Jump to content

7600gt sli

tavlamari

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους..εχω ενα pc με αυτες τις καρτες σε διαταξη sli και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος(προγραμμα??)να δω διαφορες με και χωρις το sli.δυστυχως οσο παραξενο και αν ακουγεται σε παιχνιδια δεν μπορω να καταλαβω εγω προσωπικα την διαφορα.αν μου λαγγαρουν οταν εχω την μια πανω θα μου λαγγαρουν και με τις 2.καμια ιδεα?

ναι 256 mb εχουν.τα παιχνιδια στο sli δηλαδη βλεπουν την μνημη απο την μια καρτα αν καταλαβα καλα?οσο για το προγραμματακι το εχω ηδη αλλα δεν μορω να καταλαβω κατι.αν εδειχνε μεσο ορο fps ισως να γινοταν κατι.

ευχαριστω παντως.

Χρησιμοποιεί παράλληλα τους δύο επεξεργαστές. Μπορεί να μην αθροίζεται η μνήμη στις δύο κάρτες, αθροίζονται όμως οι υπολογιστικές δυνατότητες των δύο καρτών με αποτέλεσμα να έχεις μια κάρτα με διπλάσιες* επιδόσεις από ότι μια 7600GT και 256ΜΒ RAM.

*θεωρητικά διότι στην πράξη δεν βλέπεις 100% αύξηση των επιδόσεων με την προσθήκη της δεύτερης κάρτας.

Υ.Γ. Δοκίμασε κάποιο 3DMark (π.χ. το 2006) για να δεις τις διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα σε μία και δύο κάρτες σε SLI. Αν υποψιάζεσαι ότι δεν λειτουργεί το SLI με το 3DMark θα το διαπιστώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.