινούργιο router σπιτι μου χωρίς να πληρώσω τπτ..

Αυτο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι κάποια στιγμή μου είπαν : κλείστε το τηλ μισό λεπτό να δοκιμάσουμε κάτι από δω και θα σας καλέσουμε εμείς σε 5 λεπτά...) Και με κάλεσαν στο κινητό μου παρακαλώ..μέσα στα επόμενα 5 λεπτά...

Αυτό που έχω να πώ εγώ..(πλέον 3 χρόνια στην netone) είναι ότι οι ταχύτητες είναι καλές..(ίδιες και ίσως ένα τσικ καλύτερες από της 4νετ) αλλά αυτό που τα σπάει είναι η άμεση εξυπηρέτηση που μόνο απρόσωπη δεν μπορείς να την χαρακτηρήσεις...

Αυτά από μένα..ελπίζω να βοήθησα..

εγώ είχα 4net αρκετά χρόνια...Απο ταχύτητες κτλπ ελεγά πάντα δεν υπάρχει καλύτερη γιατί φίλοι μου σε hol-ote-tellas κτλ μου έλεγαν διάφορα κουλά που τους έκαναν οι παροχείς...

Το θέμα είναι ότι μία μέρα χρειάστικα κάτι και εκεί ανακάληψα την χάλια εξυπηρέτηση...

Με μέσο χρόνο αναμονής 1ώρα και 45 λεπτά...Να μου λένε ότι θα το δούν και θα με πάρουν σε 5 λεπτά πίσω και ούτε σε 5 μέρες δεν τηλεφ/σαν..

Έτσι λοιπόν πήγα στην netone με μισή καρδιά γιατί δεν την είχα ακούσει καν....Και λέω θα είναι μάπα οι ταχύτητες κτλ...

Μέσα σε 20 μέρες περίπου είχα κανονικά internet και τηλ!!!Στην 4νετ είχαν περάσει 2 μήνες και ακόμα παρακάλαγα...

Κάποια στιγμή το routerάκι τα ''παίζει'' και λέω την κάτσα-με...Τους πήρα τηλ και το σήκωσαν αμέσως όμως!!Λέω έτυχε...Τους λέω αυτό και αυτό και αφού μου έδιναν οδηγείες τι να κάνω μίπως και φτιάξει μου λένε αύριο θα έχετε καινούργιο σπιτι σας..(Και σκέφτομαι (ναι καλα....))

Και όμως την άλλη μέρα το μεσημεράκι είχα ένα καινούργιο router σπιτι μου χωρίς να πληρώσω τπτ..

Αυτο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι κάποια στιγμή μου είπαν : κλείστε το τηλ μισό λεπτό να δοκιμάσουμε κάτι από δω και θα σας καλέσουμε εμείς σε 5 λεπτά...) Και με κάλεσαν στο κινητό μου παρακαλώ..μέσα στα επόμενα 5 λεπτά...

Αυτό που έχω να πώ εγώ..(πλέον 3 χρόνια στην netone) είναι ότι οι ταχύτητες είναι καλές..(ίδιες και ίσως ένα τσικ καλύτερες από της 4νετ) αλλά αυτό που τα σπάει είναι η άμεση εξυπηρέτηση που μόνο απρόσωπη δεν μπορείς να την χαρακτηρήσεις...

Αυτά από μένα..ελπίζω να βοήθησα..

ναι αλλα την netone την ξερουν λιγοι....δε ξερεις αν μπουκωσει απο πελατια τι θα γινει.

και εγω την ξερω για καλη την νετονε

δεν αντι - λεω με τα λεγομενα σου αλλα εαν οντως μαθευτει θα την κατσουμε ?Εμεις θελουμε σιγουρα πραγματα.:giveup:

δεν αντι - λεω με τα λεγομενα σου αλλα εαν οντως μαθευτει θα την κατσουμε ?Εμεις θελουμε σιγουρα πραγματα.:giveup:
ναι αλλα την netone την ξερουν λιγοι....δε ξερεις αν μπουκωσει απο πελατια τι θα γινει.

και εγω την ξερω για καλη την νετονε

Αυτό δεν το ξέρω..αλλά άμα είναι έτσι να μείνει μεταξύ μας παρακαλώ γιατί δεν θέλω να χάσω την ταχύτητα μου :jester::p:tomato:

Καλησπερα σε ολους...

Εγω εχω να αναφερω μια προσοπικη μου εμπειρια με την HOL. Εχει η μητερα μου στο σπιτι της.

Οταν την πρωτοεβαλε... ηθελα να μπω στην σελιδα του router για να κανω καποιες ρυθμισεις....

Εψαχνα τους κωδικους απο εδω.

Εψαχνα τους κωδικους απο εκει.

Πουθενα οι κωδικοι. (που να φανταστω οτι θα ειναι 'admin,admin')

Πηρα λοιπον την HOL τηλ, και μου λεει εκει μια κοπελιτσα 'αφηστε μας ενα κινητο και θα σας καλεσει ενας τεχνικος μας μεσα σε 8 ωρες'.

Απο την μια γελουσα ολη μερα , απο την αλλη σκοτωνα ανθρωπο εκεινη την μερα!!!

Τελικα με πηρε τεχνικος (ηταν Σαββατο) προς το βραδυ και με πετυχε σε Γαμο... Αυτο τα λεει ολα....

Του λεω 'τι να σε κανω τωρα ρε φιλαρακο'???

Ηδη βεβαια ειχα δοκιμασει το 'admin ,admin'...

Και μονο αυτος ο τροπος λειτουργειας 'δωστε κινητο και θα σας καλεσει τεχνικος μας' ..... απορω πως δεν τους εχει καψει ακομα κανεις....

Στην ΟΝ που εχω εγω τους κωδικους τους ξερει ακομα και η γιαγια της/ου καθε τηλεφωνητριας/η.

Ε

Λ

Ε

Ο

Σ

!!!

Εγω θυμαμαι παλιοτερα την πιο καλη τεχνικη υποστηριξη την ειχε η TELLAS και ας εδινε τον χειροτερο εξοπλισμο!!!

Καλησπερα σε ολους...

Εγω εχω να αναφερω μια προσοπικη μου εμπειρια με την HOL. Εχει η μητερα μου στο σπιτι της.

Οταν την πρωτοεβαλε... ηθελα να μπω στην σελιδα του router για να κανω καποιες ρυθμισεις....

Εψαχνα τους κωδικους απο εδω.

Εψαχνα τους κωδικους απο εκει.

Πουθενα οι κωδικοι. (που να φανταστω οτι θα ειναι 'admin,admin')

Πηρα λοιπον την HOL τηλ, και μου λεει εκει μια κοπελιτσα 'αφηστε μας ενα κινητο και θα σας καλεσει ενας τεχνικος μας μεσα σε 8 ωρες'.

Απο την μια γελουσα ολη μερα , απο την αλλη σκοτωνα ανθρωπο εκεινη την μερα!!!

Τελικα με πηρε τεχνικος (ηταν Σαββατο) προς το βραδυ και με πετυχε σε Γαμο... Αυτο τα λεει ολα....

Του λεω 'τι να σε κανω τωρα ρε φιλαρακο'???

Ηδη βεβαια ειχα δοκιμασει το 'admin ,admin'...

Και μονο αυτος ο τροπος λειτουργειας 'δωστε κινητο και θα σας καλεσει τεχνικος μας' ..... απορω πως δεν τους εχει καψει ακομα κανεις....

Στην ΟΝ που εχω εγω τους κωδικους τους ξερει ακομα και η γιαγια της/ου καθε τηλεφωνητριας/η.

Ε

Λ

Ε

Ο

Σ

!!!

Εγω θυμαμαι παλιοτερα την πιο καλη τεχνικη υποστηριξη την ειχε η TELLAS και ας εδινε τον χειροτερο εξοπλισμο!!!

Στο netfaster iad 2 που δινουν τωρα το εχει στο manual τον κωδικο αν δεν εχεις το manual η δεν το γραφει το manual δεν νομιζω να εχει την ευθηνη η Hol και απο ποτε οι τηλεφωνητριες πρεπει να ξερουν τους κωδικους απο τα router?

Εγω 1 χρονο τωρα εχω hol 2 φορες τους χρειαστηκα και απο την ωρα που εκανα το τηλεφωνο μεσα σε 10-15 λεπτα με ειχαν παρει τηλεφωνο ο τεχνικος τους

Στο netfaster iad 2 που δινουν τωρα το εχει στο manual τον κωδικο αν δεν εχεις το manual η δεν το γραφει το manual δεν νομιζω να εχει την ευθηνη η Hol και απο ποτε οι τηλεφωνητριες πρεπει να ξερουν τους κωδικους απο τα router?

Εγω 1 χρονο τωρα εχω hol 2 φορες τους χρειαστηκα και απο την ωρα που εκανα το τηλεφωνο μεσα σε 10-15 λεπτα με ειχαν παρει τηλεφωνο ο τεχνικος τους

Δεν ξερω πιο δινουν τωρα..... πριν 2 χρονια εδιναν ενα σαν το Pirelli αλλα σε μαυρο χρωμα που ελεγε πανω HOL...

Τοτε τους κωδικους δεν τους ειχε πουθενα.... και δεν ειναι δυσκολο να θυμουντε ενα 'admin , admin'.

Δεν ξερω πιο δινουν τωρα..... πριν 2 χρονια εδιναν ενα σαν το Pirelli αλλα σε μαυρο χρωμα που ελεγε πανω HOL...

Τοτε τους κωδικους δεν τους ειχε πουθενα.... και δεν ειναι δυσκολο να θυμουντε ενα 'admin , admin'.

δεν λεω οτι ειναι δυσκολο αλλα η δουλεια τις τηλεφωνητριας δεν ειναι να σου δινει κωδικους εχτος αν ηταν απο τη τεχνικη υποστιριξη που εκει ναι θα επρεπε να σε βοηθησει αν οχι δεν νομιζω οτι ειχε λογο να ξερει και τους κωδικους απο το καθε modem τους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.