ximaira Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2010 Καλημέρα..Έχω ψάξει σε διάφορα site αλλα δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να λέει ακριβώς πως μπορω να περάσω LEOPARD σε κανονικό υπολογιστή.Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος το εαν γίνετε και με τι τρόπο.... Εαν γίνετε φυσικά....Ευχαριστώ:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Σεπτέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2010 Hackintosh..(google it)Αλήθεια γιαιτι θέλεις να ταλαιπωρηθείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ximaira Σεπτέμβριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2010 Intel ειναι....Κατι όμως σε ελληνικό οδηγό??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Οκτώβριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Θα πρότεινα το rebel efi της psystar το οποίο και χρησιμοποιώ σε στημένο από την αρχή μηχάνημα Το iso το βρίσκεις εύκολα σε torrent αλλά αφού πας πριν στην psystar και διαβάσεις την συμβατότητα που πρέπει να έχεις για να εγκαταστήσεις το os x προσωπικά είναι η ποιο εύκολη λύση διότι κάνεις εγκατάσταση από το ίδιο το δισκάκι του σνόου χωρίς πατσαρισμένες εκδόσεις τέλος κάνεις κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις χωρίς φόβο και πάθος:fun: Για να πάρεις μια ιδέα εγώ πήρα μια μητρική της Gygabite G41M-ES2L και μια συμβατή κάρτα γραφικών grforce GT220 της PNY και το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα στικάκι usb για τον ήχο διότι δεν είχα ήχο από την μητρική απευθείας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 Εγω περασα στο συστημα της υπογραφης μου.προβληματα:δουλευει μονο ο ενας πυρηνας του επεξεργαστηκατι παιζει με την καρτα γραφικων και δεν μπορω να βαλω την αναλυση που θελω. Με κατι κολπα την πηγα μεχρι 1600*κατι...Συμβουλες:ψαξε οδηγιες βαση της μητρικης σου και να εχεις nvidia καρτα.Αυτα μεχρι πριν ενα μηνα περιπου. Θα δω αν εχει βγει κατι νεοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Νοέμβριος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 προσπαθω να τα περασω χρησιμοποιοντας το rebel efi + τα snow leopard 10.6 με ss3 support. βαζω 4gb ram και οχι παραπανω οπως λεει ενας οδηγος, βαζω achi mode και κατι με το power management σε 64bit.καν οπως τα λεει ο οδηγος.αλλα κανει restart το pc οταν βαζω το dvd με το macosx.καμια ιδεα?καποιος συντομος οδηγος ρε παιδια απο εσας που τα καταφερατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Νοέμβριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Το προσπαθούσα εδω και κατι μήνες σε ενα λαπτοπ turboX τελικα αποφασισα και εβαλα linux απο το δισκακι του καινουργιου pc MAGAZINE ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 πρόσφατα έκανα κάτι δοκιμές και χρησιμοποίησα το iboot tonymacx86 Blog: iBoot 2.5 - Unified Graphics Supportόλα μέχρι στιγμής δουλεύουν σε μια gigabyte p55 με nvidia9800 χωρίς αλχημείες κτλο ίδιος τύπος έχει φτιάξει και το multibeast (πακετάκι με drivers, kext ktl) και όλα γίνονται πολύ ευκολότερα σε σχέση με το παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Εγω τωρα ιεμαι στη διαδικασια να δοκιμασω αυτο εδω!Snow Leopard on ASUS P6T TutorialΤο μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα mac για να κανω την προετοιμασια που θελει, οποτε εστησα ενα στο vmware workstation και το ετοιμαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2010 Το πάλευα χτες όλη μερα αλλα δουλεψε! Running OSX on my PC – Hackintosh on i7 920 / ASUS P6T / Ati Radeon 5850 » Phil Ricketts -Συνδιασμο και με το απο πανω λινκ στο προηγουμενο ποστ.Μοναδικα προβληματα μεχρι τωρα ειναι ο ηχος που δεν εχω και το οτι μολις bootαρει πρεπει να κλεισω την οθονη και να την ξανανοιξω και μετα κομπλε. Ο ηχος πιστευω οτι θα μπει απλα δεν εχω χρονο τωρα να ψαξω.edit:ETOIMO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 13, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Καλημέρα..Έχω ψάξει σε διάφορα site αλλα δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να λέει ακριβώς πως μπορω να περάσω LEOPARD σε κανονικό υπολογιστή.Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος το εαν γίνετε και με τι τρόπο.... Εαν γίνετε φυσικά....Ευχαριστώ:meeting:Εχω φτιάξει ενα pdf σκανάροντας ενα οδηγό απο ενα περιοδικό που ανέφερε πως να περάσουμε leopard σε pc μεσω custom bootloader εαν θέλεις να σου το στείλω στείλε μου με πμ ενα e-mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 22, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Εχω φτιάξει ενα pdf σκανάροντας ενα οδηγό απο ενα περιοδικό που ανέφερε πως να περάσουμε leopard σε pc μεσω custom bootloader εαν θέλεις να σου το στείλω στείλε μου με πμ ενα e-mailΑν μπορείς στειλ'το κ κατά δω....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.