Jump to content

Σύνθεση gaming pc

ManoC

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα pc για gaming πάνω κάτω στα 2500e και θέλω τα φώτα σας. :p

Δεν έχω πρόβλημα τα parts να είναι από διαφορετικά μαγαζιά.

Στα μόνα parts που έχω καταλήξει είναι το

mouse razer Imperator

και το

keyboard Razer Lycosa Mirror

Αν μπορείτε βοηθείστε για τα άλλα. Ευχαριστώ :)

Βλέπω η EVGA πρώτο τραπέζι πίστα παίζει... Πανάκεια.

Είναι επιτακτικό να δώσει κάποιος 250+ ευρώ για μητρική? Δε θα μπορούσε να προτιμήσει κάτι "υποδεέστερο" σε μητρική και να δώσει βάρος στις κάρτες (κάτι σε multi-GPU system), μιας και μιλάμε για gaming pc? Τα απολύτως ακριβότερα κομμάτια είναι σίγουρο ότι θα δώσουν και τις απολύτως κορυφαίες επιδόσεις? Δε θα μπορούσε να πάει σε κάτι ολίγον οικονομικότερο και με τα ρέστα να τσιμπήσει και μία υδρόψυξη για όλα για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο?

σε γενικες γραμμες δεν ειναι καλη περιοδοσ για να φτιαξεις το pc ,στην θεση σου εγω θα περιμενα μεχρι τα χριστουγεννα να δω τι θα γινει με την αγορα γιατι ειναι λιγο μεταβατικη η περιοδοσ και προσεχως ερχονται νεα πραγματα. για παραδειγμα οι νεοι ssd intel

Η ερωτηση ειναι αν κανεις το ιδιο με 1500 αντι για 2500 γιατι να πας σε ι7.

Και δεν εχει κανεις μεσα οθονη, αν ειναι να παίζει σε 1280 η κάτι κατω απο 1920 γιατι να βάλει 12 480 μεσα?

Καταρχάς παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , αλλά μπορώ να πω ότι με μπερδέψατε λιγάκι :p .

Διάβασα ότι είναι προτιμότερο, λόγο χρημάτων και ταχύτητας ,να πάρω επεξεργαστή i5 που έχει μεγαλύτερη συχνότητα παρα έναν i7 που έχει μικρότερη.Ισχύει?

A και κάτι άλλο σε τι διαφέρουν οι ssd από τους κανονικούς δίσκους? Είναι για να βάζεις το λειτουργικό σου κυρίως?

Ευχαριστώ και πάλι. :)

Καταρχάς παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , αλλά μπορώ να πω ότι με μπερδέψατε λιγάκι :p .

Διάβασα ότι είναι προτιμότερο, λόγο χρημάτων και ταχύτητας ,να πάρω επεξεργαστή i5 που έχει μεγαλύτερη συχνότητα παρα έναν i7 που έχει μικρότερη.Ισχύει?

A και κάτι άλλο σε τι διαφέρουν οι ssd από τους κανονικούς δίσκους? Είναι για να βάζεις το λειτουργικό σου κυρίως?

Ευχαριστώ και πάλι. :)

Απλά οι i5 κλοκάρουν σε μεγαλύτερες συχνότητες χωρίς να σημαίνει ότι είναι και πιο γρήγοροι ή καλύτεροι!Είναι ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από αυτό φίλε μου.

Απλά οι ssd είναι πολύ γρήγοροι και είναι από τις σημαντικότερες αγορές/αναβαθμήσεις αν όχι η σημαντικότερη πλέον!Για λειτουργικό και κανα πρόγραμμαείναι ότι καλύτερο.Τα win θα πηγαίνουν σφαίρα!Και ένα κλασικό μηχανικό για backup και games!

Εχουμε και λεμε.

τροφοδοτικο , κουτι , cpu, mobo , ram , gpu x2 , storage hd , ssd (optional) , monitor /ενναλακτικα , ηχεια /εναλλακτικα

Η τιμη αν αφαιρεσεις τον ssd που αν σε νοιαζει κυριως το gaming - δε θα πρεπει να σε απασχολει και ιδιαιτερα - ειναι καπου στα 2500.

Gaming pc με οθονη κατω των 26'' πιστευω οτι στη σημερινη εποχη ειναι κριμα να το εχεις.

Mια φιλικη συμβουλη για το keyboard.

Eγω εχω το απλο (η μονη διοφορα ειναι οτι το Mιrror γυαλιζει) , και η σκονη φαινεται οσο δε φανταζεσαι. Με το μιρορ εκτος απο τη σκονη θα φαινοντε πιο εντονα ΚΑΙ οι δαχτυλιες.

Πραγματικα αν επερνα τωρα gaming pc (οχι οτι με το δικο μου ειμαι δυσαρεστημενος :p)

θα επαιρνα οντως κατι σαν αυτο που σου προτεινα.

ΑΝ επιμενεις για ssd - παρε καποιον μικροτερης χωριτικοτητας και θυσιασε καποια χρηματα παιρνοντας την οθονη με το φτηνο πανελ , και βαζοντας ενα μικροτερο psu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.