venom7 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 Καλησπέρα παίδες!Μου συνέβει κάτι που παλιά δεν μου είχε ξανασυμβεί.Είμαι με Mozilla Firefox και ήθελα να ακούσω ράδιο μέσω net και έτσι μπήκα στο e-radio.gr.Ε,επιλέγω τον σταθμό και που βγάζει μήνυμα "Additional Plugins are required to display all the media to this page" και δίπλα μου έχει ένα κουτάκι να πατήσω που γράφει "Install missing plugins".Το πατάω και μου εμφανίζει σαν διαθέσιμο το windows media player 11 ενώ το έχω ήδη εγκατεστημένο!Τεσπα,πατάω next και μου γράφει "no plugins were installed" και μου έχει επιλογή για manual install.Για να μην τα πολυλογώ,πατάω και μου ανοίγει η σελίδα να το κατεβάσω,το κατεβάζω,και το κάνω install από τα windows μόνος μου έχωντας κλείσει τον Firefox.Μετά ξαναμπαίνω αλλά πάλι τα ίδια και μου ζητάει το plugin και με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τίποτα!Γιατί συμβαίνει αυτό?Τι μπορώ να κάνω ρε παίδες?Σας ευχαριστώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Σεπτέμβριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Στη λίστα με τα εγκατεστημένα plugins του firefox υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Στη λίστα με τα εγκατεστημένα plugins του firefox υπάρχει;Όχι!http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspxΑπό εδώ το κατέβασα και το πέρασα και εγώ αλλά τίποτα!Πάλι τα ίδια και μετά το installation! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Διάβασε εκεί και λογικά θα τη βρεις τη λύση.Κι εκεί επίσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Αν έχεις τον 4....δεν !!Παρόλο το επιπρόσθετο συμβατότητας !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Σεπτέμβριος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 Κι εγώ τον 4 (beta6) έχω αλλά δεν έχω πρόβλημα, το έχω εγκατεστημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Σεπτέμβριος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 ίσως θέλει reinstall εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 19, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2010 3.5. έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.