Jump to content

Alienware στα multirama

filthy_dwarf

Recommended Posts

τα multirama φέρανε alienware laptops...

οταν με τον Michalis76

πριν απο 5 χρονια

λεγαμε στα αφεντικα να φερουμε Αlienware στο multi extreme

μας λεγανε ανοητους και ασχετους

βρε πως αλλαζουν οι καιροι...

Το να πάρω alienware υπολογιστή είναι μια από τις επιθυμίες μου. Και να παλιώσει δε θα το πετάξεις, είναι έργο τέχνης. Τώρα τα λαπτοπ, τα είδα και στο public, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν.

Το να πάρω alienware υπολογιστή είναι μια από τις επιθυμίες μου. Και να παλιώσει δε θα το πετάξεις, είναι έργο τέχνης. Τώρα τα λαπτοπ, τα είδα και στο public, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν.

Ολοι κρυβουν ενα ποζερι (και μαλιστα του χειριστου ειδους) μεσα τους.

Σε φανταζομαι να σκας ολο μουρη στην κεντρικη πλατεια της Καλαματας και να ανοιγεις το alienware σου...

Ολοι κρυβουν ενα ποζερι (και μαλιστα του χειριστου ειδους) μεσα τους.

Σε φανταζομαι να σκας ολο μουρη στην κεντρικη πλατεια της Καλαματας και να ανοιγεις το alienware σου...

MONO MAC ΚΑΙ STARBUCKS.

Καλησπέρα παιδιά, και καλώς σας βρήκα! Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να χτυπήσω ένα Alienware αλλά το Σάββατο που τα είδα από κοντά ψήθηκα ακόμα περισσότερο:) Αν και θα ήθελα το m17x, βγαίνει πολλά λεφτά και σκέφτομαι το m15x. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο μηχάνημα Alienware να μου πει εντυπώσεις; Τα reviews που διάβασα από το εξωτερικό λένε τα καλύτερα λόγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.