Jump to content

Σχετικα με Cpu cooler.

Guest

Recommended Posts

καλησπερα θελο να κανο 1 ερωτηση επιδι δεν χερω και πολλα, παρηγγηλα τιν asus rampage III extreme, και επεχεργαστη intel i7 960 3.2, και θελω να βαλω INTEL XTS100H CPU COOLER αλλα εινε συμβατο με socket 1156 οποτε δεν κανει για τον επεχεργαστη μου που εινε 1366 οπως και το socket της motherboard μου, σωστα η λαθος, θα ηθελα να μου πειτε αν θα εχω κανενα προβλημα αν αφησο την cooler cpu που θα μου εχει ο επεχεργαστης απο μονος του μεσα..

εχο ακουσει οτι και over clock να τον κανω δεν θα εχει προβλημα με το cooler που εχει μεσα ο επεξεργαστης, ειναι αληθεια?

να συμπληρωσω κατι, εγω προσοπικα δεν θα τον κανω τπτ, οποτε θα εινε για παντα οκ με τιν εργοστασιακη cooler που θα παρεχει μεσα το κουτι του επεξεργαστη ?

ο 960 ειναι πολυ καλο chip ειναι κριμα να δουλευη στην εργοστασιακη του συχνοτητα ,παντοσ εαν θεσ να κανεισ overclock σοβαρο καπια στιγμη ,θα αλλαξεισ την ψυκτρα και μη διστασεισ να ρωτησεισ λεπτομεριες1393117.pngu28134.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.