sebastian Οκτώβριος 15, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 @SEBΑυτη που λες παιζει και σε non modded ρομ?kαι κατι ακομα...με ελληνικους χαρακτηρες τι κανουμε???Αυτη ειναι ελληνικη rom, δηλαδη εχει γλωσσα και ελληνικα...δεν ξερω εαν παιζει και σε non modded rom, δοκιμασε την!Παρε μια sd 8gb class6 εχουν καπου 25-30 ευρω...(παιζει ρολο η μνημη και η χωριτικοτητα της) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 15, 2010 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Ρε συ seb αυτη που λες πιο πανω μου με το παει να φορτωσει τα kernel σιγοβηνει η οθονη αναβει το πορτοκαλι φωτακι και τιποτα..... καμια ιδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 15, 2010 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Ρε συ seb αυτη που λες πιο πανω μου με το παει να φορτωσει τα kernel σιγοβηνει η οθονη αναβει το πορτοκαλι φωτακι και τιποτα.....καμια ιδεα??? εχεις modarismenh rom πανω? Για μενα πρεπει να περασεις και νεο radio... 1. hard spl 2. radio 3. νεα rom 4. android διαβασε εδω, σελλιδα 60 post 897 -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151&page=60 και περα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 15, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Πειρα καινουργιο και εχω ακομα την official γιατι βαριεμαι να ξαναπερναω προγραμματα και επαφες...Τι προτηνεις να βαλω πανω?Γιατι εχω κανα δυμηνο που απεχω απο αυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 15, 2010 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 seb εισαι θεοσ!!!:dance3:Ολα τελεια.Εβαλα τελικα την Omega v14.1 ELL XT CHT v2.0 beta με radio 2.12.50.02_2 και τη froyo που λες απο πανω και ολα πετανε!!!!Λυσε μου ρε συ και ενα τελευταιο προβλημα.Τις επαφες τελικα πως τις περναμε στα android??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 15, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 seb εισαι θεοσ!!!:dance3:Ολα τελεια.Εβαλα τελικα την Omega v14.1 ELL XT CHT v2.0 beta με radio 2.12.50.02_2 και τη froyo που λες απο πανω και ολα πετανε!!!!Λυσε μου ρε συ και ενα τελευταιο προβλημα.Τις επαφες τελικα πως τις περναμε στα android???Eγω man τις επαφες τις εχω στην sim....και ετσι δεν χρειαζεται να τις περασω παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 16, 2010 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=H6trD2o-xEY]YouTube - HTC HD2 ANDROID FROYO[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 16, 2010 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Snapdragon Rockssss.....ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 16, 2010 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 seb εισαι θεοσ!!!:dance3:Ολα τελεια.Εβαλα τελικα την Omega v14.1 ELL XT CHT v2.0 beta με radio 2.12.50.02_2 και τη froyo που λες απο πανω και ολα πετανε!!!!Λυσε μου ρε συ και ενα τελευταιο προβλημα.Τις επαφες τελικα πως τις περναμε στα android???Για μενα η καλυτερη rom αυτη τη στιγμη και η πιο γρηγορη ταυτοχρονα ειναι η Artemis...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Οκτώβριος 16, 2010 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Και όμως ο opera θεωρώ ήταν καλύτερος όσο ήμουν στα 6.5.Με τα 7αρια και το meego που ετοιμάζονται το hd2 θα είναι το πρώτο κινητό που τα τρέχει σχεδόν όλα!btw η ατάκα ''κοιτάξτε πόσο απαλό είναι'' στην αρχή του βίντεο με έκανε και γέλασα πολύ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 16, 2010 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 και αλλη ερωτηση..... οταν δουλεβουμε το κινητο σαν Android πως κανουμε mount την καρτα μνημης για να εγκαθηστουμε εκει τις εφαρμογες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 19, 2010 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Seb το λινκ με την froyo που εδωσες πιο πανω ειναι αυτο που δουλευεις???? Ξερεις αν ειναι rooted απο την αρχη?Γιατι παω να την κανω root και μου λεει οτι ειναι ηδη... Εχω βγαλει τα ματια μου σε forum δεν εχω βρει ακομα πως να περναω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. Μηπως σε εμας που την τρεχουμε απο sd card την froyo δεν γινεται???? Καμια ιδεα οι πιο γνωστες?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 19, 2010 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Seb το λινκ με την froyo που εδωσες πιο πανω ειναι αυτο που δουλευεις????Ξερεις αν ειναι rooted απο την αρχη?Γιατι παω να την κανω root και μου λεει οτι ειναι ηδη... Εχω βγαλει τα ματια μου σε forum δεν εχω βρει ακομα πως να περναω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. Μηπως σε εμας που την τρεχουμε απο sd card την froyo δεν γινεται???? Καμια ιδεα οι πιο γνωστες?????? Η rom είναι περασμένη μέσα στην sd card, και από εκεί τρέχει όλο το λειτουργικό μαζί και τα apps και όλα τα προγράμματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 19, 2010 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 ναι ρε συ αλλα οταν περνας καποιο aplication αυτο κανει εγκατασταση στη μνημη του τηλ.Και μετα απο λιγο γεμιζει....Το θεμα ειναι πως τα κανουμε install στη καρτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 19, 2010 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 ναι ρε συ αλλα οταν περνας καποιο aplication αυτο κανει εγκατασταση στη μνημη του τηλ.Και μετα απο λιγο γεμιζει....Το θεμα ειναι πως τα κανουμε install στη καρτα..... δεν περνάει τίποτα στη μνήμη του τηλεφώνου man, αυτό σου λέω. Τουλάχιστον σε μένα, σου είπα πια rom έχω βάλει...και δεν έχω αλλάξει κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Οκτώβριος 20, 2010 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Ρε συ εμενα οτι βαλω παει στη μνημη του τηλ...Και παιζω το ιδιο setup με σενα σε radio-rom...οταν εβαλες την froyo εκανες κανα περιεργο φορματ την καρτα μνημης η ετσι οπως ηταν την εβαλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 12, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2012 Back from the grave, υπάρχει μία ομάδα που το παλεύει ακόμα να κάνει NAND για κάποια HTC τηλέφωναANDROID NAND | ANDROID ROMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Back from the grave, υπάρχει μία ομάδα που το παλεύει ακόμα να κάνει NAND για κάποια HTC τηλέφωναANDROID NAND | ANDROID ROMS Godlike, αν καταφερω τελικα να κανω καμια rom να δουλεψει σωστα με το Blackstone, θα σου στειλω λουκουμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.