ximaira Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Καλημέρα.Ενας πελάτης εχει κάνει αναβάθμισει στο laptop του απο S-vista σε win 7.Εχει ενα 3g huawei e122-1 αλλα δεν κάνει σύνδεση σε win7. Σε οποιοδήποτε άλλο pc με s-vista δουλευει...Ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποιος driver η κάτι???Υ.Γ :Ο οτε λέει οτι υπάρχει μέσα στο site ο οδηγός για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά..Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Σεπτέμβριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Φίλε από ό,τι είδα η συσκευή είναι λίγο παλιά, και η cosmote (αν κατάλαβα καλά, είναι ο "isp" του φίλου σου) δεν το αναφέρει πια στο site της. Επειδή όμως δεν ξέρεις αν είναι οι οδηγοί που φταίνε, ή το ίδιο το πρόγραμμα, πήγαινε εδώ και κατέβασε κάποιον πιο νέο driver (που υποτίθεται είναι για άλλα huawei modems, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και με το δικό σου). Αυτά από εμένα... ελπίζω να βρεις καμιά άκρη. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 Απο τα windows update δοκιμασες η του δινεις κατευθειαν manualy τον driver... Τα seven αποτι εχω δει παιζουν καλυτερα με drivers απο windows update . Απεγκατεστησε και δοκιμασε να το βρει το στικ απο τα windows update να δεις αν δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ximaira Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2010 Ναι δοκίμασα αλλά τπτ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2010 Κι εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω το Cosmote On the Go σε λαπτοπ με W7 αλλά χρειαζόταν ένα συγκεκριμένο exe που αυτή τη στιγμή ούτε που θυμάμαι πως το λένε...πάντως έιχα πατήσει στο google το μοντέλο της συσκευής και "windowss 7" δίπλα και με είχε βγάλει σε φόρουμ(?) ή σε σάιτ που έδινε το άπαιτούμενο αρχείο για να δουλέψει στα 7 η συσκευή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.