Jump to content

σχετικα με κουτι pc

Guest

Recommended Posts

ναι και εγω ετσι λεω, αλλα και το αλλο κουτι ειναι πολυ καλο!

Ναι ρε STINK μπορεί αυτά να είναι καλά αλλά σου λέει ανάμεσα σε εκείνα τα δύο!!!

Ότι να'ναι πάλι!

Για μένα φίλε μου το haf!

Ειμαι κατοχος του haf-932 τεραστιο κουτι με πολυ χωρο και καλο airflow αλλα αυτη η σκονη δεν παλευεται.Στην αρχη θα το καθαριζεις συνεχεια ,καποια στιγμη ομως θα βαρεθεις. Αμα δν βαριεσαι να καθαριζεις καθε λιγο και λιγακι ειναι πολυ καλο κουτι αλλιως δες το thermaltake

δεν θα προτεινα να παρεις την πλαστικουρα που λεγεται thermaltake..μπορει το haf να εχει σκονη ομως νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα κουτια της αγορας..και απο αποψη ποιοτητας και απο αποψη airflow..

Ναι ρε STINK μπορεί αυτά να είναι καλά αλλά σου λέει ανάμεσα σε εκείνα τα δύο!!!

Ότι να'ναι πάλι!

Για μένα φίλε μου το haf!

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτά που προτείνω είναι καλύτερα και ομορφότερα και έχουν ίδια τιμή.

Οπότε άσε τον ενδιαφερόμενο να μας πει την γνώμη του. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό πριν μια αγορά να τα έχει δει όλα κάποιος ακόμα και έχει "καταλήξει" κάπου.

Δηλαδή το HAF από τι υλικό είναι;

Ναι ρε συ αλλά μπορεί να τα έχει δει και απλά να θέλει ανάμεσα σε αυτά τα δύο!Άμα ήθελε θα έλεγε "πείτε μου για αυτά τα δύο και άμα έχετε στα ίδια χρήματα άλλη πρόταση είμαι ανοιχτός να την ακούσω"ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!Μπορεί στην τελική να μην θέλει να αγοράσει κάτι αλλά απλά να θέλει να συγκρίνει αυτά τα δύο και μόνον.Οπότε να μένουμε στο θέμα και άμα θέλει ο ίδιος κάποια άλλη πρόταση το λέει.

off topic

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά είναι καινούριος user και ακόμα και πιο παλιοί δεν είναι πολύ περιγραφικοί ως προς το τι θέλουν οπότε θεώρησα ότι δεν ήταν off topic και καλό να αναφερθούν.

να ειστε καλα παιδια που απαντησατε, τα ειδα και τα αλλα κουτια απλα θελω να παω στο thermaltake μου κολησε τωρα δεν νομιζο να εινε χαλια, πολλοι μου εχουν πει πως ειναι καλο, θα ανεβασω και φωτογραφιες οταν θα φτιαξο το pc .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.