wesker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Έχω την Creative Soundblaster Audigy SE και Windows 7 x64. Βρήκα στο site της Creative τους drivers αλλα το συνοδευτικό πρόγραμμα για την ρύθμιση του ΕΑΧ και των ηχείων δεν λειτουργεί. Καμία λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Σεπτέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 πολλα δεν λειτουργουν με τους drivers των 7 της creative.εγω εχω την A2ZSPP και δεν υπαρχει καν το config για το remote control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 εννοεις αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2010 εννοεις αυτο?Μμμμμμμμμμμμμμμ φιλαράκι, από τις εικόνες σου αυτοό που λειτουργεί κανονικά είναι το Audio Control Panel. Aυτό που δεν μου λειτουργεί είναι το πρόγραμμα τις Creative που φτιάχνεις ξεχωριστά το καθε ηχείο στο 5,1 και το ΕΑΧ management. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Σεπτέμβριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Δυστυχώς για τα windows 7 οι drivers της creative είναι απαράδεκτοι. Εσύ δεν έχεις ούτε τις επιλογές από το control panel? Από ότι θυμάμαι σου δίνει τις ίδιες επιλογές απλά δεν έχεις το γραφικό περιβάλλον που σου δίνε το συνοδευτικό πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 24, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2010 Όχι ούτε αυτές τις επιλογές έχω για calibration του κάθε ηχείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.