Jump to content

Ερώτηση για ιδιόκτιτο δίκτυο....

ximaira

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.

Δουλεύω σε μια εταιρία η οποία έχει ενα ιδιόκτιτο δίκτυο το οποίο είναι κλειδωμένο.

Ξέρει κανεις εαν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορό να μπαίνω σε site που μου έχει κλειδώσει????πχ youtube sport24 gameover

Ευχαριστώ

Προφανώς υπάρχει λόγος που στα έχουν κλειδωμένα...

Anyway, δοκίμασε μέσα από κάποιον proxy, αλλά προσοχή στα username/pass.

Καλά αυτά με τουσ διαμεσολαβητές αλλά να σου τονίσω πως οτιδήποτε κάνεις ίσως και να το δουν σε περίπτωση που καταλαμβάνουν τα πακέτα κίνησης του δικτύου σου.Λίγο τραβηγμένο, αλλά εγώ είπα να στο πω!Φυσικά είναι και πιθανό το φίλτρο που σου έχουν βάλει να blockarei και τα proxies.Οποτε μετά δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις με κάποιο τρόπο αν είσαι τυχερός!Επίσης δοκίμασε μια φορά αν θα μπορείς να τρέξεις ενα Linux-live cd και να δεις αν γίνεται να surfareis στο youtube ξέρω γω.Για να ξέρουμε πως λειτουργεί το φίλτρο.Γιατι πολύ πιθανό είναι να έχουν εγκατεστημένο ένα tool στον server και να ελέγχει όλο το δίκτυο.Οπότε οι μόνες λύσεις θα είναι τα proxies (πολύ πιθανό να στα έχουν blockarei) ή να αποκτήσεις πρόσβαση στον server και να βάλεις το PC σου στις εξαιρέσεις.Αλλά μάλλον θα νευριάσουν αν σε πιάσουν με κάτι απο αυτά :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.