Jump to content

πρόταση αγοράς

mpourdas2007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

CPU : AMD Athlon 3200+ 2.4Ghr

RAM : 2GB DDR

MOBO : MSI MS-7207 http://www.e4allupgraders.info/dir1/motherboards/socket939/msi7207.shtml

Λοιπόν μέχρι τώρα ήμουνα με την ενσωματομένη κάρτα της μητρικής...Nvidia GeForce 6100 τώρα όμως τα έφτυσε ήταν ώρα ύστερα από τόσα χρόνια...θα ήθελα να μου απαντήσετε με μια ωραία κάρτα γραφικών που να ταιριάζει στο συστημά μου και να μπορεί να υποστηρίζει στα games την ανάλυση της οθόνης μου 1920x1080 γιατί σιχαίνομαι το lag. Το οικονομικό όριο είναι μέχρι 200 euro(αν αξίζει...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους σπαταλήσουν τον χρόνο τους για να μου απαντήσουν

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον το mobo σου δεν υποστηρίζει pci-e 2.0, επομένως μπορεί οι καινούργιες κάρτες να μην είναι συμβατές... Επίσης το mobo σου είναι μια ΟΕΜ έκδοση του Κ8NGM2 της MSI, του οποίου το compatibility list για τις gpu που δίνει η ίδια η msi, είναι απαρχαιωμένο...

Αν βρεις κάποια ΑΤΙ X1900 θα σου παίξει, αλλά μην περιμένεις επιδόσεις...

Τέλος φθηνές και καλές είναι ati HD5770, οι οποίες κυμαίνονται στα ~150€, αλλά δεν ξέρω αν θες να το ρισκάρεις για να δεις αν παίζουν στο pci-e της mobo σου...

με single core cpu θα φτήσεις αίμα να παίξεις οτιδήποτε έχει βγεί τα τελευταία 2 χρόνια. Το ξέρω γιατί έχω ένα p4 3.4ghz single core στο χωριό με μια 8600 gts. Αν θες πιο παλιά παιχνίδια πάρε μια 4850 μεταχειρισμένη η μια 8800 - 9800, μη δώσεις πάνω από 50-60 ευρώ για κάρτα σε αυτό το σύστημα......

Ναι δίκιο έχει ο δε μπλειντ,

προχώρα καλύτερα σε αναβάθμιση φίλε, μην σπαταλήσεις λεφτά δε θα έχεις τα αναμενόμενα

αποτελέσματα

Με αυτο το cpu δεν εχεις καμια ελπιδα οτι καρτα και να βαλεις.Στο σπιτι ειχα το ιδιο συστημα σαν το δικο σου(πλεον βρισκεται στο μαγαζι) και επειδη εφτυνα αιμα οπως ειπε και ο blade βρηκα εναν athlon 4200 dual core με 110ευρω και μια 8800gtx 90 ευρω(πριν 1+ χρονο) και το μηχανακι βαστα ακομα (cod4,mw2 με 1680χ1050)Τωρα αν παιζουν φραγκα φτιαξε ενα καινουργιο.

Με 200 ευρώ αλλάζεις τα πάντα, χτυπάς used parts μια cpu E6xxx, Ε8xxx ακόμα και σε AMD phenom 9xxx, athlonx II ή ακόμα και phenom II έως 70Ε. Motherboards για αυτές τις cpu θα βρείς άνετα έως 40Ε με άλλα 30 παίρνεις 2Gb ddr2 και σου μένουν και 60Ε για vga....οπότε χτυπάς και κάτι αρκετά καλό απο vga με αυτα τα λεφτά παίζουν (NVIDIA 9800gtx+, 8800 gts 512, 8800GTX, ATI 3870 , 4850 ακόμα και 4870 1Gb είδα σε γνωστό stock) και έχεις ένα αξιοπρεπέστατο pc που μπορεί να ανταποκρηθεί στα σύγχρονα games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.