GoMaR Οκτώβριος 4, 2010 Author #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 οπως εχουμε πει....κουρσαδες ζηλευετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 4, 2010 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Ειχα να δω εναν φιλο απο το γυμνασιο... Τι ηταν ομως να ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ BIKE του!!!! :shout::shout: Θελωωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 4, 2010 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Και XTR βλέπω.. καταραμένη φτώχεια Ελπίζω να το αξιοποιεί καταλλήλως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 4, 2010 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Απο διαγωνισμο σε διαγωνισμο παει...Βεβαια δεν ξερω αν το αγορασε ή του το "χορηγει" ο Grammarios Bikes,εδω στον Κολωνο ,οπου και δουλευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 6, 2010 Author #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω... Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Οκτώβριος 6, 2010 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Η φωτο χωρις τον ποδηλατη στη μεση του τοπιου ειναι διαθεσιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 6, 2010 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Γιασονα που ειναι αυτο?Πολυ ωραια ειναι :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2010 Author #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 dant3 , ναι εχω αλλα επειδη με πληγωσες δεν σου δινω Jason : δες στο ψηφ. φωτογραφια θεμα , γραφω εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 7, 2010 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 την εχω ποσταρει και στο ψηφ. θεμα αλλα παει και εδω... Απολαυση , παγωμενα νερα , βγαινεις και εισαι μουσκεμα καλτσες παπουτσια και μουρη απο τα απονερα.Αλλα τπτ δε μας σταματα και το κανεις αλλες 2-3 φορες μεχρι να βραχει και η τελευταια κλωστη της μπλουζας Μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν αλλάζει ταχύτητες όπως όταν ήταν καινούριο. Αφού δεν έχει βγάλει χέρια να σε κοπανίσει ευχαριστημένος να είσαι : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 7, 2010 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Γιαγκο, η πλάκα είναι πως το προσέχει 2 σκαλιά πάνω απο την γκόμενα, και παρόλα αυτά τρίζει... οπότε καταλαβαίνεις ΤΙ ταρζανιές κάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 7, 2010 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Μετά από κάθε βόλτα το παστώνει στ λιπαντικά και λάδια και είναι έτοιμο για τον επόμενο βιασμό.. Το καημένο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2010 Author #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 χαχαχαχαχα Γιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω! Τριζει μονο απο τα κοπανηματα Jason : σαν καινουργιο το εχω τωρα μεχρι να βρω χρονο να το λιωσω παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 7, 2010 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 χαχαχαχαχαΓιαγκο για αυτη την δουλεια το πηρα.για να το λιωσω.Αυτη ειναι η δουλεια του.Αυτο ελειπε να το κρεμασω και στον τοιχο..ακους εκει Το ποδηλατακι μου κλεισθενη δε τριζει πουθενα..Σε παρακαλω! Τριζει μονο απο τα κοπανηματα Όχι αλήθεια δεν τρίζει.. φιμες ειναι αυτα γιασονα μην τους ακους απλα ζηλεύουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2010 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 2/2 σημερα :P ξερει ο dollys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 9, 2010 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 εμεις να μην μαθουμε ρε?το 1/2 πιο ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2010 Author #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 το μπροστινο λαστιχο.....το 2/2 το πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 10, 2010 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 τα δικά σου? Αφού τα δικά σου δεν σκάνε ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 10, 2010 Author #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 ασε .... το πρωτο ηταν αγκαθι καρφωμενο στο λαστιχο και το δευτερο απο χοντρο κοπανημα πηγαινοντας ταπα σε μια κοτρωνα , που εσκασε επιτοπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2010 Author #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Λοιπον για να ξυπναμε.....Σαββατο 10-11 το πρωι θα βρεθω με dolly για μια διαδρομη στον Υμηττο (προτεινομενη απο cyclist)για να ακουω συμμετοχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 1, 2010 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Έλλειπα και δεν σας πρόλαβα.α) Jason, τελικά ΚΑΙ του Ιάσονα σκάνε!! (αν και ήταν σαμποτάζ με ταινία για λάστιχα που έχει η αστυνομία να σκάει σε αυτοκίνητα που καταδιώκει).β) Ελα να μαζευόμαστε για Σάββατο! θα παίξει ΚΑΙ Κυριακή βολτα αλλα δεν λεμε ακόμα που. Εχω 3 σαμπρέλες και 11 μπαλώματα.. ελπίζω να φτάσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.