Jump to content

Νέο σύστημα i5!

Saber_Rider

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα λοιπόν για καινούριο σύστημα...

Αποφάσισα να πάω σε s1156 και i5 καθώς οι i7 τσιμπάνε αρκετά στην τιμή. Σκοπεύω να τον υπερχρονίσω μετά από κάποιο καιρό, επίσης δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει ψύκτρα η συσκευασία ή όχι!

Είμαι ανάμεσα στον τετραπύρηνο i5 760 και στους διπύρηνους i5 661 και i5 655K(ξεκλείδωτος)!

Προσωπικά πιστεύω πως θα εκτιμήσω περισσότερο έναν τετραπύρηνο σε καθημερινή χρήση παρά έναν γρηγορότερο διπύρηνο!

Ακούω απόψεις...

Eχω ένα μοντέλο πιο παλιό (i5 750)και πάει "σφαίρα". Φαντάζομαι ο i5 760 πως θα πηγαίνει.

Μια φορά τον είχα πάει με o/c στα 4,3Ghz και δούλευε μια χαρά και για ένα 6-ωρο.

Αλλά επειδή δεν ασχολούμαι με games τον έχω μόνιμα στα 3,2Ghz (για γρήγορο σερφάρισμα). Να τον πάρεις (τον i5 760) με κλειστά μάτια.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για καινούριο σύστημα...

Αποφάσισα να πάω σε s1156 και i5 καθώς οι i7 τσιμπάνε αρκετά στην τιμή. Σκοπεύω να τον υπερχρονίσω μετά από κάποιο καιρό, επίσης δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει ψύκτρα η συσκευασία ή όχι!

Είμαι ανάμεσα στον τετραπύρηνο i5 760 και στους διπύρηνους i5 661 και i5 655K(ξεκλείδωτος)!

Προσωπικά πιστεύω πως θα εκτιμήσω περισσότερο έναν τετραπύρηνο σε καθημερινή χρήση παρά έναν γρηγορότερο διπύρηνο!

Ακούω απόψεις...

Eχω ένα μοντέλο πιο παλιό (i5 750)και πάει "σφαίρα". Φαντάζομαι ο i5 760 πως θα πηγαίνει.

Μια φορά τον είχα πάει με o/c στα 4,3Ghz και δούλευε μια χαρά και για ένα 6-ωρο.

Αλλά επειδή δεν ασχολούμαι με games τον έχω μόνιμα στα 3,2Ghz (για γρήγορο σερφάρισμα). Να τον πάρεις (τον i5 760) με κλειστά μάτια.

750 και 760 δεν εχουν διαφορες εκτος απο το multi! σε ο/c ειναι καθαρα σε τι κομματι θα πεσεις! σε φιλο μου εβαλα 750, τον εχει σταθερα στα 4Ghz χωρις να το ψαξω ιδιαιτερα σε ρυθμησεις και δεν καταλαβαινει τιποτα! + το οτι ο 750 ειναι φθηνοτερος! ειδικα σε ελαφρως μεταχειρισμενο οπως βρηκα εγω του φιλου μου!

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.