Jump to content

Παράξενο κλικάρισμα του ποντικιού

phm

Recommended Posts

Έχω ένα ποντίκι Microsoft Sidewinter X8. Όλα καλά, αλλά τελευταία το κουμπί του αριστερού κλικ μου κάνει το εξής παράξενο. Όταν το πατάω μερικές φορές είναι σαν να πατιέται 2 φορές. Πως είναι σε κάτι φωτογραφικές μηχανές που το κουμπί έχει 2 επίπεδα βάθους πατήματος; Κάπως έτσι. Φυσικά από την σκοπιά του υπολογιστή μετράει για ένα, και είναι το βαθύ κλικ. Απλά φοβάμαι ότι με την όχι και τόσο προσεκτική χρήση κάπου σαν να κολλάει και είναι σαν να έχει μερικές φορές 2 βάθη πατήματος.

Το ερώτημα είναι, μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Θεωρητικά δεν είναι πρόβλημα αυτό, αλλά μου δίνει μια παράξενη αίσθηση.

Μην ασχολείσαι με καταστήματα. Απευθείας την Microsoft και θα σου στείλουν καινούργιο.

Ακριβώς. Ούτε service, ούτε το ανοίγετε μόνοι σας. Έχετε προϊόν το οποίο είναι εντός εγγυήσεως και δεν τη χρησιμοποιείτε; Το τηλ το έδωσα λίγο παραπάνω. ;)

Τελικά παιδιά δεν μπήκα στην διαδικασία γιατί για κάποιον λόγο έφτιαξε μόνο του. Ξέρω ότι σας κουφαίνω τώρα μετά από τα παραπάνω, αλλά αυτό έγινε :hehe:

You don't RMA Microsoft Hardware.

Microsoft Hardware RMAs itself.

:hehe:

Τελικά παιδιά δεν μπήκα στην διαδικασία γιατί για κάποιον λόγο έφτιαξε μόνο του. Ξέρω ότι σας κουφαίνω τώρα μετά από τα παραπάνω, αλλά αυτό έγινε :hehe:

[OT]λες να συνδεθηκε το mouse στο <Microsoft "Mouse" update> και να κατεβασε fix ..μονο του? :D[/OT]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.