Guest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2010 θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα 2 κουτια πιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280 Η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806664
Guest Σεπτέμβριος 17, 2010 #3 Σεπτέμβριος 17, 2010 ναι και εγω ετσι λεω, αλλα και το αλλο κουτι ειναι πολυ καλο!
STINK Σεπτέμβριος 17, 2010 #4 Σεπτέμβριος 17, 2010 Θα σου πρότεινα σε αυτές τις τιμές να κοιτάξεις και τα παρακάτω:Thermaltake Element GThermaltake Element SCorsair 600TΥ.Γ. Στις φώτο στο 2 είναι το απλό το Element. Το S έχει κι αυτό πλαϊνό 20άρη ανεμιστήρα όπως και το G.
venom7 Σεπτέμβριος 17, 2010 #5 Σεπτέμβριος 17, 2010 Ναι ρε STINK μπορεί αυτά να είναι καλά αλλά σου λέει ανάμεσα σε εκείνα τα δύο!!!Ότι να'ναι πάλι!Για μένα φίλε μου το haf!
harharias Σεπτέμβριος 17, 2010 #6 Σεπτέμβριος 17, 2010 Ειμαι κατοχος του haf-932 τεραστιο κουτι με πολυ χωρο και καλο airflow αλλα αυτη η σκονη δεν παλευεται.Στην αρχη θα το καθαριζεις συνεχεια ,καποια στιγμη ομως θα βαρεθεις. Αμα δν βαριεσαι να καθαριζεις καθε λιγο και λιγακι ειναι πολυ καλο κουτι αλλιως δες το thermaltake
johnymag Σεπτέμβριος 17, 2010 #8 Σεπτέμβριος 17, 2010 δεν θα προτεινα να παρεις την πλαστικουρα που λεγεται thermaltake..μπορει το haf να εχει σκονη ομως νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα κουτια της αγορας..και απο αποψη ποιοτητας και απο αποψη airflow..
STINK Σεπτέμβριος 17, 2010 #9 Σεπτέμβριος 17, 2010 Ναι ρε STINK μπορεί αυτά να είναι καλά αλλά σου λέει ανάμεσα σε εκείνα τα δύο!!!Ότι να'ναι πάλι!Για μένα φίλε μου το haf!Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά που προτείνω είναι καλύτερα και ομορφότερα και έχουν ίδια τιμή.Οπότε άσε τον ενδιαφερόμενο να μας πει την γνώμη του. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό πριν μια αγορά να τα έχει δει όλα κάποιος ακόμα και έχει "καταλήξει" κάπου.Δηλαδή το HAF από τι υλικό είναι;
venom7 Σεπτέμβριος 17, 2010 #10 Σεπτέμβριος 17, 2010 Ναι ρε συ αλλά μπορεί να τα έχει δει και απλά να θέλει ανάμεσα σε αυτά τα δύο!Άμα ήθελε θα έλεγε "πείτε μου για αυτά τα δύο και άμα έχετε στα ίδια χρήματα άλλη πρόταση είμαι ανοιχτός να την ακούσω"ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!Μπορεί στην τελική να μην θέλει να αγοράσει κάτι αλλά απλά να θέλει να συγκρίνει αυτά τα δύο και μόνον.Οπότε να μένουμε στο θέμα και άμα θέλει ο ίδιος κάποια άλλη πρόταση το λέει.
STINK Σεπτέμβριος 17, 2010 #11 Σεπτέμβριος 17, 2010 off topicΈχεις απόλυτο δίκιο, απλά είναι καινούριος user και ακόμα και πιο παλιοί δεν είναι πολύ περιγραφικοί ως προς το τι θέλουν οπότε θεώρησα ότι δεν ήταν off topic και καλό να αναφερθούν.
Guest Σεπτέμβριος 17, 2010 #12 Σεπτέμβριος 17, 2010 να ειστε καλα παιδια που απαντησατε, τα ειδα και τα αλλα κουτια απλα θελω να παω στο thermaltake μου κολησε τωρα δεν νομιζο να εινε χαλια, πολλοι μου εχουν πει πως ειναι καλο, θα ανεβασω και φωτογραφιες οταν θα φτιαξο το pc .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.