Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους.... Εχω αγοράσει την παρακάτω συσκευή : http://www.procare.com.tw/idd35.asp?prod_id=137 Αυτο που θέλω είναι να έχω πρόσβαση σε αυτήν από άλλους υπολογιστές.... Εχω ανοίξει πόρτα στο router μου , από κει και πέρα τι χρειάζεται να κάνω? ΒΟΗΘΕΙΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artenakia Σεπτέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Μπες στο http://portforward.com/ και αφου την ανοιξεις πας στο προγραμμα που θες (πχ μτορρεντ) και δηλωνεις να χρησιμοποιει την πορτα π ανοιξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Δεν καταλαβες καλα φιλε μου.....Πηρα την συσκευη που ισως ειδες....Αυτη κατεβαζει torrents με κλειστο pc.Αλλα για να την βαλω να κατεβαζει ,ανοιγω εναν browser , παταω eshare-..... και μου ανοιγει την σελιδα της για να κανω copy paste τα link των torrents που θελω να κατεβασω ή για να βλεπω την προοδο των torrents.Αυτο που θελω ειναι να μπορω να ανοιγω απο οπουδηποτε εναν browser και να βαζω να κατεβαζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Είναι λάθος ο τροπος που περιγράφεις τι θες, γιαυτό δεν κατάλαβε ο φίλος.Αρχικά πρέπει το router σου να υποστηρίζει dyndns ή κάτι παρόμοιο.Πας λοιπόν στο dyndns και φτιάχνεις account και δημιουργείς ενα service που θα κάνει forward μια διεύθυνση που εσύ θα ορίσεις στην ip που έχει εκείνη την ώρα το router σου.Στο router τώρα, πας και του δίνεις τα στοιχεία του dyndns που έχεις ορίσει και ανοίγεις το Port που ακούει το κατευαστήρι σου.Λογικά δίνοντας την διεύθυνση σε οποιοδήποτε browser στον κοσμο, θα σε προωθεί στo interface του κατεβαστηριου. Ισως να χρειάζεται να δίνεις και το port στον browser μαζί με την διεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Είναι λάθος ο τροπος που περιγράφεις τι θες, γιαυτό δεν κατάλαβε ο φίλος.Αρχικά πρέπει το router σου να υποστηρίζει dyndns ή κάτι παρόμοιο. Πας λοιπόν στο dyndns και φτιάχνεις account και δημιουργείς ενα service που θα κάνει forward μια διεύθυνση που εσύ θα ορίσεις στην ip που έχει εκείνη την ώρα το router σου. Στο router τώρα, πας και του δίνεις τα στοιχεία του dyndns που έχεις ορίσει και ανοίγεις το Port που ακούει το κατευαστήρι σου. Λογικά δίνοντας την διεύθυνση σε οποιοδήποτε browser στον κοσμο, θα σε προωθεί στo interface του κατεβαστηριου. Ισως να χρειάζεται να δίνεις και το port στον browser μαζί με την διεύθυνση. Από ότι μου είπαν στην ΟΝ , υποστηρίζεται και έχει. To PIRELLI είναι.... Επείδη όμως με τα δικτυακά είμαι λίγο αδάης υπαρχεί καποιός τρόπος να μου το κάνεις λίγο πιο λιανό??? Βημά - βήμα??? Με κανα link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Μπες εδώ: http://www.dyndns.com/ και κάνε accountΜετά πάς στο my account και πας services και add hostname.Βάζεις ότι θέλεις σαν ονομα, γράφεις την ip που σου λέει στο κουτάκι που σου ζητάει και πατας add το cart.Στο router σου, θα έχει στο menu κάπου επιλογή για dynamic dns.Πας εκεί και βάζεις τα στοιχεία του account που έφτιαξες πριν και το hostname.Μετα πας στα ports. Έστω ότι το κατεβαστήρι εχει ip την 192.168.0.5 και απαντάει στο port 8088.Πας και ορίζει το extrenal port port 8088 να το κάνει redirect στο Internal port 8088 της ip 192.168.0.5.Στον browser γράφεις την το hostname και to port που έχεις ορίσει, πχ eimaiostig.dyndns.org:8088 πατάς enter και λογικά βλέπεις ότι ήθελες να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Αυτο σημαινει οτι αλλαζει ριζικα (και μονημα?) η ip του router μου???Δεν υπαρχει με αυτο προβλημα σωστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Αυτό πως το συμπέρανες? Δεν άλλαξε πουθενα η ip σου. Απλά επειδή αλλάζει μόνη της συχνά, πρέπει να έχεις καποιον να λέει οτι η σελίδα που θες δεν ειναι τωρα στο 192.168.0.5 αλλά στο 79.88.213.159 ξερω γω...Αυτός ο κάποιος είναι το dyndns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Μου αρεσει που θελω να παω και για τεχνικος δικτυων...... ηδη σαλεψα! Ευχαριστω για τον χρονο σου και τις γνωσεις σου που μοιραστηκες μαζι μου..... Ελπιζω σε οποιαδηποτε απορια μου επι του θεματος να εισαι εδω γυρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Βάρα το κουδούνι και θα ανοίξω...αν αργήσω περίμενε, θα είμαι στο μπάνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Κοιτα επειδη πραγματικα ειμαι αδαης.... στην ολη αυτη διαδικασια υπαρχει περιπτωση δισλειτουργειας,προβλημα επιθεσεων και κτλ κτλ???Ειναι τελειως ασφαλης???Επιδη δεν αναφερθηκες σε καποιο ανοιγμα πορτας του router μου να θεωρησω οτι αυτο ειναι αυτονοητο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 ...Μετα πας στα ports. Έστω ότι το κατεβαστήρι εχει ip την 192.168.0.5 και απαντάει στο port 8088.Πας και ορίζει το extrenal port port 8088 να το κάνει redirect στο Internal port 8088 της ip 192.168.0.5....Εδώ λέει, ακριβώς, οτι ανοίγεις port.Τώρα από επιθέσεις, δεν ξέρω να σου πω, αλλά εξαρτάται λογικά από το κατεβαστήρι.Αν ζητάει κάποιο κωδικό κάθε φορά, τότε δεν θα ανησυχούσα.Δυσλειτουργία, δεν ξέρω αν θα υπάρξει, λογικά όχι.Κράτα ένα backup το config του router, θα έχει επιλογή λογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Με βάση τα specifications του 'eshare' ,firewall υπάρχει και από την άλλη username και password μου ζητάει κάθε φορά.Ακόμα και να μην κρατήσω backup ,με reset δεν επαναφέροντε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 12, 2010 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Μην το φοβάσαι, κράτα το backup για καμμιά τρομερή σταβή, αλλιώς go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.