dfragos Μάρτιος 11, 2004 #21 Μάρτιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Α και γλυκο θα παρω ετοιμο και θα πω οτι το φτιαξα εγω.... Έχω τον Πασχάλη απέναντι με κάτι κορυφαία(κορυφαία όμως) μηλοπιτάκια.
Vagouridis Μάρτιος 11, 2004 Author #22 Μάρτιος 11, 2004 Νιονιο θα κανω ενα γρηγορο και ευκολο γλυκο , ετοιμο κεικ με σαντιγυ απο πανω και τελος.....Οσο στην ερωτηση του vgiozo στην αρχη μαγειρευα και ετσι , μετα ηρθε στην ζωη μου η χχχχχ οποτε κανενα προβλημα , τα τελευταια χρονια ομως αστα να πανε....
voudas Μάρτιος 12, 2004 #23 Μάρτιος 12, 2004 καλύτερα κάτι πιο ελαφρύ από κεϊκ, μη σας κάτσει... φράουλες κομμένες με λίγη ζάχαρη και μπράντυ... αν θες χρησιμοποιείς και σαντιγύ. προτίμησε το σπρέυ γιατί κάνει ωραία σχηματάκια, είναι ελαφρυά και το καλύτερο, μεταφέρεται εύκολα σε όλα τα δωμάτια...;) άλλο έυκολο και ελαφρύ είναι σαντιγύ με γιαούρτι και ανανά... χμμμ και αν θες και παγωτό... 1 εβαπορέ, ένα μόρφατ (σαντιγύ ξηρή σε τενεκάκι) και άχνη ζάχαρη όσο χωράει στο άδειο τενεκάκι του μόρφατ... τα χτυπάς καλά και έχεις ένα πανεύκολο παγωτό... (από εκεί και πέρα αν θες το εμπλουτίζεις με μερέντα, αμύγδαλα (κατα προτίμηση καβουρδισμένα/καραμελωμένα) ή ότι άλλο θες... αλλά και σκέτο είναι πολύ νόστιμο... ΠΑΙΔΙ’ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!!!
perlepes Μάρτιος 12, 2004 #24 Μάρτιος 12, 2004 ΠΑΙΔΙ’ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!!! ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.και εγω μαζι σου μου αρεσει η μαγειρικη ειδικα τα γλυκα και εχω μαθει πολλα απο την αδερφη μου εδω μιας και σπουδαζουμε ιδια πολη ,γιαυτο μπορω να πω οτι τρωω καλα,φτιχνω εγω,φτιαχνει και η αδερφη μου που ειναι ασσος στα φαγητα και ΟΛΑ ΚΑΛΑ.οποιος κατεβει πατρα τον προκαλω να ερθει να δοκιμασει πατατες στο φουρνο me μπιφτεκια/μπριζολες/φιλετα, οτι θελει.χοχοχοχοχοχοχοχο :laughing:
antonisk7 Μάρτιος 12, 2004 #25 Μάρτιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από VoudasΠΑΙΔΙ’ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ!!! Φυσικά και οι γνώσεις μαγειρικής δεν σημαίνουν κάτι , άλλωστε και οι καλύτεροι σεφ άντρες είναι ....
rantanplan Μάρτιος 12, 2004 #27 Μάρτιος 12, 2004 νιαμ νιαμ νιαμ εγώ προτείνω τονοσαλάτα με τους εξής τρόπους είτε με μαρούλι, τόνο, κρεμμύδι ξερό, άντε και καμια βραστή πατατούλα και μαιντανό, σαφώς αλατολαδόξυδο είτε με ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι ξερό, τόνο, φέτα ή αντί για φέτα γιαούρτι και σαφώς αλατολαδόξυδο όχι τίποτ άλλο αλλά η πολλή μαγιονέζα με λιγώνει αν όμως θέλεις ντε και καλά μαγιονέζα παίρνεις το μπλέντερ και βάζεις μαγιονέζα δύο κουταλιές και μισή κουταλιά κέτσαπ (βασικά με το μάτι απλά να ροζίσει λίγο) ένα κρεμμύδι ξερό και τον τόνο...μετά παίρνεις τον αχταρμά και τον βάζεις στο ψυγείο να παγώσει λίγο δεν ανοίγουμε κανά catering lew egw me ypokatasthmata ana olw tw kosmw:upside: :upside:
rantanplan Μάρτιος 12, 2004 #28 Μάρτιος 12, 2004 επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα το φαγητό στο avatar μου...είναι νοστιμότατο!!! έως nostimotato χεχεχε
DJD Μάρτιος 12, 2004 #29 Μάρτιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από rantanplan epishs proteinw anepifylakta to faghto sto avatar moy...einai nostimotato!!! Δε ξέρω αν είναι νοστιμότατο, απαίσια όψη έχει πάντως :sick: Υ.Γ. ελληνικά :X:
rantanplan Μάρτιος 12, 2004 #30 Μάρτιος 12, 2004 χαχαχαχα μα γιατί....αν μαντέψετε και τι είναι....υ.γ. σόρρυ κεκτημένη ταχύτητα
DJD Μάρτιος 12, 2004 #31 Μάρτιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από rantanplan χαχαχαχα μα γιατί....αν μαντέψετε και τι είναι.... Σκυλοτροφή. Τι κερδίζω;
rantanplan Μάρτιος 12, 2004 #32 Μάρτιος 12, 2004 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πώς το βρήκες!!!!!!!δεν παίζω!!!χμ μάλλον δεν το βρήκες! είναι σκυλοτροφή σε ένα ΜΠΩΛΑΚΙ..με ΑΥΓΟ από πάνω!!!!γι αυτό και κερδίζεις μία ΝΟΥΛΑ..ΚΟΥΛΟΥΡΑ..ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΡΑ!!!
DJD Μάρτιος 12, 2004 #33 Μάρτιος 12, 2004 Ok ok.. την δέχομαι την μηδενικούρα γιατί έκλεψα Save picture as στο avatar σου και βγάζει dogfood
Vagouridis Μάρτιος 12, 2004 Author #34 Μάρτιος 12, 2004 O κυβος ερριφθη το κλυκο θα ειναι Πανακοτα......Αντε 2 ωρες εμειναν !!!!! Θα με φαει το αγχος!!!!
Vagouridis Μάρτιος 12, 2004 Author #36 Μάρτιος 12, 2004 Ετσι μου ειπε ο μεγαλος σεφ Τζαξ. Ιταλικο φαγητο-ιταλικο γλυκο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.