aris20 Ιανουάριος 29, 2011 #21 Ιανουάριος 29, 2011 Γιατί δεν το αγοράζετε λοιπόν;Είναι παιχνιδάρα με τα όλα του.Μαματο Single,πολύ καλό multi.Τι άλλο θέλετε; Κόλλησα στην 1η πίστα δεν ξέρω πως να περάσω ένα μέρος... Κάτι δεν κατάλαβα σωστά... Πάντως είναι πάρα πολύ ελαφρύ... Τα έχω όλα τέρμα και έχω πάνω από 140FPS... 200-220άρια FPS παντού... Αυτό είναι καλογραμμένο παιχνίδι...
johnIV Ιανουάριος 29, 2011 #22 Ιανουάριος 29, 2011 Αφου επαιξες μεχρι το 7ο chapter, θα σου αρεσε. Πανε αγορασε το λοιπον.... Γιατί εσύ τι κάψα έχεις αν το αγοράσω εγώ η όχι μήπως έχεις αγοράσει μετοχές της ΕΑ? Παρεπιπτόντως το FIX για το κόλημα στο chapter 7 εχει κυκλοφορήσει
crmaris Ιανουάριος 29, 2011 #23 Ιανουάριος 29, 2011 δεν είναι έτσι όπως τα λες. Αν όλοι παίζανε μόνο πειρατικά τότε δε θα κυκλοφορούσε κανένα σοβαρό παιχνίδι στην αγορά. Κάπως πρέπει να πληρωθούνε και αυτοί που το φτιάξανε/γράψανε για τις άπειρες ώρες που φάγανε για την ανάπτυξή του. Οπότε δε χρειάζεται να είσαι τόσο εριστικός όταν κάποιος σε ρωτάει εύλογα γιατί δεν το αγόρασες αφού σου άρεσε.
ManolisX Ιανουάριος 29, 2011 #24 Ιανουάριος 29, 2011 Στα + του παιχνιδιου,ειναι οτι ο chief της ομαδας ειναι Ελληνας.Ναι κυριου.Steve Papoutsis λεγεται!
johnIV Ιανουάριος 29, 2011 #25 Ιανουάριος 29, 2011 δεν είναι έτσι όπως τα λες. Αν όλοι παίζανε μόνο πειρατικά τότε δε θα κυκλοφορούσε κανένα σοβαρό παιχνίδι στην αγορά. Κάπως πρέπει να πληρωθούνε και αυτοί που το φτιάξανε/γράψανε για τις άπειρες ώρες που φάγανε για την ανάπτυξή του. Οπότε δε χρειάζεται να είσαι τόσο εριστικός όταν κάποιος σε ρωτάει εύλογα γιατί δεν το αγόρασες αφού σου άρεσε. Αγαπητέ crmaris το θέμα της πειρατείας ειναι ένα μεγάλο θέμα και θέλει αρκετή ανάλυση, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος power gamer που να έχει αγοράσει ολα τα παιχνίδια που κυκλοφορούνε στην αγορά ειναι αδύνατον να μην δεν εχει παίξει έστω και ενα πειρατικό παιχνίδι, (αποψή μου) μακάρι να είχανε όλοι οι άνθρωποι (gamers) την οικονομική ευχέρεια να τα αγοράζανε ολα αυθεντικά το σωστό λιγο πολύ το γνωρίζουμε όλοι όμως για αρκετους ανθρώπους κάποιες ανάγκες έχουν προτεραιότητα απο τα video games.Οσο για της εταιρίες και ειδικά τοίς μεγάλες μην τις λυπάσε και μην τρώς το παραμύθι τους γιατί ξερουμε πολύ καλά πως τα βγάζουνε τα έξοδά τους και με το παραπάνω παντα φιλικά.
Alouvatar Ιανουάριος 30, 2011 #26 Ιανουάριος 30, 2011 Συγγνώμη, μία κάπως άσχετη ερώτηση : Θα μπορώ να παίξω το dead space 2 χωρίς να έχω παίξει το πρώτο? Ξέρω την ιστορία αλλά φοβάμαι μήπως μου μείνουν πολλά κενά XD
pank Ιανουάριος 30, 2011 Author #27 Ιανουάριος 30, 2011 Δεν εχω παίξει το 2, οπότε δε ξερω για τα όποια κενα στην ιστορία μπορεί να προκύψουν.Άσχετα από αυτό όμως, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να παίξεις το πρώτο.Συνήθως σε παλιότερους τίτλους αυτό που μπορεί να ενοχλήσει κάποιον, είναι τα outdated γραφικά.Αυτό δεν ισχύει για το deadspace. Ειδικά με τα παιχνίδια που βλέπουμε να κυκλοφορούν τελευταία.
Alouvatar Ιανουάριος 30, 2011 #28 Ιανουάριος 30, 2011 ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Τα γραφικά δεν θα είναι πρόβλημα. Εδώ λιώνω DotA με γραφικά 8+ χρόνων :Ρ
kostas82 Ιανουάριος 30, 2011 #29 Ιανουάριος 30, 2011 Και το review από gametrailers:[ame]http://www.gametrailers.com/video/review-dead-space-2/709733[/ame]
Τζώρτζης Ιανουάριος 30, 2011 #30 Ιανουάριος 30, 2011 Το παιχνίδι δείχνει εξαιρετικό, ελεώ χρόνου βέβαια θα το τιμήσω κάποια στιγμή δεόντως.
Lazy Dog Ιανουάριος 30, 2011 #31 Ιανουάριος 30, 2011 Ειναι πάντως ψιλο-χεσμεντεν...ιδιαιτερα αν παιζεις στο σκοτάδι (αποψη μου, καλυτερο απο το 1ο)
Staba Ιανουάριος 30, 2011 #33 Ιανουάριος 30, 2011 τωρα μολις το εγκαθιστω. με βλεπω να πηγαινω κατευθειαν στη δουλεια αυριο!!!!!!!:dance3:
aris20 Ιανουάριος 30, 2011 #34 Ιανουάριος 30, 2011 Ειναι πάντως ψιλο-χεσμεντεν...ιδιαιτερα αν παιζεις στο σκοτάδι (αποψη μου, καλυτερο απο το 1ο) Δεν μου φαίνεται εμένα πάντως "χέσμεντεν", μου φαίνονται ψεύτικα τα γραφικά... Ρεαλιστικά δεν λέω, αλλά μου θυμίζει Doom 3 σε μια καλύτερη έκδοση γραφικών.
knight_77 Ιανουάριος 31, 2011 #35 Ιανουάριος 31, 2011 μιας και δεν ειχα ασχοληθει με το πρωτο, ειπα πρωτα να πιαστω με αυτο και μετα να δω το 2ο... πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι λαθος μου που δεν το ειχα παιξει τοτε
alkiviadis17 Φεβρουάριος 1, 2011 #37 Φεβρουάριος 1, 2011 18GB είναι το DeadSpace... Θα τρελαθώ... :/18 είναι με όλες τις γλώσσες μέσα, υπάρχει και η αγγλική έκδοση μόνο που είναι 9GB.:smoke:
juno12 Φεβρουάριος 2, 2011 #38 Φεβρουάριος 2, 2011 όσοι έχετε κάρτες γραφικών amd που υποστηρίζουν το mlaa, ενεργοποιήστε το!κάνει το παιχνιδάκι πιο όμορφο.
ManolisX Φεβρουάριος 2, 2011 #39 Φεβρουάριος 2, 2011 Οι πιό γεμάτες 10 ώρες που έχω παίξει ever σε παιχνίδι.ΣΥΝΙΣΤΩ!
Κωστάκης Φεβρουάριος 2, 2011 #40 Φεβρουάριος 2, 2011 Τελείωσα εχθές το πρώτο που δεν του είχα δώσει και πολύ σημασία. Μ'άρεσε πάρα πολύ και πάω για το 2ο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.