ximaira Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 Καλημέρα.Δουλεύω σε μια εταιρία η οποία έχει ενα ιδιόκτιτο δίκτυο το οποίο είναι κλειδωμένο.Ξέρει κανεις εαν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορό να μπαίνω σε site που μου έχει κλειδώσει????πχ youtube sport24 gameoverΕυχαριστώ
mech5107 Σεπτέμβριος 13, 2010 #2 Σεπτέμβριος 13, 2010 Προφανώς υπάρχει λόγος που στα έχουν κλειδωμένα...Anyway, δοκίμασε μέσα από κάποιον proxy, αλλά προσοχή στα username/pass.
jax Σεπτέμβριος 13, 2010 #3 Σεπτέμβριος 13, 2010 Ένα παράδειγμαhttp://freeproxyserver.net/Φυσικά θα υπάρχει λόγος που στο κλείδωσαν...Πρόσεχε..!!!
s0me0ne Σεπτέμβριος 17, 2010 #4 Σεπτέμβριος 17, 2010 Καλά αυτά με τουσ διαμεσολαβητές αλλά να σου τονίσω πως οτιδήποτε κάνεις ίσως και να το δουν σε περίπτωση που καταλαμβάνουν τα πακέτα κίνησης του δικτύου σου.Λίγο τραβηγμένο, αλλά εγώ είπα να στο πω!Φυσικά είναι και πιθανό το φίλτρο που σου έχουν βάλει να blockarei και τα proxies.Οποτε μετά δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις με κάποιο τρόπο αν είσαι τυχερός!Επίσης δοκίμασε μια φορά αν θα μπορείς να τρέξεις ενα Linux-live cd και να δεις αν γίνεται να surfareis στο youtube ξέρω γω.Για να ξέρουμε πως λειτουργεί το φίλτρο.Γιατι πολύ πιθανό είναι να έχουν εγκατεστημένο ένα tool στον server και να ελέγχει όλο το δίκτυο.Οπότε οι μόνες λύσεις θα είναι τα proxies (πολύ πιθανό να στα έχουν blockarei) ή να αποκτήσεις πρόσβαση στον server και να βάλεις το PC σου στις εξαιρέσεις.Αλλά μάλλον θα νευριάσουν αν σε πιάσουν με κάτι απο αυτά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.