Jump to content

ΣΤΗΝ ΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ...'ΦΡΕΣΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ'

Dark Oblivion

Recommended Posts

Σημερα εζησα το μεγαλητερο 'ανεκδοτο' της ζωης μου...

Το ακουγα,το ζουσα και δεν το πιστευα....

Με πηραν απο τα κεντρικα τους .... 'υποτιθεται' τεχνικος 3ο βαθμιου τμηματος και καθε τοσο μου ελεγε να περιμενω.

Προφανως ουτε την μουσικη αναμονη δεν ηξερε να βαζει και ακουγα απο μεσα

'ΡΕ "πρόσωπο που εκτελεί meeting υψηλού επιπέδου με τον εαυτό του" ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ??? .............. ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ??? και ποοοοοοοοοολλα αλλα'

και μετα σε μενα....

'ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ???'

Ε

Π

Ο

Σ

! ! !

Να το'ξερα να το ηχογραφουσα..... λετε αν ζητησω αντιγραφω της συνομιλιας μας να μου το δωσουν??? χα χα χα!!!

Ε ναι..... με λιγη μουσικουλα απο πισω και θα γινουν hitakia του καλοκαιριου...

Τραγουδακια του πονου βγαλμενα μεσα απο την ζωη,.,,,,, τι Καζατζιδης και μαλακιες .... ΟΝ και παλι ΟΝ!!!

ΧΑ

ΧΑ

ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν φταει ο τεχνικος, το πιο πιθανο ειναι να δουλευει ο ανθρωπος για 500-600 ευρω.

Φταει η ΟΝ και η καθε ΟΝ που δεν μπαινει στην διαδικασια να εκπαιδευσει το προσωπικο της.

Φταει η ΟΝ και η καθε ΟΝ που δεν μπαινει στην διαδικασια να εκπαιδευσει το προσωπικο της.

Η εκπαίδευση κοστίζει, αυτοί που γνωρίζουν το αντικείμενο δεν θα πάνε για ψίχουλα και στην τελική γιατί να τον εκπαιδεύσεις; Αφού αύριο/μεθαύριο θα τον απολύσεις, δηλαδή πριν του μπει η ιδέα ότι θα μπορούσε να ζητήσει 1% αύξηση στον μισθό του.

τα παλικάρια που δουλεύουν εκει μέσα για ένα κομμάτι ψωμί χωρίς καν μια βασική εκπαίδευση έχουν μάλλον το μικρότερο μερίδιο της ευθύνης. για μένα φταίνε καταρχήν τα μεγάλια κεφάλια που δεν άμεσα και έμμεσα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στον πελάτη και κατ'επέκταση οι συνδρομητές τους που εξακολουθούν να τους πληρώνουν...

τα παλικάρια που δουλεύουν εκει μέσα για ένα κομμάτι ψωμί χωρίς καν μια βασική εκπαίδευση έχουν μάλλον το μικρότερο μερίδιο της ευθύνης. για μένα φταίνε καταρχήν τα μεγάλια κεφάλια που δεν άμεσα και έμμεσα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στον πελάτη και κατ'επέκταση οι συνδρομητές τους που εξακολουθούν να τους πληρώνουν...

Κοιτα.......εν μερη εχεις δικιο.... αλλα να σου πω πως το βλεπω??? Οτι και εμενα μου αρεσουν τα pcia.... ασχολουμαι 10 χρονια...δουλευα και στο Πλαισιο ,αλλα αν ηθελα να θεωρω τον εαυτο μου 'σωστο' τεχνικο δεν θα καθομουν εκει να κοροιδευω τον κοσμο ταχα μου ταχα μου με τις υποτιθεμενες γνωσεις μου..... ισα ισα που κανω κατι που δεν εχει καμια σχεση στο ονομα της επιβιωσης!!!

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά, το πρόβλημα με την ΟΝ που είναι;

Στο ότι μπορεί να πέτυχες έναν νέο υπάλληλο; Στο ότι δεν σου έδειξαν 100% επαγγελματική βιτρίνα;

Δεν μας είπες γιατί κάλεσες και αν εξυπηρετήθηκες.

Στο ότι μπορεί να πέτυχες έναν νέο υπάλληλο; Στο ότι δεν σου έδειξαν 100% επαγγελματική βιτρίνα;

Οταν παιρνεις στο τεχνικο τμημα,δεν περιμενεις τεχνικη υποστηριξη απο καποιον ειδκικο(εστω εως καποιον βαθμο)?Δεν περιμενεις οποιον και οποιον φανταζομαι... ;/

Και λογικο ειναι να απογοητευθει κανεις.

Εγώ δεν κατάλαβα τελικά, το πρόβλημα με την ΟΝ που είναι;

Δεν μας είπες γιατί κάλεσες και αν εξυπηρετήθηκες.

Καλημερα καταρχην.....

Εχω παρει μια συσκευουλα σαν κατεβαστηρι και προφανως για να το δουλεψω επρεπε να κανω port forward.

Το παλεψα καμια μερα-δυο με την 'μικρη' βοηθεια των τεχνικων της ΟΝ ,αλλα επειδη δεν εβλεπα ασπρη μερα ανακαλυψα μετα απο ευρυ ψαξημο οτι προφανως και η ΟΝ τα εχει ΟΛΑ κλειδωμενα ,συν του οτι ΞΑΦΝΙΚΑ ανακαλυπτω οτι εδω και 1.5 χρονο δεν υποστηριζουν οπως παραδεχοντε και την επιλογη FIREWALL

Και το κορυφαιο??? Τους ρωταω το router και σεις υποστηριζετε DYNDNS?? ''ΝΑΙ' λενε......και οταν τελικα ηθελα να καταχωρησω τα στοιχεια μου μεσα στο router.... επρεπε να τους παρω τηλ,να τους τα πω ....για να τα καταχωρησουν αυτοι. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ???

Και σε ολα αυτα εδινα κινητο και με επερναν αυτοι απο τα κεντρικα απο το 3ο βαθμιο τμημα τεχνικων.

' ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πες οτι επεσα σε καινουργιο υπαλληλο,αφου απο μεσα ακουγοταν ο 'ψαγμενος' που τον ρωτουσες συνεχεια γιατι δεν ερχοταν μια και καλη στο ακουστικο οστε να μην μεσολαβει η 'γλαστρα'????

1ον : καλεσα για βοηθεια για το port forward,το παλευαμε,το παλευαμε,τιποτα ομως γιατι ολα ηταν κλειδωμενα και κανεις δεν ηξερε να το πει.

2ον : καλεσα για να επιβεβαιωσω την 'εξαφανηση' του firewall. Μου ειπαν οτι 'ναι ,σας εχουμε εκτεθιμενους'

3ον : καλεσα για να μου ξεκληδωσουν καμια πορτα ,αλλα τιποτα....

ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ROUTER ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....

1ον :Στο pirelli λες? πρέπει να κάνεις πλάκα, πόσο δύσκολο είναι να βάλεις μια ip την port και το πρωτόκολλο? μήπως η συσκευή σου δεν είχε static Ip? μου φαίνετε περίεργο όταν λες ότι κάλεσες για βοήθεια και δεν έγινε τπτ, από τη στιγμή που (ΑΝ δεν κάνω λάθος) η ΟΝ έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις τις συσκευής (ίσως και για αυτό να έχουν κλειστό το firewall)

2ον : Δεν λέει πουθενά για firewall :p

Ασύρματος εξοπλισμός modem/router

Δωρεάν

O απαραίτητος εξοπλισμός για σύνδεση στο Internet παρέχεται από την ON

• ADSL2+ modem

3 ειδών συνδέσεις:

• Ασύρματη (IEEE 802.11b/g access point)
  • USB
  • Ethernet (4 πόρτες)

3ον : τι πόρτα να σου ξεκλειδώσουν και που???

Αν αγόρασες νέο modem/router χάνεις την υποστήριξη, για να σε βοηθήσουν θα πρέπει να ξαναβάλεις το Pirelli, αυτό είχα διαβάσει σε άλλα θέματα.

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος για το Myon από τη στιγμή που έκανα κάποιες ρυθμίσεις (διόρθωση σφαλμάτων) πραγματικά το Pirelli δεν με ξαναενόχλησε (ούτε ένα dc).

πάντως συμφωνώ δεν ήταν ωραίο που ο υπάλληλος δεν ήξερε,, καλό θα ήταν να τον είχαν εκπαιδεύσει λίγο, αλλα κάθε αρχή και δύσκολη....αυτό που έχει σημασία είναι αν έκανες την δουλεία σου.

1ον :Στο pirelli λες? πρέπει να κάνεις πλάκα, πόσο δύσκολο είναι να βάλεις μια ip την port και το πρωτόκολλο? μήπως η συσκευή σου δεν είχε static Ip? μου φαίνετε περίεργο όταν λες ότι κάλεσες για βοήθεια και δεν έγινε τπτ, από τη στιγμή που (ΑΝ δεν κάνω λάθος) η ΟΝ έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις τις συσκευής (ίσως και για αυτό να έχουν κλειστό το firewall)

2ον : Δεν λέει πουθενά για firewall :p

3ον : τι πόρτα να σου ξεκλειδώσουν και που???

Αν αγόρασες νέο modem/router χάνεις την υποστήριξη, για να σε βοηθήσουν θα πρέπει να ξαναβάλεις το Pirelli, αυτό είχα διαβάσει σε άλλα θέματα.

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος για το Myon από τη στιγμή που έκανα κάποιες ρυθμίσεις (διόρθωση σφαλμάτων) πραγματικά το Pirelli δεν με ξαναενόχλησε (ούτε ένα dc).

πάντως συμφωνώ δεν ήταν ωραίο που ο υπάλληλος δεν ήξερε,, καλό θα ήταν να τον είχαν εκπαιδεύσει λίγο, αλλα κάθε αρχή και δύσκολη....αυτό που έχει σημασία είναι αν έκανες την δουλεία σου.

Καλησπερα...

1ον : Υπαρχει προσφατο topic μου που μεσα σε ολα τα αλλα παραδεχομαι οτι με τα δικτυακα ειμαι (ημουν) λιγο αδαης οποτε ακομα στο port forward ηθελα ενα 'δαχτυλο' εστω βοηθειας... :hehe:

2ον : το pirelli και η γραμμη μου ειχαν static ip...ειναι το μονο σιγουρο!!!

3ον : Εχω ΟΝ 3 με 4 χρονια..... το πρωτο ενα 1 - 1.5 χρονο ειχαν firewall στο router τους. Αρα εμενα με ειχαν μαθει να πληρωνω και για firewal..... τοτε ειχα σκασει 90 ευρω για τελη ενεργοποιησης (κ για τον εξοπλισμο). Που ολα τα router εργοστασιακα εχουν firewall,σωστα???

4ον : Δεν ηθελα μια συγκεκριμενη πορτα για να μου ξεκλειδωσουν.....αλλα μεσω του canyouseme.org που μου ειπε ενα παληκαρι...βλεπεις πια πορτα και αν η πορτα σου ειναι 'επιτυχως' ανοιχτη. Δοκημασα τουλαχηστον 50 τυχαιες πορτες.... ολες ηταν 'FAILED'. Αρα κλειδωμενες απο την ΟΝ!!!

Συμπερασμα???Ηθελα να μου εχουν ολη την διαδικασια του port forward ξεκλειδωτη... ΖΗΤΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ???

Για πιο λογο να παρεχουν την επιλογη για port forward αφου ολα τα εχουν κλειστα???

Αν δεν κάνει το port forward στο router εννοείται και είναι όλα κλειστά. Δε κάνεις τεστ σε random ports αλλα σε συγκεκριμένα ports τα οποία τα έχεις ανοίξει σωστά. Τώρα αν δεν παίζουν πάλι τότε πιθανότατα να φταίει κατι από isp.

Αν δεν κάνει το port forward στο router εννοείται και είναι όλα κλειστά. Δε κάνεις τεστ σε random ports αλλα σε συγκεκριμένα ports τα οποία τα έχεις ανοίξει σωστά. Τώρα αν δεν παίζουν πάλι τότε πιθανότατα να φταίει κατι από isp.

Τωρα με το αλλο routeraki και με λιγο κραξιμο στους τεχνικους ολες οι πορτες ειναι μια χαρα...

- Λαδομενοι μεντεσεδες.

- Επιχρυσα χερουλια.

- Κλειδαριες με αναγνωρηση δαχτυλικου αποτυπωματος.

- Ηλεκτρονικο ματακι.

Μια χαρα ολα.... :jester:

Καλησπερα...

1ον : Υπαρχει προσφατο topic μου που μεσα σε ολα τα αλλα παραδεχομαι οτι με τα δικτυακα ειμαι (ημουν) λιγο αδαης οποτε ακομα στο port forward ηθελα ενα 'δαχτυλο' εστω βοηθειας... :hehe:

2ον : το pirelli και η γραμμη μου ειχαν static ip...ειναι το μονο σιγουρο!!!

3ον : Εχω ΟΝ 3 με 4 χρονια..... το πρωτο ενα 1 - 1.5 χρονο ειχαν firewall στο router τους. Αρα εμενα με ειχαν μαθει να πληρωνω και για firewal..... τοτε ειχα σκασει 90 ευρω για τελη ενεργοποιησης (κ για τον εξοπλισμο). Που ολα τα router εργοστασιακα εχουν firewall,σωστα???

4ον : Δεν ηθελα μια συγκεκριμενη πορτα για να μου ξεκλειδωσουν.....αλλα μεσω του canyouseme.org που μου ειπε ενα παληκαρι...βλεπεις πια πορτα και αν η πορτα σου ειναι 'επιτυχως' ανοιχτη. Δοκημασα τουλαχηστον 50 τυχαιες πορτες.... ολες ηταν 'FAILED'. Αρα κλειδωμενες απο την ΟΝ!!!

Συμπερασμα???Ηθελα να μου εχουν ολη την διαδικασια του port forward ξεκλειδωτη... ΖΗΤΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ???

Για πιο λογο να παρεχουν την επιλογη για port forward αφου ολα τα εχουν κλειστα???

1ον : Δεν ξέρω γιατί τα αριθμιζω :p

2ον : Sry διατύπωσα λάθος αυτό που ήθελα να πω, δεν εννοούσα γιατί δεν ξέρεις εσύ να κάνεις forward ports αλλά από τη στιγμή που ζητάς βοήθεια από την On πως και δεν λύθηκε το πρόβλημα από αυτούς..

3ον : Free static ip χωρίς χρέωση.:banging: (κανονικά χρεώνετε αλλά μερικές φορές την δίνουν free).

4ον : Δεν ξέρω τι ίσχυε τότε, για να λες ότι είχε f/w θα είχε...

5ον : Κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιεί κάποιες συγκεκριμένες πόρτες, οπότε δεν έχει νόημα να δοκιμάζεις στην τύχη, αλλά μπορεί να την μπλόκαρε και το f/w τον windows ή κάποιο software f/w αν έχεις.

6ον : Από τι στιγμή που δεν έχεις f/w η συσκευή όλα τα port είναι ανοιχτά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις ότι η τάδε port συνδέεται με τον τάδε υπολογιστή.

Τεσπα αφού τώρα είσαι οκ δεν έχει νόημα να το συζητάμε κι’ άλλο. :)

1ον : Δεν ξέρω γιατί τα αριθμιζω :p

2ον : Sry διατύπωσα λάθος αυτό που ήθελα να πω, δεν εννοούσα γιατί δεν ξέρεις εσύ να κάνεις forward ports αλλά από τη στιγμή που ζητάς βοήθεια από την On πως και δεν λύθηκε το πρόβλημα από αυτούς..

3ον : Free static ip χωρίς χρέωση.:banging: (κανονικά χρεώνετε αλλά μερικές φορές την δίνουν free).

4ον : Δεν ξέρω τι ίσχυε τότε, για να λες ότι είχε f/w θα είχε...

5ον : Κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιεί κάποιες συγκεκριμένες πόρτες, οπότε δεν έχει νόημα να δοκιμάζεις στην τύχη, αλλά μπορεί να την μπλόκαρε και το f/w τον windows ή κάποιο software f/w αν έχεις.

6ον : Από τι στιγμή που δεν έχεις f/w η συσκευή όλα τα port είναι ανοιχτά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις ότι η τάδε port συνδέεται με τον τάδε υπολογιστή.

Τεσπα αφού τώρα είσαι οκ δεν έχει νόημα να το συζητάμε κι’ άλλο. :)

Δεν εχω ουτε software ,ουτε hardware firewall..... (θεωρουσα οτι ειχα hardware).

Ειχε firewall το router, εγω ο ιδιος το ειχα ενεργοποιησει.....

Δοκιμασα τις πορτες που μου ελεγε η ΟΝ,δοκημασα τις πορτες που μου ελεγε στο manual της συσκευης (κατεβαστηρι)..... τιποτα ολες ελεγε οτι ηταν κλειστες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.