Jump to content

NVIDIA nForce3 250Gb Performance Preview

soki

Recommended Posts

α) Τελικά το σκασμένο δε θα έχει soundstorm

β) Η μη αναφορά σε pci lock συνεπάγεται και ανυπαρξία του;

Κοινώς του κ..... τα εννιάμερα και του π........ τα σαράντα

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 13:39]

To pci lock δεν αποτελει σημαντικο προβλημα.Πιστεψε με...

Το θέμα είναι ότι σε περιορίζει στα fsb για να έχεις 33pci.... δηλαδή 166/200..... αυτό είναι το κακό... αν έχιες μνήμες που να μην πάνε 200 και πάνε 195... την έκατσες:blink:

Μια χαρα τα ελεγα.Υπαρχει και αλλος διαιρετης στα 233 και μαλλον υπαρχει και στα 266...

Θα δουμε και απο βδομαδα λογικα και αλλα reviews, πρεπει να εχει pci lock παντως.

Το ΝF3 250 ειχε ακουστει οτι υποστηριζει 1GHz HT->250fsb οποτε λογικα θα εχει διαιρετη στα 250 αν ισχυει κατι τετοιο

Αρχική απάντηση από unstoppable

Το ΝF3 250 ειχε ακουστει οτι υποστηριζει 1GHz HT->250fsb οποτε λογικα θα εχει διαιρετη στα 250 αν ισχυει κατι τετοιο

Δεν τα λες καλα.Απλα θα εχει μεγαλυτερο multi το ΗΤΤ στο bios...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 18:44]

Δεν τα λες καλα.Απλα θα εχει μεγαλυτερο multi το ΗΤΤ στο bios...

Μπορεις να μου δωσεις ενα link που να αποδεικνυει αυτο που λες, γιατι δεν ειναι λογικο με επεξεργαστες με FSB 800MHz να εχεις HT 1GHz:unsure:

Κανεις μεγαλο λαθος.Ετσι δουλευουν οι α64... Ειναι σαν να μου λες οτι για να εχεις maximum ΗΤΤ θα πρεπει να κανεις o/c στον α64! Hταν λιγο offside αυτο που ειπες...

Το κτ800 εχει 4χ στο βιος.Το nf3-150 εχει 3χ στο bios...

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:43]

.................

Το κτ800 εχει 4χ στο βιος.Το nf3-150 εχει 3χ στο bios...

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα...

Τα γνωριζω αυτα που λες αλλα αυτο δεν μου αποδεiκνυει οτι το LDT(ετσι δεν λεγεται ο multi για το ΗΤ?) μπορει να παρει οποια τιμη θελουμε ( δεν εβγαλα ακρη απο τα pdfs για το HT σχετικα με αυτο). Για αυτο σε ρωταω να μου δειξεις που ακριβως το στηριζεις αυτο που λες ( (και σε ενα cpu o multi μπορει να παρει τιμη 3,4,5 κτλ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι περνει οποια τιμη θελουμε)

!!!!!

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 20:43]

Κανεις μεγαλο λαθος.Ετσι δουλευουν οι α64... Ειναι σαν να μου λες οτι για να εχεις maximum ΗΤΤ θα πρεπει να κανεις o/c στον α64! Hταν λιγο offside αυτο που ειπες.....

Δεν καταλαβαινω απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα:blink: (αν και δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις max HT :...: αφου ηδη εχουμε το max ΗΤ που χρειαζομαστε για αυτα τα cpu σε Default - αυτο ειπα αλλωστε : ποιος ο λογος υπαρξης HT 1GHz με cpus - 800fsb αφου μας καλυπτει το υπαρχον)

Και αλλωστε πραγματι το HT εξαρταται απο το "fsb" -> οποτε εχεις max HΤ με max "fsb"

(αν κανω λαθος σε κατι απο τα παραπανω πολυ θα ηθελα καποιος να μου δειξει καποια links που να μου ξεκαθαριζουν τα πραγματα)

Λοιπον, ξερεις οτι το nf150 εχει μεγιστο 600 και το κτ800 800 ΗΤ.Αυτο βγαινει απο το multi και το ''fsb''.Στα default ενος πχ3200+/3400+ στο κτ800 ειναι αυτοματα 4χ200 και στην nf3150 3χ200.ΔΕΝ θα αλλαξει το fsb.Το οτι μεγαλωνει το ΗΤ οσο αυξανεται το fsb σαφως και ισχυει.Απλα στις νεες μητρικες που εχουν πχ ΗΤ1000 το default θα ειναι 5χ200 .

Το ΗΤ limit ειναι πλεον θεμα μητρικης και οχι cpu.Καταλαβες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.