Jump to content

Βαρεθηκες τα συμβατικα case?Check this!

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φρεσκο φρεσκο

Η αληθεια ειναι οτι εγκρινω τετοιες παρατολμες κινησεις αφου

η αγορα εχει πατωσει οτι αφορα το σχεδιασμο κουτιων.

Για πειτε τη γνωμη σας κυριοι και κυριες!:D

Bit-Fenix Colossus

http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2010/09/14/bitfenix-colossus-review/1

Εγω θα το γουσταρα με 1000 στο σαλονι..!! να βγαζει ματι!!! Πολυ ωραιο παντος! διαφορετικο και προτοτυπο! μπραβο τους...

Οσο για μαιν pc ειμαστε καγκουρες με πλαινα , leds και γενικα ενα κουτι να φαινεται τουμπανο! :p

φουρνος το κυτιον,μαπα σχεδιαστικα και απλα ενα εφε για το βραδυ...

τη μερα πως θα αντεχεις να το βλεπεις?

Εσωτερικα-λειτουργικα ειναι ιδιο με ενα σκασμο απο αλλα cases που κυκλοφορουνε αυτη τη στιγμη. Με τους 23ρηδες φουρφουρες του, με τα ολα του κλπ κλπ

Μπορει να μου εξηγησει καποιος ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ καταφερανε να το κανουνε να ειναι ~20 βαθμους πιο ζεστο στο εσωτερικο απο τα υπολοιπα?? Ειλικρινα πρεπει να προσπαθησαν πολυ οι σχεδιαστες!!

Φταιει η ασπρη μπογια που ειναι γνωστο οτι "παγιδευει" την θερμοτητα :p ? Φταιει ο αναδρομος Ερμης? Φταιει ο πουλημενος reviewer??

Μόνο και μόνο που είναι ζαχαρί, σαν κάποιου mod η mito, το κάνει αυτομάτως gay εξού και η θερμική απόδοση.

Επίσης σαν concept δεν είναι νέο γιατί ανάλογα cases έχουν παρουσιαστεί σε διάφορους διαγωνισμούς. Πάντως έχουν στερέψει οι σχεδιαστές και κοιτάνε να πάρουν καμία πατέντα από ιδιώτες. Αλλά και πάλι case είναι δεν είναι σύνθετο για το σαλόνι.

http://hacknmod.com/hack/sleek-blue-led-case-mod/

Εγώ προσωπικά θα το αγάραζα (αν είχα τόσα λεφτά να δώσω μόνο για κουτί) μόνο και μόνο για την εσωτερική e-sata θύρα που είχε. Θα μπορείς να κρύβεις τους μικρούς εξ. δίσκους (που παρεπιπτόντως έχω 2 :whistling) και δεν θα τους αφήνεις απ' έξω να χαλάνε (έστω και λίγο) την ομορφιά του κουτιού. :tw:

Βάλε τον μπλε φωτισμό και πετα το στην θάλασσα..έχει τα κύματα :p

Δεν μαρεσει καθόλου σχεδιαστικά λεωνίδα :p

Εσύ δεν ξέρω τι του βρίσκεις xD

Πολύ άσχημο κουτί. Και εντάξει είναι κάτι διαφορετικό αλλά δε το βρίσκω και πρωτότυπο. Μου βγάζει κάτι συντηρητικό όπως το βλέπω.

Ίσως να το προτιμούσα για παπουτσοθήκη γιατί μπορεί να αερίζονται καλά τα πατούμενα από τις γρίλιες. Στο μπαλκόνι πάντα. Μην το βλέπω και ολη μέρα:no:

Κοίτα είναι διαφορετικό και ιδιότροπο.Είναι καλή φάση έτσι με τον εσωτερικό διακριτικό φωτισμο του και μέσα καλοφτιαγμένο μιας και έχει και τρύπες με καλύπτρες κιόλας για cable management.Όμως από θερμοκρασίες είναι no good.Οπότε εξαρτάται για τι χρήση το θες!Αν το θες για main PC με κλόκια και ιστορίες με αέρα τότε nop 4 m αλλά άμα είσαι με νερό ίσως και άμα το θες για κάνα δεύτερο pc(htpc)και τέτοια φάση σαλωνιού,τότε yap!!!

Ως καλοκαιρινό αξεσουάρ σε νησί του Αιγαίου μόνο κάνει (το μπλε), και αυτό για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

σαν αρωματικό τουαλέτας είναι

lol...η καλυτερη και συναμα χειροτερη παρομοιωση για το κουτι..:hehe:

Βάλε τον μπλε φωτισμό και πετα το στην θάλασσα..έχει τα κύματα :p

Δεν μαρεσει καθόλου σχεδιαστικά λεωνίδα :p

Εσύ δεν ξέρω τι του βρίσκεις xD

Ποιος ηρθε?

Που διαβασες οτι μου αρεσει?

Ειπα οτι εγκρινω τετοιες κινησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.