Jump to content

απομακρυσμένη σύνδεση

lotos

Recommended Posts

υπαρχει τροπος να ελενχω τον υπολογιστη(HTPC) μου απο τον καναπε του σπιτιου μου; (και δεν εννοω μεσω πληκτρολογιο / ποντικι)

παλμτοπ - pda -ipad -samsungpad κλπ ?

ευχαριστω

GRemote Pro.To προγραμματακι ειναι απιστευτο.

Ειναι απο τα λιγα που το αγορασα κανονικα γιατι αξιζει μεχρι τελευταιο cent τα λεφτα του.

PS:Το προγραμματακι ειναι μονο για win Mobile.:p

αφου λες πως εχεις ipad (iOS ειναι το λειτουργικο της apple) σου λεω πως το teamviewer απο το appstore κανει αυτο που θελεις

νομιζω υπαρχει και ενα vnc κατι , το οποιο ειναι επι πληρωμή

να το θεσω αλλιως

εχω ενα pc και ενα laptop.

θελω να συνδεσω το Laptop με το Pc (με bleutooth??? wifi???) και στην οθονη του λαπτοπ να βλεπω την οθονη του pc οποτε και να ελενχω το Pc μεσω του λαπτοπ...

πως το κανω;;;

να το θεσω αλλιως

εχω ενα pc και ενα laptop.

θελω να συνδεσω το Laptop με το Pc (με bleutooth??? wifi???) και στην οθονη του λαπτοπ να βλεπω την οθονη του pc οποτε και να ελενχω το Pc μεσω του λαπτοπ...

πως το κανω;;;

Με teamviewer ή realvnc μέσω wifi.

Αν τα εχεις σε καποιο τοπικο δικτυο, μπορεις με:

- Teamviewer , RealVNC

Αν θες 'πολυ' απομακρυσμενη συνδεση (πχ εισαι στο εξοχικο κ θες να δεις τι κανει το pc σου)

-Teamviewer

-RealVNC (αλλα γνωριζοντας την out ip σου, με αυτην που βγαινεις στο Internet δηλαδη)

το teamviewer έχει ρύθμιση να χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο.

στο κυρίως menu extras> options στο general tab (το πρώτο δηλαδή) κάτω κάτω λέει: connection on local network (via IP address ) βάλε accept

Το θέμα είναι πως για να συνδεθείς κάθε φορά remote θα πρέπει να γνωρίζεις την καινούρια IP που πήρε απο το ρούτερ το HTPC σου.Θεωρώ δηλαδή οτι έχεις dynamic IP addressing.Αν λοιπόν είναι όπως τα λέω, κάνε και μία αλλαγή στο ρούτερ και ρύθμισέ το να δίνει στατική IP έτσι ώστε να το θυμάσε.Μετά όλα είναι εύκολα.Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το Remote Desktop Connection την εφαρμογή που προσφέρουν τα windows αλλά και κάποια άλλα λειτουργικά.Αν και πιστεύω όπως είπαν και τα παιδία ότι το TeamViewer eίναι καλό.Ένα άλλο που έχω ακούσει να χρησιμοποιείται πολλές φορές είναι το LogMeIn.Αυτά.

Δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο teamviewer.

Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή δίνει έναν κωδικό στο μηχάνημα και με αυτόν το «καλείς» από τον άλλον υπολογιστή.

• 4 weeks later...

Έχει υπάρξει πρόβλημα με την απομακρυσμένη σύνδεση εκτός Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ενώ εντός Ελλάδος συνδέομαι σε όλα τα μηχανάκια που έχουν το πρόγραμμα, δεν μπορώ να συνδεθώ με Κύπρο. μπας και μας έχει βάλει χέρι η cyta Κύπρου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.