eleozz Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #41 Σεπτέμβριος 21, 2010 πρωτα απο ολα να πω πως τα περισσοτερα απο τα ερωτηματα τον τελευταίον posts εχουν απαντηθει πιο πανω αλλα για αυτους που βαριουνται να κοιτανε τα προηγουμενα posts (που απο οτι φαινεται δεν ειναι λιγοι) ας ξανα πω μερικα πραγματα *δεν εχω αποδεχτεί την αδεια χρησης,δεν έχω χρησιμοποιήσει το product key,δεν εχω ενεργοποιηση τα windows *ο υπολογιστης που πηρα ειναι desktop (οχι laptop) μαρκας turbo-x *για να μην δεχτεις τους ορους χρησης πρεπει πρωτα να τους διαβασεις, κατα την αγορα του υπολογιστη δεν ειδοποιήθηκα για τους ορους χρησης τον windows ουτε με προετρεψαν σε καποιο site να τους διαβασω, για τους ορους χρησης ειδοποιήθηκα αφου αποκτησα το προιον (το πηρα στα χερια μου) *σύμφωνα με την αδεια χρησης της microsoft πρεπει να απευθυνθω στην εταιρια που μου πούλησε το μηχανημα (turbo-x) οποτε το να παρω τηλεφωνο η να στειλω μηνυμα στην microsoft δεν εχει λογο, θα με προτρεψουν ξανα στο πλαισιο *τα windows εχουν χρεωθει ξεχωριστα απο το υπολοιπο συστημα (στην αποδειξη που μου εδωσαν) Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτό, είναι αν βρείς τίποτα νομοθετικές ρυθμίσεις που να προβλέπουν ότι εφόσον τιμολογήθηκαν ξεχωριστά win και μηχάνημα, τότε δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του Πλαισίου. (νομίζω ότι αυτό που γράφει στο άρθρο 9ε, πρόταση 2, θα το βρείς αρκετά ενδιαφέρον, καθώς δεν νομίζω να σε ενημερώσανε για τυχόν 'άδεια χρήσης' πριν την αγορά σου) ευχαριστω πολυ, αυτο δεν το ειχα στα χερια μου
AgentCain Σεπτέμβριος 21, 2010 #42 Σεπτέμβριος 21, 2010 Θα βοηθούσες αν μας έδινες το λίνκ του υπολογιστή που πήρεςΠχ ήταν κάτι τέτοιο ξέρω γω? http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/TURBO-X-SPHERE-E1600.htmΠαντως σαν κατάστημα προσφέρει και έτοιμες λύσεις (σαν την παραπάνω) και έτοιμες λύσεις στα μέτρα σου (build to order) και παραγγελία κομμάτι-κομμάτι.Πιθανολογώ ότι το 2ο είναι πιο ακριβό από το 1ο. Οπότε προσωπικά το βλέπω σαν "πακέτο" αγοράς. Δηλαδή ο άλλος σου πουλάει ένα σύνολο hardware-software που ξεχωριστά έχουν ένα Α κόστος. Εσύ όταν τα αγοράζεις όλα μαζί, σου κάνει μια προσφορά πχ 0.7*Α. Αυτό που εσύ ζητάς είναι 0.7*Α-Β<0.7*(Α-Β) όπου Β το κόστος των wni7. Αν ήταν κανένα μικρό μαγαζί θα σου ελεγε το αφεντικό "κάτσε να σε κάνω μια άλλη προσφορά". Και λέω ότι πρόκειται για προσφορά από τη στιγμή που το όλο πακέτο κοστολογείται πιο χαμηλά απότι αν παρεις τα ίδια κομμάτια ξεχωριστά και μάλιστα όταν αναφέρει ότι "στην τιμή περιλαμβάνεται το λειτουργικό"Συνεπώς 2 λύσεις βλέπω. Ή θα απορρίψουν το αίτημα σου και εν τέλει θα μείνεις με τα win7/θα το επιστρέψεις όλο πίσω για να το ξαναπαρεις χωρις win7 ή θα υποχωρήσουν με το σκεπτικό μη δώσεις διάσταση στο όλο θέμα και ζημιωθούν παραπάνω.best of luck
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.