fonzi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2010 Αγόρασα χθες βράδυ μια τβ-οθόνη υπολογιστή από το πλαίσιο αλλά δεν μου κάνει τελικά. Εψαχνα PVA ή S-IPS panel διότι θα έχω περίεργες γωνίες θέασης (θα χρησιμοποιηθεί 99% ως απλή τβ σε διαμέρισμα μονόχωρο-στουντιο). Την πάτησα από βιασύνη στην επιλογή (φορτώθηκα ΤΝ πανελ) διότι ήταν από τις ελάχιστες διαθέσιμες λόγω της απεργίας των φορτηγών και ήθελα να την πάρω άμεσα.Ανοιξα το κουτί για να δω το μέγεθος αν βολεύει και τι συνοδευτικά έχει. Δεν ξεπακετάρησα τη βάση, τηλεκοντρολ κλπ.Μπορώ λέτε να την επιστρέψω; Την πλήρωσα με άτοκες δόσεις στην πιστωτική μου.Θα πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο με τα χρήματα (αν γίνεται επιστροφή βέβαια);Μπορούν να κόψουν πιστωτικό για επόμενη αγορά που θέλω; (λαπτοπ και εκτυπωτής γύρω στα Χριστούγεννα).
SirGeorge Σεπτέμβριος 19, 2010 #2 Σεπτέμβριος 19, 2010 κατα 90% ναι αν και τώρα τελευταία έχουνε αλλάξει πολιτική προς το χειρότερο.
fonzi Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 21, 2010 Την επέστρεψα και πήρα πιστωτικό.Κανένα πρόβλημα.Λέτε το πιστωτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για "ηλεκτρονική" αγορά από το πλαίσιο ή πολλά ζητάω;
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2010 #4 Σεπτέμβριος 21, 2010 μπορεί....απλά το αναφέρεις στις παρατηρήσεις και το επιβεβαιώνεις και τηλεφωνικά.
anima Σεπτέμβριος 24, 2010 #5 Σεπτέμβριος 24, 2010 Το πιστωτικό ισχύει για οποιαδήποτε αγορά κάνεις από το πλαίσιο, δεν έχει σημασία τι προϊόν θα πάρεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.