tomason Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 Γεια σας επειδη δεν γνωριζω πολλα πανω σε υπολογιστες θαθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα ταιριασματος - συμβατοτητας σε αυτο το πακετο ΑΤΙ Sapphire 5770 1 Gb + ASUS Striker II NSE (NVIDIA nForce 790i SLI ) ειναι ενταξει η θα εχω προβλημα ? το systhma moy einai cpu = E8500 +ASUS STRIKERII NSE + 9600GT Και θελω μια καλυτερη καρτα γραφικων αλλα διαβασα για καποια προβληματα τις μητρικης striker ii στα forum που βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Μια χαρά θα είσαι...απλά τα chipset της nvidia δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, από άποψη σταθερότητας/απόδοσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Παρε την καρτα γραφικων και ασε τη μητρικη για αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomason Σεπτέμβριος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 οκ θα βαλω την ΑΤΙ 5770 αφου δεν θα εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Σεπτέμβριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 φιλαρακι καλησπερα.εχω και εγω μια asus striker ii extreme μαζι μ εναν q6600 και ομωλογω μετα απο ψαξιμο οτι δεν ακουσα και τις καλυτερες γνωμες γι αυτο το chipset.για την δουλεια που τα θελω(HTPC) ειναι μια χαρα αλλα θελω να τον ανεβασω τον 6600 οποτε οταν το στησεις αν μπορεις να πεις εντυπωσεις.πηρα και μια 9800GT.η 9600 που εχεις σε καλυπτει σε HD και παιχνιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.