Jump to content

Mac σε Pc

ximaira

Recommended Posts

Καλημέρα..

Έχω ψάξει σε διάφορα site αλλα δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να λέει ακριβώς πως μπορω να περάσω LEOPARD σε κανονικό υπολογιστή.Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος το εαν γίνετε και με τι τρόπο.... Εαν γίνετε φυσικά....

Ευχαριστώ:meeting:

• 1 month later...

Θα πρότεινα το rebel efi της psystar το οποίο και χρησιμοποιώ σε στημένο από την αρχή

μηχάνημα

Το iso το βρίσκεις εύκολα σε torrent αλλά αφού πας πριν στην psystar και διαβάσεις την συμβατότητα που πρέπει να έχεις για να εγκαταστήσεις το os x

προσωπικά είναι η ποιο εύκολη λύση διότι κάνεις εγκατάσταση από το ίδιο το δισκάκι του σνόου χωρίς πατσαρισμένες εκδόσεις

τέλος κάνεις κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις χωρίς φόβο και πάθος:fun:

Για να πάρεις μια ιδέα εγώ πήρα μια μητρική της Gygabite G41M-ES2L και μια συμβατή κάρτα γραφικών grforce GT220 της PNY :) και το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα στικάκι usb για τον ήχο διότι δεν είχα ήχο από την μητρική απευθείας :T:

Εγω περασα στο συστημα της υπογραφης μου.

προβληματα:

δουλευει μονο ο ενας πυρηνας του επεξεργαστη

κατι παιζει με την καρτα γραφικων και δεν μπορω να βαλω την αναλυση που θελω. Με κατι κολπα την πηγα μεχρι 1600*κατι...

Συμβουλες:

ψαξε οδηγιες βαση της μητρικης σου και να εχεις nvidia καρτα.

Αυτα μεχρι πριν ενα μηνα περιπου. Θα δω αν εχει βγει κατι νεοτερο...

• 3 weeks later...

προσπαθω να τα περασω χρησιμοποιοντας το rebel efi + τα snow leopard 10.6 με ss3 support. βαζω 4gb ram και οχι παραπανω οπως λεει ενας οδηγος, βαζω achi mode και κατι με το power management σε 64bit.καν οπως τα λεει ο οδηγος.αλλα κανει restart το pc οταν βαζω το dvd με το macosx.καμια ιδεα?καποιος συντομος οδηγος ρε παιδια απο εσας που τα καταφερατε?

πρόσφατα έκανα κάτι δοκιμές και χρησιμοποίησα το iboot

tonymacx86 Blog: iBoot 2.5 - Unified Graphics Support

όλα μέχρι στιγμής δουλεύουν σε μια gigabyte p55 με nvidia9800 χωρίς αλχημείες κτλ

ο ίδιος τύπος έχει φτιάξει και το multibeast (πακετάκι με drivers, kext ktl) και όλα γίνονται πολύ ευκολότερα σε σχέση με το παρελθόν

Εγω τωρα ιεμαι στη διαδικασια να δοκιμασω αυτο εδω!

Snow Leopard on ASUS P6T Tutorial

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα mac για να κανω την προετοιμασια που θελει, οποτε εστησα ενα στο vmware workstation και το ετοιμαζω.

Το πάλευα χτες όλη μερα αλλα δουλεψε!

Running OSX on my PC – Hackintosh on i7 920 / ASUS P6T / Ati Radeon 5850 » Phil Ricketts -

Συνδιασμο και με το απο πανω λινκ στο προηγουμενο ποστ.

Μοναδικα προβληματα μεχρι τωρα ειναι ο ηχος που δεν εχω και το οτι μολις bootαρει πρεπει να κλεισω την οθονη και να την ξανανοιξω και μετα κομπλε. Ο ηχος πιστευω οτι θα μπει απλα δεν εχω χρονο τωρα να ψαξω.

edit:

ETOIMO!!!!

Καλημέρα..

Έχω ψάξει σε διάφορα site αλλα δεν βρήκα κάποιον οδηγό που να λέει ακριβώς πως μπορω να περάσω LEOPARD σε κανονικό υπολογιστή.Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος το εαν γίνετε και με τι τρόπο.... Εαν γίνετε φυσικά....

Ευχαριστώ:meeting:

Εχω φτιάξει ενα pdf σκανάροντας ενα οδηγό απο ενα περιοδικό που ανέφερε πως να περάσουμε leopard σε pc μεσω custom bootloader εαν θέλεις να σου το στείλω στείλε μου με πμ ενα e-mail

• 2 weeks later...
Εχω φτιάξει ενα pdf σκανάροντας ενα οδηγό απο ενα περιοδικό που ανέφερε πως να περάσουμε leopard σε pc μεσω custom bootloader εαν θέλεις να σου το στείλω στείλε μου με πμ ενα e-mail

Αν μπορείς στειλ'το κ κατά δω....:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.