Jump to content

boot χωρις cd-rom compaq laptop

apsogos

Recommended Posts

http://wintoflash.com/download/en/

Δες αυτο περνα μεσα τα XP στο στικακι σου και θα ξεκινησεις τον υπολογιστη με το στικακι πανω και θα πατησεις F12 για να σου βγαλει το Boot menu αν εκει δεν σου βλεπει το στικακι ελα να σου δωσω dvd-rw με 25 ευρω και αν εισαι κοντα Περιστερι ελα να το βαλουμε και πανω. :mobile1:

usb boot τζιφος γαμωτο και το προγραμματακι που προτεινες , ηταν πολυ καλο!το dvdrw Που εχει ειναι για laptop ή external usb γιατι δεν προκειται να το δει στο bios γαμωτο

λοιπον εχω μια λυση αρκετα αξιοπιστη που εχω εφαρμοσει σε 1-2 παρομοιες περιπτωσεις.

1ον Βγαζεις τον δισκο

2ον στηνεις σε ενα αλλο pc ενα XP (δεν βάζεις drivers!!!)

3ον παιρνεις ενα Image το XP install στον δισκο του laptop

4ον βαζεις τον δισκο πισω και καλη διασκεδαση

Πως δε βάζει drivers, αφού τα win ό,τι αναγνωρίσουν το εγκαθιστούν

Πως δε βάζει drivers, αφού τα win ό,τι αναγνωρίσουν το εγκαθιστούν

ποια widows βρε φιλε μου , εδω δεν μπορω να κανω εγκατασταση διοτι δεν ΕΧΩ υποστηριξη ουτε για removable media , (usb) Ουτε για δικτυο, αυτο που μπορει να γινει ειναι να bootaro με δισκετα και υστερα καποιος driver διαβασει το flashaki Και να ξεκινησει απο εκει η εγκατασταση.

λοιπον εχω μια λυση αρκετα αξιοπιστη που εχω εφαρμοσει σε 1-2 παρομοιες περιπτωσεις.

1ον Βγαζεις τον δισκο

Το παραπάνω θα το άλλαζα έτσι :

1ον Βγαζεις τον δισκο

2ον στηνεις σε ενα αλλο pc ενα XP (δεν βάζεις drivers!!!) και στο πρωτο reboot που ζητά σβήνεις το μηχάνημα (δεν το αφήνεις να μπουτάρει)

4ον βαζεις τον δισκο πισω, συνεχίζεις την εγκατάσταση από κει που έμεινε και καλη διασκεδαση

http://wintoflash.com/download/en/

Δες αυτο περνα μεσα τα XP στο στικακι σου και θα ξεκινησεις τον υπολογιστη με το στικακι πανω και θα πατησεις F12 για να σου βγαλει το Boot menu αν εκει δεν σου βλεπει το στικακι ελα να σου δωσω dvd-rw με 25 ευρω και αν εισαι κοντα Περιστερι ελα να το βαλουμε και πανω. :mobile1:

Ωραιος! πανω που νομιζα οτι στης μερες μας εχει χαθει η ανθρωπια....

Ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα που θελουν να βοηθησουν τους αλλους.

ευχαριστω πολυ τον φιλο μας αλλα και ολους σας.....

απλα να μου διευκρινηση τι ακριβως ειναι dvdrw εσωτερικο η εξωτερικο;

usb boot τζιφος γαμωτο και το προγραμματακι που προτεινες , ηταν πολυ καλο!το dvdrw Που εχει ειναι για laptop ή external usb γιατι δεν προκειται να το δει στο bios γαμωτο

Φυσικα για laptop αφου θα στο βαλω μεσα στον φορητο σου οπως αυτο που εχεις τωρα.

Διακρινω ειρωνια?

Προφανως... Θελει και εξηγηση ?

Αν δεις στις αγγελιες πουλαω ανταλλακτικα για φορητους που φυσικα δεν μου τα χαριζει κανεις.

Οσο θα το πληρωνε και αλλου με την διαφορα οτι θα του κανω και την τοποθετηση

Τωρα αν εσυ εχεις να του χαρισεις κανενα μπορεις να το κανεις εγω δεν του εβαλα το μαχαιρι στον λαιμμο για να παρει το δικο μου.

Μετα απο αυτο ο φιλος Apsogos θα πρεπει να βρει καποιον αλλον να του δωσει dvd και να του το βαλει πανω γιατι εγω αποσυρομαι.

• 2 weeks later...
Στην χειρότερη..

1)Βγαζεις τον σκληρό απο το λαπιτοπ

2)Τον βάζεις σε εναν desktop

3)Εγκαθιστάς κατι (linux , win κτλ)

4)Τον επανατοποθετείς στο λαπιτοπ

εισαι ετοιμος:alien:

Τελικα πηρα ενα εξωτερικο κουτι 2.5'' usb και θελω να του περασω windows να κανει κατευθειαν boοt απο το δισκο.πως θα γινει ομως αυτο αν βαλω το 2.5'' δισκο στο σταθερο μου και περασω εκει windows xp με το που το βαλω στο laptop θα βαρεσει blue screen λογο διαφορετικου hardware .

παρακαλω βοηθεια

1ον Βγαζεις τον δισκο

δηλαδη βγαζω τον δισκο (τον 2.5αρι απο το laptop) το κουμπωνω σε ενα pc σταθερο κανω ghost τα xp στον 2.5''ari ?

• 1 month later...

δεν μπορω να καταλαβω τι δι@ολο συμβαινει...εκανα αυτα με το image και με το που βαζω το δισκο στο compaq δεν μου βγαζει το παλιο μηνυμα ntdlr is missing μου βγαζει το menu sto dos microsoft windows xp setup στα γρηγορα και υστερα που θα επρεπε να μου βγαλει το logo των xp για να μου ξεκινησει το setup βγαζει μια παυλα που αναβοσβηνει στην πανω αριστερη γωνια του της οθονης και δεν προχωραει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.