Kostas T Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 Γεια σε όλους Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που να ξέρει να δουλεύει αρκετά καλά το πρόγραμμα Origin 8 (OriginLab).Περιμένω να απαντήσει κάποιος σχετικός προκειμένου να εκφράσω την απορία μου.Ευχαριστώ
Kostas T Σεπτέμβριος 13, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 13, 2010 Θέλω να κάνω μια γραφική παράσταση με σταθερές τιμές στον άξονα y και και σε κάθε τιμή y να αντιστιχούν πολλές τιμές χ. Δηλαδή βάζω στην πρώτη στήλη κάποιες τιμές και την θέτω y μετά εισάγω κι αλλες στήλες απο δίπλα με διάφορες τιμές και τις θέτω x1 , x2 ,x3 και πάει λέγοντας. Όταν πάω να κάνω το γράφημα μου βγάζει ένα μνμ ότι δεν γίνεται. Ενώ αν θέσω πολλά y (πολλές στήλες y1,y2,y3) για ένα χ (για μια στήλη χ) δεν υπάρχει πρόβλημα. Γνωρίζεις αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω με κάποια ρύθμιση κάτι ώστε να αντιστρέψω την κατάσταση;Ευχαριστώ
lunatic89 Σεπτέμβριος 14, 2010 #5 Σεπτέμβριος 14, 2010 Φίλε μου αν κατάλαβα καλά τι θες να κανεις θα σε βοηθησει αυτο που θα πω.Για καθε στηλη Χ που θες να κανεις δημιουργησε απλα κ μια Υ. Δηλαδη απλά θα κανεις copy paste την ιδια Υ στηλη. Ε αν τα βάλεις να στα εμφανίσει όλα στο ίδιο διάγραμμα είσαι οκ! Αν δεν κατάλαβα καλά ξαναστείλε να σου πω :yes4:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.