Jump to content

Gaming pc help

Petros1

Recommended Posts

Geia xara se olous , tha ithela tin voithia sas gia tin sunthesi enos gaming pc me budget 1500 euro.Meta apo dikia mou ereuna se oti kukloforei afti ti stigmi exo kataliksei sta ekseis.

MoBo: Asus Rampage III Gene = 250 euro

CPU: Intel Core i7 930 = 270 euro

GPU: 2x MSI GTX 460 Hawk 1GB se SLI = 500 euro

RAM: G.Skill NQ 6GB DDR3 1600MHz = 160 euro

Power: Corsair 750TX = 120 euro

Case : Antec 900 = 120 euro

HDD : Western Digital Caviar black 1 TB = 90 euro

Cooler : Coolermaster V8 = 50 euro

+ to monitor einai ektos tou arxikou budget ton 1500 euro kai den einai kati pou epigei afti ti stigmi.

Monitor : Dell 2311h = 240 euro

Na anaferw oti me endiaferei to overclocking parolo pou den exo asxolithei pote me auto.Thelo na akouso gnomes gia tin pithani alagi orismenon epilogon mou xoris na upervo to budget euxaristo.

Γκράπσε ελλήνικως, πλιζ. :innocent:

Με τέτοιο τούμπανο μηχανάκι και τέτοιον επεξεργαστή, πας και μου κολλάς και τη μουσαντένια τη V8... :hang3: Δεν κολλάει πουθενά για πουθενά, αφού είσαι σ'αυτή τη ζώνη (almost unlimited budget) ρίξε μια καλή υδρόψυξη για όλα ακόμη και αν δε σε αποσχολεί το ζήτημα "θόρυβος".

Για τα υπόλοιπα, δεν έχω να παρατηρήσω κάτι ως άσχετος με Intel/Nvidia.

Euxaristo gia tin grigori apantisi exeis dikio to sugekrimeno cooler itan kati pou evala tin teleutea stigmi... arxika tha pigena se kati opos Corsair H50 apla den imouna sigouros gia tin epilogi mou k piga se standar coolers.

Εκτος τις H50 δες και τι Megahalems τις Prolimatech που με 2 ανεμηστηρες βγαινει στα λεφτα τις H50

Γραφε ελληνικα απογορευοντε τα greeklish

Γκράπσε ελλήνικως, πλιζ. :innocent:

Με τέτοιο τούμπανο μηχανάκι και τέτοιον επεξεργαστή, πας και μου κολλάς και τη μουσαντένια τη V8... :hang3: Δεν κολλάει πουθενά για πουθενά, αφού είσαι σ'αυτή τη ζώνη (almost unlimited budget) ρίξε μια καλή υδρόψυξη για όλα ακόμη και αν δε σε αποσχολεί το ζήτημα "θόρυβος".

Για τα υπόλοιπα, δεν έχω να παρατηρήσω κάτι ως άσχετος με Intel/Nvidia.

για την υδροψυξη δυσκολα να τη χωρεσει μεσα σε αυτα τα λεφτα με το hardware που διαλεξε θελει γυρω στα 450-500 ευρω στανταρ για να βαλει νερο σε cpu και 2 vga

Oso anafora tin CPU to OC tis tha ithela na ftasei sto epipedo ton 4.0 GHz kai ta clock sta GPU kapou sta 900 MHz.Epipleon kritiki pano sta upoloipa pou dialexa tha ithela apo kapion euxaristo.

Edit: se kamia periptosi den pistevo oti tha thelo water cooling pano stis vga logo tis arxitektonikis tous kai epipleon den exo skopo na tis pieso sta 1000 MHz.H H50 tis Corsair xrizei epipleon kostos gia tin leitourgia tis? den exo katalavei akrivos.

Oso anafora tin CPU to OC tis tha ithela na ftasei sto epipedo ton 4.0 GHz kai ta clock sta GPU kapou sta 900 MHz.Epipleon kritiki pano sta upoloipa pou dialexa tha ithela apo kapion euxaristo.

και με τη Prolimatech που προτεινω αλλα και με την H50 τα 4 GHz τα εχεις ανετα

Και για μια ακομα φορα γραφε με ελλινηκους χαρακτηρες τα greeklish απογορευοντε

καταρχην γραφε με ελληνικους χαρακτηρες..δευτερον καλυτερα παρε μια atx μητρικη(κανονικο μεγεθος)και οχι μια gene(matx) μικρη..θα σου πρωτεινα να παρεις μια gigabyte ud5 ή ud7..επισης σε λιγο βγαινουν καινουριες καρτες απο ατι οποτε θα ηταν αμαρτια να παρεις τωρα ενα συστημα με εναμιση χιλιαρικο και να εχεις καρτα χειροτερη ισως και παλεοτερης γενιας απο τις καινουριες..με λιγα λογια κανε υπομονη κανα μηνα και βλεπεις τι κανεις απο καρτες γραφικων..

καταρχην γραφε με ελληνικους χαρακτηρες..δευτερον καλυτερα παρε μια atx μητρικη(κανονικο μεγεθος)και οχι μια gene(matx) μικρη..θα σου πρωτεινα να παρεις μια gigabyte ud5 ή ud7..επισης σε λιγο βγαινουν καινουριες καρτες απο ατι οποτε θα ηταν αμαρτια να παρεις τωρα ενα συστημα με εναμιση χιλιαρικο και να εχεις καρτα χειροτερη ισως και παλεοτερης γενιας απο τις καινουριες..με λιγα λογια κανε υπομονη κανα μηνα και βλεπεις τι κανεις απο καρτες γραφικων..

οι 460 παλιες? ε ειπαμε οχι και ετσι :)

παλιες σε σχεση με τις καινουριες που προκειται να βγαλει η ατι..

ναι το θεμα ειναι οτι τωρα φτιαχνει το pc οχι οταν βγαλει η ati τις καρτες και για τι νεα σειρα τις ati ξερω απο δεκεμβριο και μετα δεν ειμαι θα φτιαξω ενα pc σε 4 μηνες απο τωρα

τοτε ας βαλει τις 460..εγω παντως ισως περιμενα λιγο καιρο εστω να δω μηπως βγει κανα bench κλπ να δω που παιζουν και μετα θα αποφασιζα

μονο φωτογραφιες εχουμε δει ως τωρα απο χαρακτηρηστηκα τιποτα εχει ενα bench απο την 6870 αλλα αν δεν βγει η καρτα στην αγορα να τι δοκιμασουν οι χρηστες και να δοσουν αποτελεσματα εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι τιποτα αν δεις στο topic το CCC ο atiman εδωσε αποτελεσματα απο unegine heaven με τη δικια του καρτα (ES με costum Bios) απο αυτον και δες τι διαφορα εχει απο μια του εμποριου

• 1 month later...
θα φτιαξω κ εγω ενα pc γυρω στα 1500 και θελω να βαλω την msi gtx 460 hawk αλλα που θα την βρω;;;;;

VGA :: nVidia GeForce GTX 460 Hawk 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (MSI) - Visionstudio.gr

MSI N460GTX HAWK 1GB GDDR5 GTX460 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

@Petros1

Θα την φας την κάρτα και δεν την γλητώνεις σίγουρα πράγματα Πέτρο γιατί στο έχουμε π[ει τόσες φορές πολλοί!φιλικά!

Όσο για το σύστημα που λες είναι κομπλέ και τούμπανο αλλά εγώ θα έκανα κάτι διαφορετικό...τι εννοώ?Θα έπαιρνα μεταχειρισμένα με εγγυήσεις τα οποία θα ήταν και καλύτερα και φτηνότερα.Και σίγουρα θα βρεις διάφορα κομάτια στις αγγελείες!

Για παράδειγμα μνήμες με 150e καλύτερες,όπως και μητρτική asus rampage 2 extreme αλλά και cpu 920-930 στα 200e,σκληρό τον ίδιο στα 65 αλλά και διάφορα άλλα.Και έτσι και γλιτώνεις φράγκα και έχεις εγγυήσεις και πάλι και έχεις ίδια και καλύτερα!

Και ψύκτρα θα συμφωνήσω με τον φίλο evolution και θα προτείνω και εγώ την ίδια(prolimatech megahalems rev.B)με 2 fans push-pull ανεπιφύλακτα!Και πάρε και μία παστούλα as5!

οο thanks...στο e-shop ειναι εξαντλημενη δυστυχως :(

Edit:την ξαναφερεεεεεε:dance3::dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.