tavlamari Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 καλησπερα σε ολους..εχω ενα pc με αυτες τις καρτες σε διαταξη sli και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος(προγραμμα??)να δω διαφορες με και χωρις το sli.δυστυχως οσο παραξενο και αν ακουγεται σε παιχνιδια δεν μπορω να καταλαβω εγω προσωπικα την διαφορα.αν μου λαγγαρουν οταν εχω την μια πανω θα μου λαγγαρουν και με τις 2.καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 http://www.fraps.com/Αν το παιχνίδι έχει ανάγκη πολύ μνήμη τα 256ΜΒ που πιθανόν έχουν οι 7600GT σου δεν θα αρκούν είτε είναι μία είτε δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 ναι 256 mb εχουν.τα παιχνιδια στο sli δηλαδη βλεπουν την μνημη απο την μια καρτα αν καταλαβα καλα?οσο για το προγραμματακι το εχω ηδη αλλα δεν μορω να καταλαβω κατι.αν εδειχνε μεσο ορο fps ισως να γινοταν κατι.ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 τα δεδομενα στις μνημες στο sli ειναι τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 και απο απορια,τι κοινο παιρνει το pc απο τις 2 καρτες,αφου παιρνει την μνημη μονο απο την μια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Χρησιμοποιεί παράλληλα τους δύο επεξεργαστές. Μπορεί να μην αθροίζεται η μνήμη στις δύο κάρτες, αθροίζονται όμως οι υπολογιστικές δυνατότητες των δύο καρτών με αποτέλεσμα να έχεις μια κάρτα με διπλάσιες* επιδόσεις από ότι μια 7600GT και 256ΜΒ RAM.*θεωρητικά διότι στην πράξη δεν βλέπεις 100% αύξηση των επιδόσεων με την προσθήκη της δεύτερης κάρτας.Υ.Γ. Δοκίμασε κάποιο 3DMark (π.χ. το 2006) για να δεις τις διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα σε μία και δύο κάρτες σε SLI. Αν υποψιάζεσαι ότι δεν λειτουργεί το SLI με το 3DMark θα το διαπιστώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Σεπτέμβριος 17, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 οκ θα το δοκιμασω.ελπιζω να ναι ευκολο..ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.