dimitris_s Νοέμβριος 1, 2010 Author #22 Νοέμβριος 1, 2010 Proud owner of a P50S20! Δεν χρειάζεται να πω πολλά, η τηλεόραση απλά δεν υπάρχει. Φωτός soon.
anima Νοέμβριος 1, 2010 #23 Νοέμβριος 1, 2010 Με γεια την τηλεόραση φίλε, φρόντισε να της κάνεις ένα ωραίο στρωσιματάκι φαντάζομαι σε ενημερώσανε από το κατάστημα. Περιμένουμε φωτό με σκοτεινές σκηνές ταινιών
dimitris_s Νοέμβριος 1, 2010 Author #24 Νοέμβριος 1, 2010 Με γεια την τηλεόραση φίλε, φρόντισε να της κάνεις ένα ωραίο στρωσιματάκι φαντάζομαι σε ενημερώσανε από το κατάστημα. Περιμένουμε φωτό με σκοτεινές σκηνές ταινιών Ευχαριστώ φίλε. Από το κατάστημα δεν με ενημερώσανε αλλά έχω διαβάσει πολυ avclub.gr, και την έχω σε περίοδο στρωσίματος, με cinema mode, κατεβασμένα contrast, brightness 0, zoom1,2,3 αναλόγως, κτλ Ακόμα και σε αυτές τις ρυθμίσεις, είδα το Home σε 1080p mkv, και ακόμα τρέχουν τα σάλια...
Nephiλiμ Νοέμβριος 1, 2010 #25 Νοέμβριος 1, 2010 Ρε συ κανονικο bluray σε αυτες τις τηλεορασεις. Οχι ματροσκες. Περιμενουμε φωτος, ε
anima Νοέμβριος 1, 2010 #26 Νοέμβριος 1, 2010 Ευχαριστώ φίλε. Από το κατάστημα δεν με ενημερώσανε αλλά έχω διαβάσει πολυ avclub.gr, και την έχω σε περίοδο στρωσίματος, με cinema mode, κατεβασμένα contrast, brightness 0, zoom1,2,3 αναλόγως, κτλ Ακόμα και σε αυτές τις ρυθμίσεις, είδα το Home σε 1080p mkv, και ακόμα τρέχουν τα σάλια... Το avclub είναι όντως μοναδικό στη κατηγορία audio-video. Καλές ταινίες
dimitris_s Νοέμβριος 1, 2010 Author #27 Νοέμβριος 1, 2010 Ρε συ κανονικο bluray σε αυτες τις τηλεορασεις.Οχι ματροσκες. Περιμενουμε φωτος, ε Είναι πολλά τα λεφτά Λεο. Βασικά στο HTPC, θα του βάλω ένα bluray γιατί έχω μεγάλη περιέργεια να δω την διαφορά ανάμεσα σε bluray και σε συμπιεσμένη ματρόσκα. Φωτος coming. <paralirima> Προς το παρόν έχω ανοίξει δουλειές στο σαλόνι για μια πατέντα στη βάση της TV, και πρέπει και κάτι έπιπλα τοίχου να μετακινηθούν γιατί είναι πολυ τέρας το μονιτόρι τελικά (άνοιξε τρύπες, ούπα, μέτρησε-ξαναμέτρησε, άλλαξε διακόπτες για τις πρίζες γιατί θέλει πιο λεπτές γιατί δεν χωράει το έπιπλο κτλ και μου έχει βγει η πίστη) </paralirima>
anima Νοέμβριος 1, 2010 #28 Νοέμβριος 1, 2010 Έχω διαβάσει στα διάφορα 1080p mkv releases που βγαίνουν ανά διαστήματα ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα mkv και στα blu ray. Τώρα να πω την αλήθεια δεν έχω blu ray σπίτι μου οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και τα 2 να μας πει.
Nephiλiμ Νοέμβριος 1, 2010 #29 Νοέμβριος 1, 2010 Έχω διαβάσει στα διάφορα 1080p mkv releases που βγαίνουν ανά διαστήματα ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα mkv και στα blu ray. Τώρα να πω την αλήθεια δεν έχω blu ray σπίτι μου οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και τα 2 να μας πει.Ουτε καν.Ουδεμια επαφη.Μητσο τσιμπα με την πρωτη ευκαιρια παρε ενα PS3(gaming χαλαρο + bluray)Ξεχνα τα HTPC.
dimitris_s Νοέμβριος 1, 2010 Author #30 Νοέμβριος 1, 2010 Έχω διαβάσει στα διάφορα 1080p mkv releases που βγαίνουν ανά διαστήματα ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα mkv και στα blu ray. Τώρα να πω την αλήθεια δεν έχω blu ray σπίτι μου οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Αν κάποιος τα χει δοκιμάσει και τα 2 να μας πει. Κι εγώ αυτό ξέρω, ότι οι διαφορές στο ματί είναι σχεδόν ανύπαρκτες, λόγω της καλής συμπίεσης. Aλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι το original bluray έχει πιο "καθαρή" εικόνα. Τώρα όλα αυτά είναι και λίγο in the eye of the beholder, οπότε εάν το επιτρέψει το budget του htpc να μπει bluray, βλέπουμε... edit@neph: Ε ρε όλοι μπρίζες μου βάζετε με αυτό το PS3 Θα το λάβω σοβαρά στα υπόψιν γιατί ακόμη δεν αγόρασα τίποτα για το htpc...
Nephiλiμ Νοέμβριος 1, 2010 #31 Νοέμβριος 1, 2010 Κι εγώ αυτό ξέρω, ότι οι διαφορές στο ματί είναι σχεδόν ανύπαρκτες, λόγω της καλής συμπίεσης. Aλλά έχω ακούσει και από άλλους ότι το original bluray έχει πιο "καθαρή" εικόνα. Τώρα όλα αυτά είναι και λίγο in the eye of the beholder, οπότε εάν το επιτρέψει το budget του htpc να μπει bluray, βλέπουμε... edit@neph: Ε ρε όλοι μπρίζες μου βάζετε με αυτό το PS3 Θα το λάβω σοβαρά στα υπόψιν γιατί ακόμη δεν αγόρασα τίποτα για το htpc... Ρε ακου που σου λεω. Ειδικα σε τετοια μεγεθη δεν ειναι μονο θεμα καθαροτητας. Δεν συγκρινεται καν. Καλες οι Ματροσκες αλλα σαν το οριτζιναλ,δεν. Μα το PS3 παιζει και ματροσκες και απολα. Και δεν θα χρειαστεις τιποτα παραπανω απο ενα καλωδιο δικτυου. Ουτε windows ουτε τιποτα. Αγοραζεις και ενα τηλοκοντρολ και καθαρισες.
GoMaR Νοέμβριος 8, 2010 #33 Νοέμβριος 8, 2010 Ρε ακου που σου λεω.Ειδικα σε τετοια μεγεθη δεν ειναι μονο θεμα καθαροτητας.Δεν συγκρινεται καν.Καλες οι Ματροσκες αλλα σαν το οριτζιναλ,δεν.ελαχιστες διαφορες εχουν απο bluray με ματροσκες 1080p καλης ποιοτηταςΣε σημειο να εχεις διπλα διπλα για συγκριση και να ψαχνεις διαφορες
Dolly Νοέμβριος 8, 2010 #34 Νοέμβριος 8, 2010 Λεώ, μιλάς για διαφορές απο matroska 15άρα με blueray uncompressed rip 30άρι?Βλέπεις τις διαφορές λες, κάπου ΕΚΤΟΣ του μαύρου?Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω.
ultraex2005 Νοέμβριος 8, 2010 #35 Νοέμβριος 8, 2010 λιγο στα σκοτεινα πλανα κερδιζε το bluray απεναντι στην καλη ματροσκα 1080p και για αυτο το γυρισα πισω οντως μικρες οι διαφορες δεν αξιζει
Nephiλiμ Νοέμβριος 8, 2010 #36 Νοέμβριος 8, 2010 ελαχιστες διαφορες εχουν απο bluray με ματροσκες 1080p καλης ποιοτηταςΣε σημειο να εχεις διπλα διπλα για συγκριση και να ψαχνεις διαφορεςTo ειπες μονος σου.Καλης ποιοτητας.Ποιοτικα ripz δυστυχως ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ξερουν να κανουν. Λεώ, μιλάς για διαφορές απο matroska 15άρα με blueray uncompressed rip 30άρι?Βλέπεις τις διαφορές λες, κάπου ΕΚΤΟΣ του μαύρου?Δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω.Μιλαω για ματροσκα 2ωρης ταινιας με "ΟΚ" bitrate με untouched bluray.Εγω βλεπω αρκετη διαφορα .Οι καλες ματροσκες ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ.Εχει θυσιαστει η ποιοτητα εις βαρος της ταχυτητας.
Dolly Νοέμβριος 8, 2010 #37 Νοέμβριος 8, 2010 Nαι το δέχομαι για αυτό είπα για 15άρες + πχ. Γιατί δεν ασχολούμαι να κατεβάσω τα +15 γίγα γιατι νομίζω πως δεν κάνει διαφορά
GoMaR Νοέμβριος 8, 2010 #38 Νοέμβριος 8, 2010 οσα bluray ειχα , πραγματικα δε μου εκαναν εντυπωση..οι διαφορες απο μια καλη ματροσκα , οπως ειπα θα πρεπει να της βαλεις διπλα διπλα και αν βρεις.Τωρα απο κατι απλα χαζα 5αρια γιγα 720p , αν τα συγκρινεις με το BR , ναι ισως δεις...αλλα οχι οτι ειναι μερα με την νυχτα , η ειναι τραγικη η διαφορα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.