mercu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Παιδια, ειμαι αποφοιτος τει λογιστικης.1) Ενδιαφερομαι να ασχολειθω με την μηχανογραφημενη λογιστικη και θα ηθελα αν γνωριζετε να μου πειτε ποια λογιστ.προγραμματα ειναι τα καλυτερα στην αγορα, στην ζητηση. Ποια ειναι αυτα που χρησιμοποιουν μικρες επιχειρησεις αλλα και μεγαλες εταιρειες ή ποια ειναι αυτα που θα "παιξουν" μπαλα αρκετα στο μελλον...2)Επισης θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για καποια συγκεκριμενα οπως: ERP, Eurofasma, Singular, Xline, Kεφαλαιο 4 και οτι αλλο εχετε ακουσει εσεις.Αν γνωριζετε κατι πανω σ αυτες τις αποριες μου θα ηθελα να μου πειτε, πιστευω θα με βοηθουσατε αρκετα...(Σας τα ρωταω αυτα λογω του οτι ασχολειστε με την επιστημη των υπολογιστων και τα προγραμματα αρα ισως να γνωριζεται κατι)
cna Σεπτέμβριος 16, 2010 #2 Σεπτέμβριος 16, 2010 Καταρχήν να σου πω ότι μόνο ένας λογιστής θα σε διαφωτίσει γιατί όλα τα προγράμματα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Πάντως 2-3 λογιστές που ξέρω έχουν το κεφάλαιο. Από εκεί και μετά για το μέλλον δεν μπορεί να προβλέψει κανείς. Αναμένονται ραγδαίες αλλαγές στον ΚΒΣ από το 2011 (on-line έκδοση τιμολογίων κλπ κλπ) οπότε μάλλον κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά...
GoMaR Σεπτέμβριος 16, 2010 #3 Σεπτέμβριος 16, 2010 το Eurofasma εχω δουλεψει αρκετα.(αναφερομαι για την εκδοση σε περιβαλλον dos)Καλο προγραμματακι , ελαφρυ και γρηγορο και με πολλα στοιχεια.Κυριως βοηθαει πιστευω για πολλα προιοντα πχ αποθηκες κλπ.Απο εκει και περα αν εχει μελλον δεν το ξερω οπως και δε ξερω αλλα αντιστοιχα προγραμματαπαντως eurofasma και singular τα εχω σα πιο γνωστα αλλα το ξαναλεω.Μπορει να ειμαι τελειως λαθος
dpolal Σεπτέμβριος 18, 2010 #4 Σεπτέμβριος 18, 2010 Ίδια δουλειά κάνουν όλα. (αποθήκη, πελατολόγιο, παραστατικά, κλπ)Εσύ πρέπει να δώσεις βάση στο λειτουργικό κομμάτι της δουλειάς σου και στις day to day διαδικασίες ενώς λογιστηρίου.Όποιο πρόγραμμα και να έχει μια εταιρεία, το μαθαίνεις σχετικά εύκολα και γρήγορα οπότε μην σε αγχώνει ποιό είναι ποιό καλό κλπ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.