Jump to content

λιγη βοηθεια...

ΝTG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα καταρχην σε ολους εδω περα!!Σας "κοιταζω" καμποσο καιρο αλλα πρσφατα εγινα μελος και εγω!Εχω ενα προβλημα το οποιο με απασχολει εδω και καμποσο καιρο!!Σε ενα συστημα nfs-barton2500@3200 και καλες μνημες μου βγαζει μπλε οθονη!!Προφανως και δεν ειναι πρωτη φορα που βλεπω μπλε οθονη αλλα δεν ξερω τι νακανω με δαυτην!!!

Το μυνημα ειναι "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" .Λεει και κατι αλλες πα#@$ιες για το πως να μην ξαναδω αυτο το μυνημα αλλα δεν εκανε τιποτα.Το βγαζει -οχι παντα αλλα αρκετα συχνα-οταν παω να παιξω need for speed!!.Περα απο 2 HDD 2 CD μια ελεεινη καρτα γραφικων και ενα modem δεν υπαρχει τιποτα αλλο πανω στο μηχανημα μου!Ξερεις κανεις τι φταιει και βγαινει αυτο το μυνημα!!Απο τασεις και θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα!!Ευχαριστω

Δώσε αναλυτικά τις ρυθμίσεις στις μνήμες mhz, timings, τάση, σε ποιά slot της μητρικής τις έχεις. Όπως και τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή και αν είναι με cpu interface enabled.

Για αρχή θα πρότεινα να τις βάλεις στα slot 3-2 αν δε το έχεις κάνει ήδη.

cpu inteface ειναι enabled ,11x200 ,200 και μνημες με 2-2-2-5 και σλοτ 1-3!!!Παλιοτερα με ιδιο hardware δουλευε μεχρι και 209!!Αρχιζει τιποτα να πεθαινει???

Βάλε τις μνήμες στο 3-2 και άλλαξε το Tras σε 6. Για οριακα καλύτερες επιδόσεις δοκίμασε και 11.

χωρις να εχω πειραματστει πολυ πιστευω οτι οι μπλε οθονες ειναι 99% απο μνημες!!Δυστηχως δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου ωστε να πειραματιζομαι με αλλαγες(αναθεμα τον χρονο μου) για αυτο και ειπα να ρωτησω!!Εκεινο που δυσκολευομαι να χωνεψω ειναι οτι με ιδια ολα δουλευαν και στα 209!!Τωρα στα 200 κολλησαν???Το Τras και 6 εβαλα και 7 αλλα τιποτα!!Μαλλον βαρεθηκαν να δουλεουν στα 200!!Εκεινο που υποψιαζομαι ειναι οτι λογω υπερερμανσης των μνημων το βγαζει αυτο!!Η μονη αλλαγη που μπορω να διακρινω ειναι οτι βγαλει το πλαινο καπακι που εχει εναν 12αρη να φυσα ...παντου και κατι ανεμηστηρες που τους σταματησα!!Θα το τσεκαρω και θα σας πω............μολις βρω χρονο!Προς το παρων back to 2500+(1830)!!

Ετσι για να κλεισει ευχαριστα(για μενα) το thread να πω οτι σημερα εκλεισα το πλαινο(=12αρης και παλι σε λειτουργια) και πλεον εφυγε και η ενοχλητικη μπλε οθονη!!!Συμπτωματικο???Μπα....

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 06:52]

οχι αλλα θα γινει και αυτο καποτε!

Ο συνδιασμός irql_not_less_or_equal, nf7s και slot 1 dimm δεν είναι τυχαίος, πιστεψε με.. Αφου το έλυσες όμως κυριλέ :)

chroma στα 236 FSB που εισαι ποσο ταση εχεις δωσει στο chipset της μητρικης?

Ειναι μονταρισμενη?

Λόγω mod το χαμηλότερο που μπορώ να δώσω είναι 1.55V μετρούμενο (στη θέση που λείπει το mosfet) με 1.4V στο bios. Οπότε τόσο δίνω και για 236 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.