Jump to content

Εισαι ποδηλατης βουνου; Εμπα! Οι κουρσαδες να πανε αλλου :p

GoMaR

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

photo_20.jpg

την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω...

Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας :hehe:

την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω...

Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας :hehe:

Μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν αλλάζει ταχύτητες όπως όταν ήταν καινούριο.

Αφού δεν έχει βγάλει χέρια να σε κοπανίσει ευχαριστημένος να είσαι : P

χαχαχαχαχα

Γιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει:p

Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω!

Τριζει μονο απο τα κοπανηματα:p

Jason : σαν καινουργιο το εχω τωρα μεχρι να βρω χρονο να το λιωσω παλι :p

χαχαχαχαχα

Γιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει:p

Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω!

Τριζει μονο απο τα κοπανηματα:p

Όχι αλήθεια δεν τρίζει.. φιμες ειναι αυτα γιασονα μην τους ακους απλα ζηλεύουν..

• 4 weeks later...

Έλλειπα και δεν σας πρόλαβα.

α) Jason, τελικά ΚΑΙ του Ιάσονα σκάνε!! (αν και ήταν σαμποτάζ με ταινία για λάστιχα που έχει η αστυνομία να σκάει σε αυτοκίνητα που καταδιώκει).

β) Ελα να μαζευόμαστε για Σάββατο! θα παίξει ΚΑΙ Κυριακή βολτα αλλα δεν λεμε ακόμα που.

Εχω 3 σαμπρέλες και 11 μπαλώματα.. ελπίζω να φτάσουν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.