Jump to content

Εισαι ποδηλατης βουνου; Εμπα! Οι κουρσαδες να πανε αλλου :p

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Ειχα να δω εναν φιλο απο το γυμνασιο...

Τι ηταν ομως να ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ BIKE του!!!! :shout::shout:

28445_1460174143477_1207115692_31302055_2444935_n.jpg

Θελωωω!

Και XTR βλέπω.. καταραμένη φτώχεια :p

Ελπίζω να το αξιοποιεί καταλλήλως :)

Απο διαγωνισμο σε διαγωνισμο παει...

Βεβαια δεν ξερω αν το αγορασε ή του το "χορηγει" ο Grammarios Bikes,εδω στον Κολωνο ,οπου και δουλευει...

photo_20.jpg

την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω...

Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας :hehe:

dant3 , ναι εχω αλλα επειδη με πληγωσες δεν σου δινω :p

Jason : δες στο ψηφ. φωτογραφια θεμα , γραφω εκει:p

την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω...

Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας :hehe:

Μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν αλλάζει ταχύτητες όπως όταν ήταν καινούριο.

Αφού δεν έχει βγάλει χέρια να σε κοπανίσει ευχαριστημένος να είσαι : P

Γιαγκο, η πλάκα είναι πως το προσέχει 2 σκαλιά πάνω απο την γκόμενα, και παρόλα αυτά τρίζει... οπότε καταλαβαίνεις ΤΙ ταρζανιές κάνει! :hug:

Μετά από κάθε βόλτα το παστώνει στ λιπαντικά και λάδια και είναι έτοιμο για τον επόμενο βιασμό..

Το καημένο.. :hehe:

χαχαχαχαχα

Γιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει:p

Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω!

Τριζει μονο απο τα κοπανηματα:p

Jason : σαν καινουργιο το εχω τωρα μεχρι να βρω χρονο να το λιωσω παλι :p

χαχαχαχαχα

Γιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει:p

Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω!

Τριζει μονο απο τα κοπανηματα:p

Όχι αλήθεια δεν τρίζει.. φιμες ειναι αυτα γιασονα μην τους ακους απλα ζηλεύουν..

ασε .... το πρωτο ηταν αγκαθι καρφωμενο στο λαστιχο και το δευτερο απο χοντρο κοπανημα πηγαινοντας ταπα σε μια κοτρωνα:p , που εσκασε επιτοπου.

• 4 weeks later...

Λοιπον για να ξυπναμε.....

Σαββατο 10-11 το πρωι θα βρεθω με dolly για μια διαδρομη στον Υμηττο (προτεινομενη απο cyclist)

για να ακουω συμμετοχες

Έλλειπα και δεν σας πρόλαβα.

α) Jason, τελικά ΚΑΙ του Ιάσονα σκάνε!! (αν και ήταν σαμποτάζ με ταινία για λάστιχα που έχει η αστυνομία να σκάει σε αυτοκίνητα που καταδιώκει).

β) Ελα να μαζευόμαστε για Σάββατο! θα παίξει ΚΑΙ Κυριακή βολτα αλλα δεν λεμε ακόμα που.

Εχω 3 σαμπρέλες και 11 μπαλώματα.. ελπίζω να φτάσουν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.