Jump to content

Dead Space 2

pank

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

μολις το τελειωσα πραγματικα πολυ καλο μαλλον παμε για τριτο μερος

και μολις μου εβγαλε στο μενου και μια αλλη εντολη game+

θα το παω μια ακομη φορα:dance3:

θα το αρχισω μάλλον,δεν έχω παίξει το ένα, θα αρχίσω με το 2 ,καλά λογια ακούω, ειναι λιγο ακριβουτσικο για να το παραγγείλω τωρα χωρίς να το δω. Ελπίζω να έχει καλό concept στο single. Τα προβληματα στο chapter 7 λυθηκαν για τους τζαμπατζίδες. Απλα γιατί άλλες εκδοσεις λενε 4GB και άλλες 10GB?

Ξέρει κανείς τι πάιζει? Παντως δεν εχω δει YOutube video απο pc ,μονο απο XBox βρήκα. οποιος το εχει με 955 και 5770 @ 1900 x 1200 θα έχω πρόβλημα?

θα το αρχισω μάλλον,δεν έχω παίξει το ένα, θα αρχίσω με το 2 ,καλά λογια ακούω, ειναι λιγο ακριβουτσικο για να το παραγγείλω τωρα χωρίς να το δω. Ελπίζω να έχει καλό concept στο single. Τα προβληματα στο chapter 7 λυθηκαν για τους τζαμπατζίδες. Απλα γιατί άλλες εκδοσεις λενε 4GB και άλλες 10GB?

Ξέρει κανείς τι πάιζει? Παντως δεν εχω δει YOutube video απο pc ,μονο απο XBox βρήκα. οποιος το εχει με 955 και 5770 @ 1900 x 1200 θα έχω πρόβλημα?

Δεν θα έχεις πρόβλημα... Είναι πάρα πολύ ελαφρύ σαν παιχνίδι.. :T:

χτες το αρχισα.ειναι στιγμες που πεταγεσαι απο την καρεκλα σου αν εχεις δυνατα τα ηχεια...

Επιτελους ενα καλο παιχνιδι μετα απο τοσο καιρο

Ελπιζω η capcom να παρει ιδεες να μας δωσει και αυτη επιτελους ενα resident evil της προκοπης.

τόσο μικρό????

omg το πρώτο αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στις 15 και υπό προϋποθέσεις έφτανε και τις 25!

κρίμα αλλά θα το τιμήσω ;)

Οκ δεν το σώνει η μία ώρα διαφορά αλλά καλοδεχούμενη ;)

μόλις τελειώσω το πρώτο crysis θα το ξεκινήσω

6 ώρες και 30 λεπτά μου πήρε

και πηρε ο χαρος πολλα κρυφα αντικειμενα. :)

15 ωριτσες περιπου, κατα μεσο ορο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.