Jump to content

firefox και e-radio...

venom7

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες!

Μου συνέβει κάτι που παλιά δεν μου είχε ξανασυμβεί.Είμαι με Mozilla Firefox και ήθελα να ακούσω ράδιο μέσω net και έτσι μπήκα στο e-radio.gr.Ε,επιλέγω τον σταθμό και που βγάζει μήνυμα "Additional Plugins are required to display all the media to this page" και δίπλα μου έχει ένα κουτάκι να πατήσω που γράφει "Install missing plugins".Το πατάω και μου εμφανίζει σαν διαθέσιμο το windows media player 11 ενώ το έχω ήδη εγκατεστημένο!Τεσπα,πατάω next και μου γράφει "no plugins were installed" και μου έχει επιλογή για manual install.Για να μην τα πολυλογώ,πατάω και μου ανοίγει η σελίδα να το κατεβάσω,το κατεβάζω,και το κάνω install από τα windows μόνος μου έχωντας κλείσει τον Firefox.Μετά ξαναμπαίνω αλλά πάλι τα ίδια και μου ζητάει το plugin και με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τίποτα!

Γιατί συμβαίνει αυτό?Τι μπορώ να κάνω ρε παίδες?

Σας ευχαριστώ?

Στη λίστα με τα εγκατεστημένα plugins του firefox υπάρχει;

Όχι!

Από εδώ το κατέβασα και το πέρασα και εγώ αλλά τίποτα!Πάλι τα ίδια και μετά το installation!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.