Jump to content

Abit NF7-s rev2.0

Elpis

Recommended Posts

Δεν υπάρχει ΑΝ7 χωρίς το guru chip. Δίνει καλύτερη τάση στις μνήμες, 3.2v αντι 3v σε NF7 και λίγο παραπάνω vdd, 1.75v με 1.7v αλλά γενικώς η NF7 κλοκάρει πολύ καλύτερα και λόγω καλύτερου bios. Το bios της ΑΝ7 για την ώρα τουλάχιστον είναι μάπα.

Ναι ένα μοντέλο είναι. Μετρημένες πρακτικά στα δάχτυλα έχω δει (σε ξένα φόρα) να περνούν τα 225 fsb και δε θα πρότεινα την αγορά της καθώς έχει ακόμα προβλήματα που το NF7 rev.2 φαίνεται να έχει ξεπεράσει, κυρίως το 10 και 10.5 πάνω από τα 220.

αρα μαλλον θα παρω την ABIT NF7-S NFORCE 2 REV2.0 (μονο μητρικη ομως :( ) χρωμα εσυ τι mod εχεισ κανει στην αβιτ σου και παει 11χ236 ???? γιατι εχω ακουσει οτι δεν ανεβαινει τοσο ¨πανω¨..

D22 alpha1 bios, L12 mod για υψηλό fsb με 133ρια cpu, vdimm mod για πάνω από 3v στις μνήμες και ψύξη στα mosfet της τροφοδοσίας. Έγινε και vdd αλλά είναι άχρηστο με το alpha1, για 236mhz αρκεί 1.55v

Στη δικη μου (ΑΒΙΤ ΝF7-S v2.0) πριν τη στειλω για ταξιδι τεσπα ειχα παθει χοντρη ζημια με 1.7 ρευμα στο τσιπσετ ετρεχε μεχρις 226 - 227 το Prime95 υστερα πηγε 235 FSB παλι Prime95 stable με 1.9 ρευμα περιπου στο τσιπσετ.........

Ξανα την ιδια εκδοση αγορασα ειχα διαβασει καποιες παραξενιες της νεας ΑΒΙΤ οποτε σκεφθηκα να ειμαι ησυχος...........:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.